- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
Hak verdiğimden değil de yine de ben de merak ettim kuaföre kaç kişi geliyor? Bu denli tepki kaç kişi geleceği için oluştu acaba?Karşı tarafı da dinlemek lazım. Yanınızda kaç kişi gidecek niye onlar versin, madem istemiyorlar diretmeniz de saçma. Çok mu masraf çıkardınız da bu kadar büyük tepki verildi bir kuaför için?
Ayrıca evet onlar eşinizin kardeşi ,sizin yüzünüzden küs mü kalsınlar bunu mu istiyorsunuz? Size ailenize söylenen lafların karşılığını siz verseydiniz çocuk gibi eşinizden niye bekliyorsunuz.
En güzelini yapmışsınız ben de misafirlerimiz için bir kuaförle anlaşıp anneme para bıraktım ..ben sadece sizin saçınızın yapıldığı bir durumda eşiniz neden teklif etmedi ki diye olaya baktım.Söylemedim çok pahalıydı. Kendi evime çağırdım kuaförü ailecek yaptırdık onları karıştırmadık.
Helal olsun valla o babaya... Kızda babasını dinlenmiş ama.Aklima dügünde kizina saygisizlik edildigini gören baba geldi. Adam o anda kizini kolundan tuttu "Bunlar sana hayati zindan eder..böyle insanlara verecek kizimiz yok" diye kizini alip eve götürdü..cok da dogru yapti. Ne mi gördü baba? Taki merasiminden sonra erkek tarafi kizin kollundaki bilezikileri cekistirerek geri aldi. Konu sahibi konuyu kizip acti ama bu adamla öyle veya böyle evlenip basini yakacak. Acaba ailesinin olanlardan haberi var mi?
En güzelini yapmışsınız ben de misafirlerimiz için bir kuaförle anlaşıp anneme para bıraktım ..ben sadece sizin saçınızın yapıldığı bir durumda eşiniz neden teklif etmedi ki diye olaya baktım.
Helal olsun valla o babaya... Kızda babasını dinlenmiş ama.
Bu sabah haberlerde Özbekistan da sanırım düğünde damat gelini yumrukluyor ama hiç bir şey olmamış gibi düğün devam ediyor...birde böylesi var.
Konu sahibi bu kocayla çok çekecek yazık...
Doğruyu söylemek gerekirse ödemeyecekse yalandan jesti teklifi uygun bulmuyorum.Zaten kuaförün evinize geleceğini duyunca kayınvalideniz oğlu ile bu konuyu konuşmuştur ne gereği vardı diyeSizinki de mantıklı olmuş. Hiç aramızda konusu geçmedi ama açıkçası beklerdim kuaför ne kadar tuttu benim vermem gerekiyor onu gibi bir şey der diye düşündüm. Eşim bilmez de annesi bilir uyarır diye düşündüm. Yine almazdım da. Hiç teklif gelmedi.
Kendisine böyle davranılmasına izin verip dramla beslenen kadınlar varSasirmiyorum. Benimle ayni gün gelin olan bir kadin kuaförümüze nisanliyken nasil dayak yedigini anlatmisti. Annesise damatdan sikayetciydi. Kuaför sok icinde niye iptal etmiyorsunuz diye sordugunda "Ortaya ciktik bir kere..herkesin haberi var" gibisi birsey demisler. Kizim dügün gününde hala "salonda en güzeli ben olmaliyim" derdindeydi. Yani bazilari baslarini bilerek de yakiyor. O gelin hala aklima geliyor bazen acaba ne oldu diye
Doğruyu söylemek gerekirse ödemeyecekse yalandan jesti teklifi uygun bulmuyorum.Zaten kuaförün evinize geleceğini duyunca kayınvalideniz oğlu ile bu konuyu konuşmuştur ne gereği vardı diye
Kendisine böyle davranılmasına izin verip dramla beslenen kadınlar var
Katılıyorum. Bir kişinin kuaför parasından bu kadar olay çıkmışsa dram bitmez bu evlilikte. Bence bu işin yürümesi içinKendisine böyle davranılmasına izin verip dramla beslenen kadınlar var
Haftaya erkek kuzenimin nişanı var ve onlarda kız tarafı kuaföre çok kişi çagırmazlar umarım diye düşünüyorlar
Aranızda ki problemler için bişey diyemem ama şu ekonomik krizde kuaförler çok çok pahaliyken onların bu tepkisine hak verdim
Üff ipe sapa gelmez konuları büyütüp diretip evlenseniz bile asla unutulmayacak izler bırakıyosunuz.Düğünüme 1 hafta kala kaynanam ve kızlarıyla kavga ettik. Sorunsa kuaförde yanımda gitcek kişinin parasını ödemek istememeleri.
Beni hepsi topluca aradılar telefonda sesim hopörlerde tabi çirkin çirkin konuşmalar bende karşılık verdim birbirimize girdik hepsiyle
Sonra görümcelerim mesaj atmışlar bir sürü ailem ve benim hakkımda ağızlarına geleni söylemişler mesajlara cevap vermedim
Ben kayınpederimin evinde oturcam görümcelerim bizim mirasçısı olduğumuz evde oturcan tarzı şeyler yazmış
Eşimede gelince ben karışmıyorum diyip kenara çekiliyor böyle yaptıkça da daha da çok bana karşı saygısızlık yapıyorlar
Anlatmaya çalışıyorum sürekli kaçıyor sinirleniyor birşeyler çıkarıp konuşmuyor
Sinir ediyor beni. Onlarda benim kardeşim diyor ya kardeşin olabilir bende eşinim. Görümcemle konuşurken bu kavga konusunu eşim benden için haklı dedi ertesi gün kaynanama gittiğimizde görümcemde vardı surat asıp kapıyı pat diye kapattı yüzümüze. Eşimde görmüyonmu bi haklı dedim diye nasıl yapıyor onlarda kardeşim diyip duruyor. Sana döv diyen yok sadece savuncaksın susturcaksın onlar böyle yapcak diye ben karışmıyorum diyip çekilmeyi seçiyor olan bana oluyor
Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor
Aynen öyle iki tarafinda anlayışlı olması gerekliBekim bir tanidigima yaklasik 15 kisinin sacini ödetmislerdi, gelin dahil. Kardes kuzen ne varsa toplayip getirmisleronlarda ama sonra bosandi. Nasil basliyorsa öyle gidiyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?