• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Ay bn cok tirsiyorum kizlarrrrr :eek: acir acir muhabbetleri odumu kopariyo vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bn cok tirsiyorum kizlarrrrr :eek: acir acir muhabbetleri odumu kopariyo vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya Allah askina kimsenin dedigini kafana takma ben cok pisman olan insan gordum keske kimseyi dinlemeseydi korkup kasmasaydi kendimide o ozel geceyi mahvetmeseydim diye

Bahsi geçen otel Royal Adam & Eve oteli, yani Adem & Havva oteli Antalya Belek'te. Özel bir balayı oteli, oda içerisinde farklı pozisyonlar için farklı yataklar var. Otel içerisinde ki tüm servis işlerini üstsüz rus kızlar yapıyor, sırtlarında melek kanatları takılı falan, otelin her yerinde elma ağaçları var. Odaların ışık renkleri değişiyor falan. Asla çocuk bulunmuyor tabi :1: Genellikle yapılan şovlar öyle bildiğiniz sovlardan değil. Daha erotik şovlar yapılıyor otelde. Yani özel bir balayı oteli, ama sanırım herkes üstsüz rus kızlarının melek kanatları ile eşinin etrafında dolanmasına sıcak bakmaz :9:

Konu sahibinin sorusuna gelince, valla biz düğünden sonra arkadaşlarımız ile eğlenmeye gittik. Üzerimde gelinlik, başımda duvağım ben barda coşuyorum. Herkesin bakışları üzerinizde. Sabaha karşı 4'te gelmiştik eve. Eve girdiğimizde eşimin "ohhhh artık evimdeyim" dediğini hatırlıyorum. Sonra tabi o klasik şeyi yaptık, benim saçımda ki tokaları çıkardık. Sonra eşimin yardımıyla gelinliğimi çıkartıp duşa girdim. Eşim de eve gelirken aldığımız soğuk içecekleri açmış yatak odasına getirmiş. Duşumu alıp odaya geldiğimde , o girdi banyoya. Hem duş almak için hemde sanırım rahat rahat giyeneyim diye. Geceliğimi giyip girdim yatağa, yatakta kolalarımızı içerken sohbet ettik tabi. Uyuyabiliriz belki diye düşünürken, aslında ikimizde istediğimizi anladık
:17: Kim kimi yakalayacak diye yatakta savaşırken kafamın altında ki yastık kaydı ve baş ucumda duran kolayı devirdi, heryer fış fış asit sesi kola içinde:9: O durumda kalktık yerleri sildik, duvarları sildik. Tabi bu arada sabah oldu neredeyse, tekrar işe koyulduk tabi, burada bazı arkadaşlar ilk seferde zevk alınmayacağını söylemiş ama, ben aynı şeyi söylemeyeceğim :1: Harika ötesiydi, bulutların üstünde olmak böyle birşeydi sanırım. Sonra ortalama 3 saat kadar uyuduk, kalktık. Aileleri ziyarete gittik. Akşam da balayına çıktık. 18 saatlik uçuştan sonra Bora Bora adalarındaydık. Herşey harikaydı. Ama asıl harika olan, her geçen gün eşime olan sevgimin, isteğimin artması. Her geçen gün, evime daha sabırsızca gitmem. Evet ilk gecemiz, balayımız harikaydı ama sanırım bizim evliliğimizde herşey zamanla daha harika oluyor:1:
benim arkadaş işini biliyomuş:27:kızz sen nerden biliyosun bunları bakıyım:52:ya hepsi iyi hoşta üstsüz kızları pek sevmedim ben bide ne kadar oluyo fiyatları tek gecelik falan balayı otellerinin?bu otelinki baya baya pahalıdır tabi,acıma konusuna ya da zevke gelince bencede biraz kafada bitiyor olay

13 aylık biri olaraktan her türlü yardımcı olurum :60:

biz de topiklerimizde az konusmamıstık :27::23:
tazecik gelin varmış burda ya:34:anlat bakıyım ne umuyodun ne buldun:37:

benim arkadaş işini biliyomuş:27:kızz sen nerden biliyosun bunları bakıyım:52:ya hepsi iyi hoşta üstsüz kızları pek sevmedim ben bide ne kadar oluyo fiyatları tek gecelik falan balayı otellerinin?bu otelinki baya baya pahalıdır tabi,acıma konusuna ya da zevke gelince bencede biraz kafada bitiyor olay

tazecik gelin varmış burda ya:34:anlat bakıyım ne umuyodun ne buldun:37:

aynen aynen:52:

birde şunu sorucam ilk geceyi yaşayanların önceden birşeyler yaşamışlıklarınız var mı eşinizle yani nişanlıyken ya da sevgiliyken el ele tutuşur muydunuz,öpüşür müydünüz gibi çünkü ilk geceden korkup korkmamak birazda bunla ilgili olabilir sanki eğerki evlenmeden önce öpüyosan adamı bi hissin falan vardır yani ilk gece içinde az çok fikrin olur:23:

tam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonra:52:diyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acaba:9:ve de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi:24:

o firketeleri fln damat çıkarıyor heyecan olmasın diye benden tam 75 tane çıkmıştı:9::46:

birde şunu sorucam ilk geceyi yaşayanların önceden birşeyler yaşamışlıklarınız var mı eşinizle yani nişanlıyken ya da sevgiliyken el ele tutuşur muydunuz,öpüşür müydünüz gibi çünkü ilk geceden korkup korkmamak birazda bunla ilgili olabilir sanki eğerki evlenmeden önce öpüyosan adamı bi hissin falan vardır yani ilk gece içinde az çok fikrin olur:23:
Sende nisanli misin :)

Back