Noldu ? siz bana yazdığım mesajlardan varsayımlarda bulunurken iyiydi ben size yazdığınız mesajdan varsayımda bulununca sinirlendiniz mi? Hatta o kadar sinir olmuşsunuz ki hala mesajlarımdan hakkımda bi dolu yazı yazmışsınız. Herkes ağzının payını aldı siz rahat olun ama olanlar nerden çıktı neden çıktı tek tek anlatsam emin olun buraya neden yazma ihtiyacı duyduğumu anlardınız. Ben zaten o konulara girmeden direkt eşimin yalanlarına odaklanarak konu açmıştım insanlar yazdıkça konular açıldı detaylara girildi. Sizin hoşunuza gitmeyen noktalarla beni yorumlarsanız ben de sizi yorumlarım. Beni pışpışlamak zorunda değiller ama eşim bana destek olmak zorunda hem maddi hem manevi anlamda! Ben buraya gelip mızmızlanmıyorum hiçbir mesajımda? Dediğim gibi yazanlar oldukça detaylar fikirler konuşuldu. Hem konu açıp hem insanları cevapsız bırakamazdım heralde. Yazdıklarınız içinizde biriktirdiğiniz bana yakıştırdığınız bahsettiğiniz hırslarınız olsa gerek yoksa bu kadar öfke hiç tanımadığınız birine ne diye çıksın şaşırdım doğrusu. Ben bebeğimin sorumluluğunu taşıdığım için bu kadar mevzu çıkıyor ortaya. Ha niye gittim niye geldim neredeyim nasıl oldu ne oldu bunların detaylarını bile konuşmadım mesajlarda ama nasıl bu kadar yargı çıkardınız hayret. Size haklılık iknası yapma gibi bir derdim yok. Siz yazdıklarımdan beni yargıladınız, ben yazdıklarınızdan sizi yargılıyorum bu kadar.
Noldu? Akşam oldu gün soldu ne olacak. Ne tuhaf tarzınız var ya çocuk gibi….
Sinirlenecek kadar önemsediğim birşey yok üzgünüm yine yanıldınız
Ben sizin anlattığınız olaylar ve şikayetlenmelerinize yorum yaptım sizse aklınızca benim karakterime
Size ilk mesajım gayet kısa ve netti ama tatmin olmayıp deştiniz bende daha ayrıntılı açıkladım fikrimi, işinize gelmeyebilir hoşunuza gitmeyebilir benim düşüncem, o zaman ya bunu göze alacaktınız yok alamadıysanız da değiştirebileceğiniz birşey değil benim fikirlerim az ve özle yetinip deşmeyecektiniz
Hala uzatıyorsunuz, ne elde etmeyi umuyorsunuz, derdinize cevabımı çoktan verdim canınız biriyle didişmek istiyorsa bunu kocanızla yapın benle değil
Siz buraya biz sizi yorumlayalım diye konu açtınız değil mi, peki ben buraya beni yorumlayın hadi bakalıııım tahmin edin ben nasıl biriyim sallayın diye konu açtım mı? Mevzu ben değilim ki sizsiniz bu kadar özünden kopmayı başarmak da maharet yani tebrikler
Ümitsizce sallamaya devam ediyorsunuz, ben yada hayatım yada hayatımdaki insanlar hakkında ne biliyorsunuz? Hiç. Çünkü anlatan sizsiniz ben değilim.
Hırs, öfke….salla gitsin belki biri tutar dimi, medyumculuk oynuyorsunuz başka derdiniz mi yok bana taktınız, bak tutmuyor işte pes etmek de erdemdir boşverin beni kendi derdinizi çözmeye odaklanın
Buraya konu açıp talepte bulunan sizsiniz tekrar söylüyorum beklentinize uymayan bir cevap aldığınızda hayal gücünüze göre karakter analizi yapıp olayı kişisel tartışmaya dönüştürmek acizce ve seviyesizce bana göre bu yüzden size iyi forumlar hoşçakalın