- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 33
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Nasıl bakıcam insanların yüzüne
Dugununuz bu ctesi miydi? Ve siz dugunu davetlilere bir gun once mi bildirecektiniz?Yarın söylücez çoğunu dağıtmamıştık zaten
2 gün sonraki düğünün davetiyeleri neden dağıtılmadı?Yarın söylücez çoğunu dağıtmamıştık zaten
Ben soyleyeyim mi?2 gün sonraki düğünün davetiyeleri neden dağıtılmadı?
Evet söyle canımBen soyleyeyim mi?
Ben de ona takıldım dark :)Dugununuz bu ctesi miydi? Ve siz dugunu davetlilere bir gun once mi bildirecektiniz?
YaniBen de ona takıldım dark :)
Yani
Bende gariplik yok dimi dohturcugum?
Ctesi evleniyorum ama milleti caya corbaya cagirir gibi cumadan arayacam dusunsene
Kesin son dakikada aile arasında küççücük bir nikah yapmaya karar vermişlerdir de ondan davetiyeyi önemsememişlerdir. Başka ne sebebi olabilir ki
Ahaha yazacaktım ama inan üşendim:)Yani
Bende gariplik yok dimi dohturcugum?
Ctesi evleniyorum ama milleti caya corbaya cagirir gibi cumadan arayacam dusunsene
Aşkolsun wolf tüyonun dibini verdin ha !Kesin son dakikada aile arasında küççücük bir nikah yapmaya karar vermişlerdir de ondan davetiyeyi önemsememişlerdir. Başka ne sebebi olabilir ki
Aşkolsun wolf tüyonun dibini verdin ha !
Aynen öyle oldu haTüh soruları önceden verilmiş sınav gibi oldu
Valla bu yorumu alkışlıyorum. Ve burada "maddiyata bu kadar takılma" diyen bir çok kişinin fikrini samimi bulmuyorum.Maddiyatı sorun eden erkek işine gelmiyorsa bu iş bana uymadı der ayrılır. Konu sahibinin sürekli manipülasyona maruz kaldığını 4düşünüyorum.
Zor durumdaki biriyle zevk alarak dalga geçilmesini çok abes buldum. Kendince sebepleri olabilir, iradesiz hatta kendisine gereken saygıyı göstermeyen bir kadın bile olabilir ama kadın kaprisi sizce erkeğin psikolojik teröründen, saygisizligindan daha mi korkunç bir şey. Allah sabır versinmiş adama!
Normal orfumuze uygun hepimize bir şeyler takılıyor. Takıdır settir elbet konuşup kararlastiriliyor bunu istemek neden paragozluk oluyor. Burda kimse paraya pula değer vermiyormuş hayattan huzur dışında beklentisi yokmuş gibi konuşuyor herkes peki maddiyata dayalı yüzde 90 konular burda
kim açıyor? Konu sahibi siz de tekrar tekrar aynı konuları açmasanız burda madara olmak yerine hayatınızda artık sağlıklı mantıklı kararlar alsanız keşke.
Ayrıca şu anan babamı arasın, babam babanı arasın şu şöyle bu böyle uzatmaya hic gerek yok siz bitirdikten sonra biter. Size mutad disi altın taki vs hediyelerini de iade edersiniz olur biter. Nisan atma işini boşanmadan daha da karmaşık hale getirmeyin niyetiniz varsa.
Hak etmek olarak değil, hayırlısı buymuş diye bakmalısın. Valla kuzum olacaksa olur, olmayacaksa 2 gün kala da olsa ayrılık olur. Benim arkadaşım kına gecesi günü ayrıldı. Ve resmi nikahalaı da olmuştu. Ayrıldıktan birkaç yıl sonra başka biriyle evlendi, şimdi iki çocuğu var.İşte herkes keşke senin gibi olsa hatalarım var diye bunları hak etmedim kimse hak etmez düğüne 2 gün kala ayrılmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?