Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

yok ayrılmak istiyorum daha önce ayrılıcam demedim burda

2 gün sonra bu da basit olacak. Biraksa birakirdi dugun mugun dinlemezdi istemeyen adami baglasan tutamazsin. Adam seni istio gidecegi yok. Sinirle soyluo seni kizdirmak icin. Azcik torpule su huylarini parayla ilgili bisey istemeyiver.
illaki para konusu geçecek evlenince o zaman nolcak

2 gün sonra bu da basit olacak. Biraksa birakirdi dugun mugun dinlemezdi istemeyen adami baglasan tutamazsin. Adam seni istio gidecegi yok. Sinirle soyluo seni kizdirmak icin. Azcik torpule su huylarini parayla ilgili bisey istemeyiver.
bana diyor 2 gün kaldı ne diyorsun
kendisi demişti düğün günü de olsa ayrılırım diye

bana diyor 2 gün kaldı ne diyorsun
kendisi demişti düğün günü de olsa ayrılırım diye

Blöf bebegim blöf. Bu dönem cok stresli. Herkes neler neler yasio. Evlenince unutuosun baska boyuta geciosun. Evlenince boyle olacagini hic sanmiorum ben. Stresten sacmaliosunuz su anda.

Hiç bir şey için geç değil. Sırf 2. nişanı atmış olacağım insanlar konuşur diye evlenmeyin. Nasıl olsa her hâlükârda konuşacaklar. Şimdi böyleyseniz evlenirseniz mutsuz olacağınız kesin. Belli ki adamın size tahammülü kalmamış. Gümüş bir takı için bile kalbinizi kırabiliyor.

doğru konuşurlarsa konuşsunlar kaç gün yanımdalar ya kimse şimdi sormuyor bile

Evlenirsiniz bişecik olmaz,evlenirsiniz evlenmesine de o yuva nasıl bi yuva olur Allah bilir

3 gün kala ayrıldım. Zerre pişmanlık duymuyorum. Gümüş kabul ettiğin halde paragöz diyor. Kurtar kendini derim. Kıymet bileceğine harcıyor seni
çok haklısın herkes diyor bu kızın iyi niyetini kötüye kullanma etrafına bakıyor salak

Ikiniz de hazir degilsiniz.

Set taki toka hediyedir. Almiyorlarsa istemek bana cok ayip gelir.
Ama benden istense de ya alacagimi ya da almayacagimi soylerim. Böyle uslupsuzluk görmedim.

Ismini hatirlayamadigim bir üye vardi. Karadeniz illerinden birinde. Ögretmen

Ona da son güne kadar ayril dedik. Son gün ayrilmak mi olurmus dedi gitti evlendi.
Ayda 2 konusuna denk geldim en az. Bir ara kaza yapti bacagini kirdi falan adam sevisemiyoruz diye tatava yapti.

Sonra ne oldu? Dugune 2 gun kala ayrilamam dedigi icin 3 5 ay sonra bosanmaya calisiyordu.

haklısınız valla en iyisi şimdiden ayrılmak

Nişanlınıza tamamen suçsuz diyemem ama açtığınız bütün konuların içeriklerini bilen biri olarak o adamın bu kadar çileden çıkmasının sebebinin siz olduğunuzuda biliyorum. Kimse vazgeçilmez değildir. Siz bu huyunuzla ne mutlu olursunuz ne mutlu edersiniz nede birine huzurlu bir hayat verebilirsiniz.

Isın suyu cıkmışsiz yol yordam arıyorsunuz. Bitti dersiniz biter. Aynen şöyle ben evlenmiyorum bitti. kapat telefonu 2 gün. Mis huzur.

ama benim suçum yok bu olayda
ona bakarsan da onun hayatını karartmışım
naptım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…