• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 1 hafta kala kavga

Karşı tarafı da dinlemek lazım. Yanınızda kaç kişi gidecek niye onlar versin, madem istemiyorlar diretmeniz de saçma. Çok mu masraf çıkardınız da bu kadar büyük tepki verildi bir kuaför için?
Ayrıca evet onlar eşinizin kardeşi ,sizin yüzünüzden küs mü kalsınlar bunu mu istiyorsunuz? Size ailenize söylenen lafların karşılığını siz verseydiniz çocuk gibi eşinizden niye bekliyorsunuz.
Hak verdiğimden değil de yine de ben de merak ettim kuaföre kaç kişi geliyor? Bu denli tepki kaç kişi geleceği için oluştu acaba?

Söylemedim çok pahalıydı. Kendi evime çağırdım kuaförü ailecek yaptırdık onları karıştırmadık.
En güzelini yapmışsınız ben de misafirlerimiz için bir kuaförle anlaşıp anneme para bıraktım ..ben sadece sizin saçınızın yapıldığı bir durumda eşiniz neden teklif etmedi ki diye olaya baktım.

Aklima dügünde kizina saygisizlik edildigini gören baba geldi. Adam o anda kizini kolundan tuttu "Bunlar sana hayati zindan eder..böyle insanlara verecek kizimiz yok" diye kizini alip eve götürdü..cok da dogru yapti. Ne mi gördü baba? Taki merasiminden sonra erkek tarafi kizin kollundaki bilezikileri cekistirerek geri aldi. Konu sahibi konuyu kizip acti ama bu adamla öyle veya böyle evlenip basini yakacak. Acaba ailesinin olanlardan haberi var mi?

Aklima dügünde kizina saygisizlik edildigini gören baba geldi. Adam o anda kizini kolundan tuttu "Bunlar sana hayati zindan eder..böyle insanlara verecek kizimiz yok" diye kizini alip eve götürdü..cok da dogru yapti. Ne mi gördü baba? Taki merasiminden sonra erkek tarafi kizin kollundaki bilezikileri cekistirerek geri aldi. Konu sahibi konuyu kizip acti ama bu adamla öyle veya böyle evlenip basini yakacak. Acaba ailesinin olanlardan haberi var mi?
Helal olsun valla o babaya... Kızda babasını dinlenmiş ama.
Bu sabah haberlerde Özbekistan da sanırım düğünde damat gelini yumrukluyor ama hiç bir şey olmamış gibi düğün devam ediyor...birde böylesi var.

Konu sahibi bu kocayla çok çekecek yazık...

En güzelini yapmışsınız ben de misafirlerimiz için bir kuaförle anlaşıp anneme para bıraktım ..ben sadece sizin saçınızın yapıldığı bir durumda eşiniz neden teklif etmedi ki diye olaya baktım.

Sizinki de mantıklı olmuş. Hiç aramızda konusu geçmedi ama açıkçası beklerdim kuaför ne kadar tuttu benim vermem gerekiyor onu gibi bir şey der diye düşündüm. Eşim bilmez de annesi bilir uyarır diye düşündüm. Yine almazdım da. Hiç teklif gelmedi. 😂

Düğün öncesi böyle gerginlikler genelde oluyor önemli olan iki tarafında gelecekte birbirleri ile muhatap olacağını düşünerek kırmadan dökmeden çözüm üretebilmesi bence.. Ben de ,benden önce evlenen samimi arkadaşımı yanımda götürmüştüm.. O kendi düğününde bana masraf yaptırmadığından ben de kendim onun masrafını karşıladım eşime bırakmadım.. Ama daha baştan böyle taraflar birbirine girdiyse sakın evlenmeyin derim... Yok 1 hafta kalmıştı herşey bozulur rezil olurum gibi de düşünmeyin derim.. Sonradan üzüleceğinize şimdi üzülün biraz.. Bu aile ile ve nişanlınız ile daha büyük sorunlar yaşanacağı bariz ortada.. Ben de düğünden 1 hafta önce tamamen eşim kaynaklı sorunlar yaşamıştım onlar gelecekte yaşayacaklarımın fragmanıymış.. Yıllarımı verdim diye ve seviyorum diye vazgeçmedim. Ailem bırak evlenme dedi kaç kere ama ben kafamın dikine gittim.. Sonrası daha büyük sorunlar yaşadık.. Evet bir şekilde halloluyor ama ne gerek var yıpranmaya mücadele etmeye diyorsun.. Şükürler olsun şimdi problem yok 14 yıl oldu ama yaşananlar unutulmuyor malesef..

Helal olsun valla o babaya... Kızda babasını dinlenmiş ama.
Bu sabah haberlerde Özbekistan da sanırım düğünde damat gelini yumrukluyor ama hiç bir şey olmamış gibi düğün devam ediyor...birde böylesi var.

Konu sahibi bu kocayla çok çekecek yazık...

Sasirmiyorum. Benimle ayni gün gelin olan bir kadin kuaförümüze nisanliyken nasil dayak yedigini anlatmisti. Annesise damatdan sikayetciydi. Kuaför sok icinde niye iptal etmiyorsunuz diye sordugunda "Ortaya ciktik bir kere..herkesin haberi var" gibisi birsey demisler. Kizim dügün gününde hala "salonda en güzeli ben olmaliyim" derdindeydi. Yani bazilari baslarini bilerek de yakiyor. O gelin hala aklima geliyor bazen acaba ne oldu diye

Sizinki de mantıklı olmuş. Hiç aramızda konusu geçmedi ama açıkçası beklerdim kuaför ne kadar tuttu benim vermem gerekiyor onu gibi bir şey der diye düşündüm. Eşim bilmez de annesi bilir uyarır diye düşündüm. Yine almazdım da. Hiç teklif gelmedi. 😂
Doğruyu söylemek gerekirse ödemeyecekse yalandan jesti teklifi uygun bulmuyorum.Zaten kuaförün evinize geleceğini duyunca kayınvalideniz oğlu ile bu konuyu konuşmuştur ne gereği vardı diye 😂

Sasirmiyorum. Benimle ayni gün gelin olan bir kadin kuaförümüze nisanliyken nasil dayak yedigini anlatmisti. Annesise damatdan sikayetciydi. Kuaför sok icinde niye iptal etmiyorsunuz diye sordugunda "Ortaya ciktik bir kere..herkesin haberi var" gibisi birsey demisler. Kizim dügün gününde hala "salonda en güzeli ben olmaliyim" derdindeydi. Yani bazilari baslarini bilerek de yakiyor. O gelin hala aklima geliyor bazen acaba ne oldu diye
Kendisine böyle davranılmasına izin verip dramla beslenen kadınlar var

Bu olaylardan ve nişanlınızın tavrından sonra evlenip, bu evlilikten bir hayır göreceğinizi, mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz tâbi siz.

Demek ki kendi ailelerindede baska ortamlara ve iliskilere sahit olmamislar hic. Ben rahmetli babamin anneme sesini yükseltigini hatirlamam, birak ki tokat atmasi veya baska siddet.
Konu sahibi kuaför konusunda haksiz olsa bile bu kadar laf etmelerine haklari yok. Heleki ailesine karsi. Ben ilk tanistigimiz gün esime dedim "Aileme yapilan saygisizligi kendime yapilmis sayarim. Affetmem, signeye de cekmem" diye. Herkes haddini ve yerini bilse sadece iki aile bir araya gelebilir..hicbirimizin kusursuz ailesi yok, ama elin insanlarinin da karsima gecip ailem hakkinda, benim hakkimda atip tutmasina da izin vermem. Birde tipis tipis ertesi gün onlarin evine gidiyor. Onlar özür dilemeden birak evlerine gitmeyi, dügünüme bile gelmez. Ama öyle rest cekemezler iste hersey ic ice oldugu icin

Katılıyorum. Bir kişinin kuaför parasından bu kadar olay çıkmışsa dram bitmez bu evlilikte. Bence bu işin yürümesi için
1. Başka bir eve çıkılması (kiralık vb.)
2. Kv ve görümceler ile minimum görüşme
3. Eşin yeni bir aile kurduğunun farkına varması
şart gibi gözüküyor.

Haftaya erkek kuzenimin nişanı var ve onlarda kız tarafı kuaföre çok kişi çagırmazlar umarım diye düşünüyorlar
Aranızda ki problemler için bişey diyemem ama şu ekonomik krizde kuaförler çok çok pahaliyken onların bu tepkisine hak verdim

Haftaya erkek kuzenimin nişanı var ve onlarda kız tarafı kuaföre çok kişi çagırmazlar umarım diye düşünüyorlar
Aranızda ki problemler için bişey diyemem ama şu ekonomik krizde kuaförler çok çok pahaliyken onların bu tepkisine hak verdim

Bekim bir tanidigima yaklasik 15 kisinin sacini ödetmislerdi, gelin dahil. Kardes kuzen ne varsa toplayip getirmisler :D onlarda ama sonra bosandi. Nasil basliyorsa öyle gidiyor genelde

Düğünüme 1 hafta kala kaynanam ve kızlarıyla kavga ettik. Sorunsa kuaförde yanımda gitcek kişinin parasını ödemek istememeleri.
Beni hepsi topluca aradılar telefonda sesim hopörlerde tabi çirkin çirkin konuşmalar bende karşılık verdim birbirimize girdik hepsiyle
Sonra görümcelerim mesaj atmışlar bir sürü ailem ve benim hakkımda ağızlarına geleni söylemişler mesajlara cevap vermedim
Ben kayınpederimin evinde oturcam görümcelerim bizim mirasçısı olduğumuz evde oturcan tarzı şeyler yazmış
Eşimede gelince ben karışmıyorum diyip kenara çekiliyor böyle yaptıkça da daha da çok bana karşı saygısızlık yapıyorlar
Anlatmaya çalışıyorum sürekli kaçıyor sinirleniyor birşeyler çıkarıp konuşmuyor
Sinir ediyor beni. Onlarda benim kardeşim diyor ya kardeşin olabilir bende eşinim. Görümcemle konuşurken bu kavga konusunu eşim benden için haklı dedi ertesi gün kaynanama gittiğimizde görümcemde vardı surat asıp kapıyı pat diye kapattı yüzümüze. Eşimde görmüyonmu bi haklı dedim diye nasıl yapıyor onlarda kardeşim diyip duruyor. Sana döv diyen yok sadece savuncaksın susturcaksın onlar böyle yapcak diye ben karışmıyorum diyip çekilmeyi seçiyor olan bana oluyor
Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor
Üff ipe sapa gelmez konuları büyütüp diretip evlenseniz bile asla unutulmayacak izler bırakıyosunuz.
Ne gerek? Değdi mi?
Saçma kavganıza eşiniz napsın?
Dediğim tutuksun mu derdiniz veya rüştünüzü mü ispatlamak?
Zira arkadaşınızın saçının parasını ödeyemicek kadar parasız değilsinizdir diye düşünüyorum.
İnat...Benim dediğim olucak...

gerçekten söylüyorum bak ama gerçekten

AYRIL lütfen , kyanna ve görümceler yüznden ayrıl demiyorum , senin yanında durması gerektiğini bilmeyen sümsük nişanlın yüzünden ayrıl

Bekim bir tanidigima yaklasik 15 kisinin sacini ödetmislerdi, gelin dahil. Kardes kuzen ne varsa toplayip getirmisler :KK70: onlarda ama sonra bosandi. Nasil basliyorsa öyle gidiyor genelde
Aynen öyle iki tarafinda anlayışlı olması gerekli
Tabi ki erkek tarafı ödesin ama kız tarafı da bu kadar çok kişiyi getirirken düşünmesi gerek

Back