Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ya ben ne yalan söyleyeyim senin adına çok sevindim.

Cidden çok laçkalaşmıştı her şey ve ne olursa olsun saygı biterse o işten hayır gelmiyor. İkiniz de hata yaptınız sen de kabul ediyorsun zaten.

Gerçekten iki ay sonra tükenmiş bir şekilde boşanma avukatı arayacağına son dakikada da olsa dönmüş olmanıza çok sevindim. Bundan sonra iyi olan olsun. Ve lütfen terapiye git, zor yönlerini törpülersen daha tatmin edici bir hayat ve mutlu bir ilişki yaşarsın bir dahaki sefere. Sizden olmuyordu cidden.

Çok geçmiş olsun.

Yani
Bende gariplik yok dimi dohturcugum?
Ctesi evleniyorum ama milleti caya corbaya cagirir gibi cumadan arayacam dusunsene

Kesin son dakikada aile arasında küççücük bir nikah yapmaya karar vermişlerdir de ondan davetiyeyi önemsememişlerdir. Başka ne sebebi olabilir ki

Bence yarın aileler bir araya gelir ve iki gün kalmış denilip konuşulur. Siz de barışırsınız.

Yani
Bende gariplik yok dimi dohturcugum?
Ctesi evleniyorum ama milleti caya corbaya cagirir gibi cumadan arayacam dusunsene
Ahaha yazacaktım ama inan üşendim:)
Düğün davetiyesinin çoğunun dağıtılmamasi.
Henüz çağırmış olmamaları.
Valla ilginclikler silsilesi mi desem .
Ailesi mi desem.
Keklik gibi kanadımi suzmedim mi desem.
Ni disim Dirkcim?

Vur tekmeyi gitsin ya sana kocami yok? Evlenip geri baba evine döneceğine ayrıl seni hak edecek adam bul o da çatlasın

Valla bu yorumu alkışlıyorum. Ve burada "maddiyata bu kadar takılma" diyen bir çok kişinin fikrini samimi bulmuyorum.
İşte herkes keşke senin gibi olsa hatalarım var diye bunları hak etmedim kimse hak etmez düğüne 2 gün kala ayrılmayı
Hak etmek olarak değil, hayırlısı buymuş diye bakmalısın. Valla kuzum olacaksa olur, olmayacaksa 2 gün kala da olsa ayrılık olur. Benim arkadaşım kına gecesi günü ayrıldı. Ve resmi nikahalaı da olmuştu. Ayrıldıktan birkaç yıl sonra başka biriyle evlendi, şimdi iki çocuğu var.
Her yaşantı bir şey öğretiyor insana. Yazılanlardan 2. Nişanın olduğunu öğrendim. Belki ayrılma konusunda 2.si olduğu için tereddüt ediyorsun. Seni anlıyorum. Hiç tereddüt etme. Millet ne derse desin. Önemli olan senin iç sesinin ne dediği,ailenin ne dediği.
İlişkide senin de karşı tarafın da hataları olabilir. Şu an bunları sorgulayıp kendini suçlu hissetme. Önce ayrılığı kabullenip, acını yaşamalısın. İlk anlarda şok yaşıyor insan. Sanki hafiflemiş gibi, ne hissedeceğini bilemiyor. Sonra biraz canın yanıyor. Ağlama isteğin olursa tutma kendini. Üzüleceksin elbet, çok doğal. Sen duyguları olan bir insansın. Güçlü durayım diye kendini kasıp, duygularını yaşamayı erteleme. Sadece lüzumsuz ve dedikoducu insanlara karşı duygubu belli etme, onlar girecek zayıf nokta arar her daim. Kimseye dert anlatma. Davetlilere haber verecek ve muhatap olacak taraf ailen olsun. Bir süre telefonlarına falan da bakma.
Ben en yakın arkadaşlarıma bile 1 hafta sonra dönebildim. Ne hayallerle diktirdiğim gelinliğimi teslim almaya gidemedim. Düğün salonum, kına mekanım bunların iptali ile o acımla ben uğraştım. Adam düğün salonu borcunu bile bana takıp gitti. Neyse ki yol yakınken bir adiden kurtulduğuma sevindim. Öyle yani. Geçti mi? Geçti. Sanki tüm bunları geçen yıl değil de, beş yıl önce yaşamışım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…