Düğüne 1 hafta kala kavga

Bence evlenmeyin hele ses çıkarmayıp kardeşim annem falan diyenden uzak durun.

Siz peki o kadar hakarete sesinizi çıkarttınız mı gereken cevabı verdiniz mi kardeşlerine. Kocanızla bir geleceğiniz olacağını düşünmüyorum çok pasif hiç araya girmek istemiyor bu konu burada bitmez daha çok canınızı sıkarlar yol yakından dönseniz mi acaba?

kuafor parami ve yanımdakileri kendim ödedim millet niye sizin saçınızı ödesin ki anlamam.belki senin icin hayirlisi budur

Çok yüz göz olmuşsunuz daha evlenmeden. Ne gerek var kendinizi bu kadar düşürmeye? İstemiyoruz deyince uzatmayacaktiniz bir şey söyleyeceksenis eşinize söyleyin. Biz 10 yıldır evliyiz bu kadar kavga etmedik daha eş ailesiyle mesafenizi ve saygınizi her zaman koruyun. Evet doğru demiş kardeşi onlar. Ve hep öyle diyecek evlilik böyle bir şey. Kimseyle kavgayla çözüme ulaşamazsınız. Eğer evlilik düşünüyorsanız bunu unutmayın kredinizi erken tüketmeyin daha bir ömür yolu var.

Avrupada iki insan evlenir turkiyede 50 kişi evlenir ooo ortalik cok karisik oluyor bu düğün arifesinde o yuzden maddi durumu düzeltip kimseye muhtac olmadan yapilmadi .sanirim damat da arada kaliyor aile ve siz burda yazinizdan cok sinirli hararetli yazdiginiz belli konisma uslup suan sinir tonu .damadi da anlayin kendinizi de ilerde keske böyle yapmasaydım diyeceginiz zamanlar olacak daha sakin kalin

Resmen 30 yil onceki babamin hali. Inan gram degisim yom. Annem halamdan babannemden amcalarimdan her turlu eziyeti gordu. Bi kere diklense karismam diyen babam dayak kotek perisan etti annemi yillarca. Inan bosanmaktan o evde yasamaktan iyidir dugunu iptal etmek. Ac gozunu iptal et dugunu. Bunlardan sana aile olmaz

Soyle goz gore gore evleniyorsunuz sonra omrunuzu o adamlari degistirmeye calismakla harciyorsunuz ve hala ne hikmetse esim evlenince degisti diye kendinizi kandiriyorsunuz ya biz ne diyelim.

Ayrica kp.evinde oturursaniz bunlari duymaya hazirlikli olacaksiniz neden sasirdiniz ki?

+1000000 her gordugumde garip geliyor. Sadece burada gordum bu kullanimi.

Karşı tarafı da dinlemek lazım. Yanınızda kaç kişi gidecek niye onlar versin, madem istemiyorlar diretmeniz de saçma. Çok mu masraf çıkardınız da bu kadar büyük tepki verildi bir kuaför için?
Ayrıca evet onlar eşinizin kardeşi ,sizin yüzünüzden küs mü kalsınlar bunu mu istiyorsunuz? Size ailenize söylenen lafların karşılığını siz verseydiniz çocuk gibi eşinizden niye bekliyorsunuz.

Hani kendinize laf söyletiyorsunuz, ailenize laf etmelerine nasil müsade ediyorsunuz orasini hic anlamiyorum. Orda "esimin" birsey yapmasini beklemem. Siz birde tipis tipis evlerine gidiyorsunuz. Size kimsenin saygi duymamasina sasirmayin.

Konu açıldığında sürekli kaçıyor eşim benimle oturup konuşmuyor düzgünce kavga çıkarıyor sofrayı terk ediyor yanımdan kalkıp gidiyor
Bu ne alaka...
Hızını alamadin ; bir sonraki acacagin konu icin spoiler mi verdin farkında olmadan
Yani esim dediğine göre bir sonraki bölüm o..

Asla düğünü yapma nikah kıydıysan bile hemen boşan, eşim dediğim kişi seni bu aileye yem edecek...

Evlenme es dediğin her konuda sırtını yasliyacagin güveneceğini kişidir evlenmek için evlenme evlenince her şey daha kötü olacak emin olabilirsin yüzükleri at anne kardeş abi mutlu yaşasınlar bu dünya ya elin kızının oğlunun... tiribini tantanasini mi cekceksin

Kvde nıye verıyor yanınızda gelenlerın parasını?Adet damadın vermesı vermıyorsa cıkarır kendım verırım.Kı öyle yaptm dugunumde,kızkardesım ve gorumcesı gelmıstı kuafore.Kız kardesımı esım odedı,onden ben görumcesının kını ödemıstım. 3 krs ıcın laf söyletmem kendıme.
Ama burda daha buyuk sorun ,esınızın sızın arkanızda durmaması.Ya sız mesafenızı koruyacaksınız gorumcelerle yada bıtıreceksınız bu ısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…