- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de görgüsüz gibi abanıyorlar. Ağda yaptıranı gördü bu gözler, bulmuşken bindiriyorlar. Ben doğru ve etik bulmuyorum.Bekim bir tanidigima yaklasik 15 kisinin sacini ödetmislerdi, gelin dahil. Kardes kuzen ne varsa toplayip getirmisler onlarda ama sonra bosandi. Nasil basliyorsa öyle gidiyor genelde
Ilerideki yaşayacaklarınızın fragmanı bu. Iyi karar verin. Size bu kadar saygısızlık yapılmasına nasıl izin verirDüğünüme 1 hafta kala kaynanam ve kızlarıyla kavga ettik. Sorunsa kuaförde yanımda gitcek kişinin parasını ödemek istememeleri.
Beni hepsi topluca aradılar telefonda sesim hopörlerde tabi çirkin çirkin konuşmalar bende karşılık verdim birbirimize girdik hepsiyle
Sonra görümcelerim mesaj atmışlar bir sürü ailem ve benim hakkımda ağızlarına geleni söylemişler mesajlara cevap vermedim
Ben kayınpederimin evinde oturcam görümcelerim bizim mirasçısı olduğumuz evde oturcan tarzı şeyler yazmış
Eşimede gelince ben karışmıyorum diyip kenara çekiliyor böyle yaptıkça da daha da çok bana karşı saygısızlık yapıyorlar
Anlatmaya çalışıyorum sürekli kaçıyor sinirleniyor birşeyler çıkarıp konuşmuyor
Sinir ediyor beni. Onlarda benim kardeşim diyor ya kardeşin olabilir bende eşinim. Görümcemle konuşurken bu kavga konusunu eşim benden için haklı dedi ertesi gün kaynanama gittiğimizde görümcemde vardı surat asıp kapıyı pat diye kapattı yüzümüze. Eşimde görmüyonmu bi haklı dedim diye nasıl yapıyor onlarda kardeşim diyip duruyor. Sana döv diyen yok sadece savuncaksın susturcaksın onlar böyle yapcak diye ben karışmıyorum diyip çekilmeyi seçiyor olan bana oluyor
Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor
Evlenmeyin çünkü ilişkiniz resmen mahalle kavgasına dönmüş bu ne yaa böyleDüğünüme 1 hafta kala kaynanam ve kızlarıyla kavga ettik. Sorunsa kuaförde yanımda gitcek kişinin parasını ödemek istememeleri.
Beni hepsi topluca aradılar telefonda sesim hopörlerde tabi çirkin çirkin konuşmalar bende karşılık verdim birbirimize girdik hepsiyle
Sonra görümcelerim mesaj atmışlar bir sürü ailem ve benim hakkımda ağızlarına geleni söylemişler mesajlara cevap vermedim
Ben kayınpederimin evinde oturcam görümcelerim bizim mirasçısı olduğumuz evde oturcan tarzı şeyler yazmış
Eşimede gelince ben karışmıyorum diyip kenara çekiliyor böyle yaptıkça da daha da çok bana karşı saygısızlık yapıyorlar
Anlatmaya çalışıyorum sürekli kaçıyor sinirleniyor birşeyler çıkarıp konuşmuyor
Sinir ediyor beni. Onlarda benim kardeşim diyor ya kardeşin olabilir bende eşinim. Görümcemle konuşurken bu kavga konusunu eşim benden için haklı dedi ertesi gün kaynanama gittiğimizde görümcemde vardı surat asıp kapıyı pat diye kapattı yüzümüze. Eşimde görmüyonmu bi haklı dedim diye nasıl yapıyor onlarda kardeşim diyip duruyor. Sana döv diyen yok sadece savuncaksın susturcaksın onlar böyle yapcak diye ben karışmıyorum diyip çekilmeyi seçiyor olan bana oluyor
Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor
Oha.Bir de görgüsüz gibi abanıyorlar. Ağda yaptıranı gördü bu gözler, bulmuşken bindiriyorlar. Ben doğru ve etik bulmuyorum.
Aynen öyle iki tarafinda anlayışlı olması gerekli
Tabi ki erkek tarafı ödesin ama kız tarafı da bu kadar çok kişiyi getirirken düşünmesi gerek
Aynı evdeyiz şuan bu olay 2 hafta önce oldu ama hala sindiremiyorumeşinizle aynı evde mi yaşıyorsunuz şuan
birlikte oldunuz olmaz adım dul a çıkar diye mi evlenmekte ısrar ediyorsunuz?
çok çekeceksiniz bunlardan
düğününüzde nasıl sarılıp öpeceksiniz bunları.. bu ufak ayrıntı mesela
Saçma sapan şeylerden neden büyük kavga çıkartıyorsunuz ki, görümceleriniz le mesafe koyun kendi işinizi kendiniz halledin neden onlara söylüyorsunuz huzurlu olmak istiyorsanız tamam diyip kendiniz istediğinizi yapın erkekleri herşeye karıştırmayın onlar kaldıramaz böyle şeyleri onlar güçlü görünseler de aslında aile kavgasına dayanamazlar kuaför paranızı eşiniz ödeyeceğim demiş bunu büyütmeye gerek yok bence siz için görümceler önemli değil ki önemlisi eşiniz ve onunla mutlu olmanız
Saçma sapan şeylerden neden büyük kavga çıkartıyorsunuz ki, görümceleriniz le mesafe koyun kendi işinizi kendiniz halledin neden onlara söylüyorsunuz huzurlu olmak istiyorsanız tamam diyip kendiniz istediğinizi yapın erkekleri herşeye karıştırmayın onlar kaldıramaz böyle şeyleri onlar güçlü görünseler de aslında aile kavgasına dayanamazlar kuaför paranızı eşiniz ödeyeceğim demiş bunu büyütmeye gerek yok bence siz için görümceler önemli değil ki önemlisi eşiniz ve onunla mutlu olmanız