Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ben fake falan değilim ifşa olmamak için günününü tam söylemsdim 6 gün kalmıştı ama siz bu yaralı halimle nereye takıldınız 24 saattir uyumıyorum

Kendimi dünden beri öldürmek istiyorum siz ne diyorsunuz

Gelmek bile istemediler konuşmaya bittiyse bitti istemiyoruz biz de dediler ölmej istiyorum şuan işe gitmek istemiyorum

İfşa olmamak için tam gün vermek istememiştim 6 gün vardı ama bitti şuan ölmej istiyorum
ifşa mı ? 6 gün sonra düğünü olacak herkesi araştırıp sen kk da ki prenses misin diyecektik anlamadım?
ölmezsin merak etme sağlıklı değilsiniz önce bir tedavi olun destek alın ..
konularınızdan fake olmadığınızı anlamak zor ama değilseniz üzücü, yada çok çok zekisiniz burada dalga geçerek eğleniyorsunuz.
size bu kişiyle evlenmemeniz gerektiği sizi ciddiye alıp başından beri söylenmekte üstelik nedenleri ile birlikte, bence sizde evlenecek olgunlukta değilsiniz.
boşverin ve devam edin kendi ayaklarınız üzerinde durun.

Bazı yorumları fazla acımasız buluyorum.

Ne olursa olsun bir insanın acısıyla bu kadar uzatıp dalga geçmeyi insanın merhamet duygusu kaldırmaz.
6 gün sonra düğün var, damatlık yok davetiyeler verilmemiş..
sizce biraz şey kokmuyor mu artık , tüm konularla da birleştirince?
bence buram buram kokuyor

6 gün sonra düğün var, damatlık yok davetiyeler verilmemiş..
sizce biraz şey kokmuyor mu artık , tüm konularla da birleştirince?
bence buram buram kokuyor

Acımasızlık kokuyor, evet.

Konu sahibinin haksız olduğu noktaları defalarca söyledik zaten, kendinde değiştirmesi gereken şeyler var.

Onu da söyledik.

Ama sayfalarca dalga geçmek...

Konu sahibi daha önce instagram hesabının bazı üyelerde olduğunu söylemiş, gerçekmiş yani.

İfşa olmak için söylemedim dedi, mantıklı. Tanıdık birisi varsa 1 haftaya düğün olduğunu biliyordur, 1 haftaya düğünü olup ayrılan çok yoktur herhalde onun bulunduğu yerde.

Evet 2 yerden tutmuştuk bir de başka yerden canım çok yanıyor siz gülüyorsunuz

senin ifşa olmamak maksadı altında verdiğin yanlış bilgiler inandırıcılığını kaybetmene sebep oluyor çünkü..
6 günde az ayrıca. hala davetiyeler dağıtılmamış damatlık alınmamış..

kabak gibi kendisi koydu insg hesabını buraya.. ama ifşa olmamak için 4 günün hesabını yapıyor.

Zaten o üretimde ben idari kısımdayım görmüyorum aynı servisteyiz ama çıkma servis değiştiririz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…