Benimkiler aileme bile dil uzattılar bizimkinden ses yok. Telefon açıp bile söyleyebilirdi nasıl konuşuyorsun düzgün konuşcaksın o benim eşim diye ama yokİşin zor. Benimkiler de bana karışıyordu, hatta 2 aylık evliyken görümcem bana saygısızlık etmişti, eşim baya sert bir dille uyardı kendisini. Geldi özür diledi benden.
Mevzu burda nişanlınızın tavrı ve ben hiç beğenmedim, çok pısırık birine benziyor.
Onlarda kardeşiymiş öyle diyor birde yapmasaydı o zaman terbiyesizlik istediklerini yapacaklar kardeşim diyeİşin zor. Benimkiler de bana karışıyordu, hatta 2 aylık evliyken görümcem bana saygısızlık etmişti, eşim baya sert bir dille uyardı kendisini. Geldi özür diledi benden.
Mevzu burda nişanlınızın tavrı ve ben hiç beğenmedim, çok pısırık birine benziyor.
Zorundalar kendi ablası evlenirken görümcem gitmiş kuaföre ona herşey serbest o yapınca sorun yok ama bana gelince herşeyden kısmaya çalışma herşeye karışmaDaha evlenilmeden bu kadar yuz goz olunmus, evlenseniz de bu is yurumez soyleyeyim , ne münasebet hem de kuafor parasi icin kavga etmek :/// odemek zorundalar mi
Daha çok gençsiniz böyle bir hayata mecbur değilsiniz. Bırakın kardeşleri ile mutlu mesut yaşasın o zamanBenimkiler aileme bile dil uzattılar bizimkinden ses yok. Telefon açıp bile söyleyebilirdi nasıl konuşuyorsun düzgün konuşcaksın o benim eşim diye ama yok
Yüzlerine karşı tavırlı ama bana gelince böyle konuşuyorKuaför ücretine birşey diyemem gelenek görenek diye hiçbirşeye uymam ben ama senin eşim dedigin adamdan bir halt olmaz. Bugün nikah var diye çekilemezsin,yarın çocukla mahvolur gider hayatın. Adam basiretsiz,vasıfsız eleman inanki aynı eve girince,birleşince çözülmeyecek. Uzaklaş.
Zorundalar kendi ablası evlenirken görümcem gitmiş kuaföre ona herşey serbest o yapınca sorun yok ama bana gelince herşeyden kısmaya çalışma herşeye karışma
siz fena halde yaş tahtaya basmışsınız ,sonunuz şimdiden belli iyi değil ... karımla konuşurken dikkatli konuşun ne ona nede ailesine saygısızlık edemezsiniz,parayı da ben vereceğim sizi ne ilgilendirir demek zor değil.Yüzlerine karşı tavırlı ama bana gelince böyle konuşuyor
Sadece haklı diyor o kadar laf söylüyorlar ağzını açıp siz nasıl konuşuyosunuz düzgün konuşun diye söylemiyor. Gezende konuşurken haklı dedim diye bile suratı düşmüş ondan karışmıyorum aranızdaki şeylere diyor
Eşin neden ödemedi ?Ben kendi kuaförümün parasını ödetemedim millet ne güzel ya
Eşin neden ödemedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?