- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi gorevimiztehlike
Tek bu konu degil dedim farkindamisinDuyarsız olan ben miyim acaba konu sahibemiz kv sinin tedavi olmaya o hamileyken başlamasına bile bilenmiş ama duyarsız benim sizce enteresan
Etrafıma karşı nasıl olduğumu nereden biliyorsunuz birlikte mi yaşıyoruz
Az evvel buradaki bir arkadaşın derdine yardımcı olabilmek için kırk takla attım az moral bulsun belki önereceğim birşey hastalığına derman olur diye bir saat araştırdım yazdım oturdum ona özel dua ettim mesela, hakkımda hiçbirşey bilmiyorsunuz ki
Fazla duyarlı olduğum için ilaç kullanıyorum mesela birinin derdi sıkıntısı hastalığı beni normalden fazla üzüyor hasta ediyor bunların hiçbirini bilmeden etiketlemek ne kadar doğru sizce
Genelden farklı geliyor olabilirim ben insanları pışpışlayamıyorum düz ve netim eğilip bükülemiyorum, doğruyu olduğu gibi söylüyorum ama bu sert olduğum anlamına gelmez
Her konuda aynıyım ona buna şu duruma bu koşula göre değişkenlik gösteren bir karakterim yok, hayatımda karakterimden tarzımdan yada tavrımdan şikayetçi kimse de yok, mimiklerimi görmediğiniz sesimi duymadığınız için size böyle geliyor olabilir mi
Fazla duyarlimisin daha neler ne zaman yorumuna denk gelsem hep konu sahiplerîni kizdiracak alayci yorumlarini okuyoruz
Konu sahibi
Kvdesine olsun gebersin dememis farkindaysan
Oda kendine gore hakli kadin hamile ve Dogumda kocasini yaninda istemesi kadar dogal birsey goremiyorum
Kvdenin yaptigi simariklik
Zaten kvdesine destek ciktigini sadece neden onu dusunmedigini bahsediyor daha napsin surekli kadinin ustune gidiyorsun