- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
yok ayrılmak istiyorum daha önce ayrılıcam demedim burdaSize her Konunuzda ayrıl dediler de ne oldu? Siz o adamla evleneceksiniz sonra yine buraya boşanma temalı konular açacaksınız. İnsanları yormayın bari. Sizin açtığınız konular nişanlımın öküzlükleri günlüğü olmuş
illaki para konusu geçecek evlenince o zaman nolcak2 gün sonra bu da basit olacak. Biraksa birakirdi dugun mugun dinlemezdi istemeyen adami baglasan tutamazsin. Adam seni istio gidecegi yok. Sinirle soyluo seni kizdirmak icin. Azcik torpule su huylarini parayla ilgili bisey istemeyiver.
bana diyor 2 gün kaldı ne diyorsun2 gün sonra bu da basit olacak. Biraksa birakirdi dugun mugun dinlemezdi istemeyen adami baglasan tutamazsin. Adam seni istio gidecegi yok. Sinirle soyluo seni kizdirmak icin. Azcik torpule su huylarini parayla ilgili bisey istemeyiver.
bana diyor 2 gün kaldı ne diyorsun
kendisi demişti düğün günü de olsa ayrılırım diye
Daha evlenmedin prenses. Ha 1 gün ha 1 ay kala. Hiç fark etmez. At başından gitsin.haklısın aslında ah salak kafam
1,5 ay önce bu cesareti niye göstermedin diyor utanmaz
adam gümüşü bile almıyorki :))))))))))))))Ben olsam gümüş kabul etmezdim.
valla haklısın tekmeyi atıcamDaha evlenmedin prenses. Ha 1 gün ha 1 ay kala. Hiç fark etmez. At başından gitsin.
doğru konuşurlarsa konuşsunlar kaç gün yanımdalar ya kimse şimdi sormuyor bileHiç bir şey için geç değil. Sırf 2. nişanı atmış olacağım insanlar konuşur diye evlenmeyin. Nasıl olsa her hâlükârda konuşacaklar. Şimdi böyleyseniz evlenirseniz mutsuz olacağınız kesin. Belli ki adamın size tahammülü kalmamış. Gümüş bir takı için bile kalbinizi kırabiliyor.
hayır canım bu adam değişmezzzBlöf bebegim blöf. Bu dönem cok stresli. Herkes neler neler yasio. Evlenince unutuosun baska boyuta geciosun. Evlenince boyle olacagini hic sanmiorum ben. Stresten sacmaliosunuz su anda.
o ne demekOrtada buluşun .
Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
çok haklısın herkes diyor bu kızın iyi niyetini kötüye kullanma etrafına bakıyor salak3 gün kala ayrıldım. Zerre pişmanlık duymuyorum. Gümüş kabul ettiğin halde paragöz diyor. Kurtar kendini derim. Kıymet bileceğine harcıyor seni
haklısınız valla en iyisi şimdiden ayrılmakIkiniz de hazir degilsiniz.
Set taki toka hediyedir. Almiyorlarsa istemek bana cok ayip gelir.
Ama benden istense de ya alacagimi ya da almayacagimi soylerim. Böyle uslupsuzluk görmedim.
Ismini hatirlayamadigim bir üye vardi. Karadeniz illerinden birinde. Ögretmen
Ona da son güne kadar ayril dedik. Son gün ayrilmak mi olurmus dedi gitti evlendi.
Ayda 2 konusuna denk geldim en az. Bir ara kaza yapti bacagini kirdi falan adam sevisemiyoruz diye tatava yapti.
Sonra ne oldu? Dugune 2 gun kala ayrilamam dedigi icin 3 5 ay sonra bosanmaya calisiyordu.
Isın suyu cıkmışsiz yol yordam arıyorsunuz. Bitti dersiniz biter. Aynen şöyle ben evlenmiyorum bitti. kapat telefonu 2 gün. Mis huzur.Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
ama benim suçum yok bu olaydaNişanlınıza tamamen suçsuz diyemem ama açtığınız bütün konuların içeriklerini bilen biri olarak o adamın bu kadar çileden çıkmasının sebebinin siz olduğunuzuda biliyorum. Kimse vazgeçilmez değildir. Siz bu huyunuzla ne mutlu olursunuz ne mutlu edersiniz nede birine huzurlu bir hayat verebilirsiniz.
Bunu da aşarsınız. Yorma şurada insanları.aştık geçti gitti o
basit bir konuymuş şunun yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?