Benimkiler aileme bile dil uzattılar bizimkinden ses yok. Telefon açıp bile söyleyebilirdi nasıl konuşuyorsun düzgün konuşcaksın o benim eşim diye ama yokİşin zor. Benimkiler de bana karışıyordu, hatta 2 aylık evliyken görümcem bana saygısızlık etmişti, eşim baya sert bir dille uyardı kendisini. Geldi özür diledi benden.
Mevzu burda nişanlınızın tavrı ve ben hiç beğenmedim, çok pısırık birine benziyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğüne 1 hafta kala kavga
- Konu Sahibi Teenpunch
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Onlarda kardeşiymiş öyle diyor birde yapmasaydı o zaman terbiyesizlik istediklerini yapacaklar kardeşim diyeİşin zor. Benimkiler de bana karışıyordu, hatta 2 aylık evliyken görümcem bana saygısızlık etmişti, eşim baya sert bir dille uyardı kendisini. Geldi özür diledi benden.
Mevzu burda nişanlınızın tavrı ve ben hiç beğenmedim, çok pısırık birine benziyor.
- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.201
- 158
Zorundalar kendi ablası evlenirken görümcem gitmiş kuaföre ona herşey serbest o yapınca sorun yok ama bana gelince herşeyden kısmaya çalışma herşeye karışmaDaha evlenilmeden bu kadar yuz goz olunmus, evlenseniz de bu is yurumez soyleyeyim , ne münasebet hem de kuafor parasi icin kavga etmek :/// odemek zorundalar mi
- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- 88
Kuaför ücretine birşey diyemem gelenek görenek diye hiçbirşeye uymam ben ama senin eşim dedigin adamdan bir halt olmaz. Bugün nikah var diye çekilemezsin,yarın çocukla mahvolur gider hayatın. Adam basiretsiz,vasıfsız eleman inanki aynı eve girince,birleşince çözülmeyecek. Uzaklaş.
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Daha çok gençsiniz böyle bir hayata mecbur değilsiniz. Bırakın kardeşleri ile mutlu mesut yaşasın o zamanBenimkiler aileme bile dil uzattılar bizimkinden ses yok. Telefon açıp bile söyleyebilirdi nasıl konuşuyorsun düzgün konuşcaksın o benim eşim diye ama yok
Yüzlerine karşı tavırlı ama bana gelince böyle konuşuyorKuaför ücretine birşey diyemem gelenek görenek diye hiçbirşeye uymam ben ama senin eşim dedigin adamdan bir halt olmaz. Bugün nikah var diye çekilemezsin,yarın çocukla mahvolur gider hayatın. Adam basiretsiz,vasıfsız eleman inanki aynı eve girince,birleşince çözülmeyecek. Uzaklaş.
Düğün salonu yerine adliyeye gitmeniz iki taraf için de en doğrusu. Daha şimdiden sidik yarışına başlamışsınız. Kuaför kavgası, ev kavgası. Hadi hepsi bir yana da sizin ailenize edilen hakaretler mesajlar. Ve iki tarafla ilişkisi bozulmasın diye aradan çekilen bir nikahlı. Adli tatil başlamadan müracaatınızı yapın, görünen köy kılavuz istemez.
Zorundalar kendi ablası evlenirken görümcem gitmiş kuaföre ona herşey serbest o yapınca sorun yok ama bana gelince herşeyden kısmaya çalışma herşeye karışma
siz fena halde yaş tahtaya basmışsınız ,sonunuz şimdiden belli iyi değil ... karımla konuşurken dikkatli konuşun ne ona nede ailesine saygısızlık edemezsiniz,parayı da ben vereceğim sizi ne ilgilendirir demek zor değil.Yüzlerine karşı tavırlı ama bana gelince böyle konuşuyor
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Kuaför meselesini bir kenara koyalım yanınızda kimi götürmek istiyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam kendim öderim..hatta bu muhabbetten sonra gider başka kuaförden randevu alırım sadece kendim ve misafirim için kendileri nerede ne yaptırıyorsa yaptırsın! Ama burada farklı bir konu daha var..sizin oturmanın için verilen eve görümceleriniz razı değil...en başında bu durum konuşulmadı mı sonuçta o evle ilgili sizlik hiçbir durum yok niye görümcelerin bunu seninle konuşuyorlar ?
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.865
- 598
Sadece haklı diyor o kadar laf söylüyorlar ağzını açıp siz nasıl konuşuyosunuz düzgün konuşun diye söylemiyor. Gezende konuşurken haklı dedim diye bile suratı düşmüş ondan karışmıyorum aranızdaki şeylere diyor
Sen bu adamla kesinlikle evlenmemelisin. Allah sana son cikis kapini göstermis iste. Istedikleri gibi saygisizlik yapiyor ailesi sana. Bu böyle devam edip gider.
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Nişanlınız arada kalmış yazık. Ben sizin de çok masum olduğunuzu hissedemedim. Kuaför parasını ödemek istemezler konu kapanır. Kavga çıkması tuhaf. Benim ablalarım kendileri ödemişti.ablamın düğününde de ben ödedim. Herşeyi erkek tarafına yıkmak çok gaddarca. Ha yapılması gerekenler olur yapmazlar başka. Ama bu kadar küçük şeylerle zehir etmeyin günlerinizi
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.552
- 548
Şimdi konularda herkes derdi ki adetlerin hepsini sen yapıyor musun da karşı taraftan yapmasını bekliyorsun . Konu sahibi o evde yasayacakmis düğün sırasında evet damat öder gelinle giden kişinin parasını yine suçlanmış .
Konu sahibi yaşadıkların o eve girince yasayacaklarinin fragmanı aynı evi istemiyorum de kurtul bence
Konu sahibi yaşadıkların o eve girince yasayacaklarinin fragmanı aynı evi istemiyorum de kurtul bence
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.923
- 548
- 36
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Eşin neden ödemedi ?Ben kendi kuaförümün parasını ödetemedim millet ne güzel ya
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.923
- 548
- 36
Eşin neden ödemedi ?
Söylemedim çok pahalıydı. Kendi evime çağırdım kuaförü ailecek yaptırdık onları karıştırmadık.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348