- 23 Mayıs 2009
- 14.284
- 15.570
- 823
tam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonradiyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acabave de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi
eve geldik eşim sadıçlarla dışarda tabi bırakmıyolar ben çok yorgunum attım kendimi koltuğa gelinlikle eşim içeri girene kadar yattım eşim gelince gelinliğimi çıkardı türbanıda dikiyolar onu tek tek sökmeye uğraşma kes gitsin dedim çünkü içinde patlamışım kaymasın diye çok sıkı yapıyolar sonra duşlarımızı aldık geceliklerimizi giydik eşim önde ben arkasında şükür namazımızı kıldık..sonra işimize bakalım dedik dedik ama 10 gün boyunca yapamadık malesef
bi sürü kız bu işlemden geçiyor derkenpekalaa ne zaman ya da kaçıncıda biz sürü kızlar olarakzevk almaya başlıyoruzya da derecesi artıyo diyelimbu arada sizinki çok güzel olmuş söylediği cümleler falan romantikte yani
zevk hemen olmuyo alışması için bi süreç var ilkini atlattıktan sonra acı olmuyo ama zevkte olmuyo bi süre hiç bişey hissetmedim ama 10 gün boyunca yapmadığımız için zevk almasamda onu yapabildiğim için mutluydum, sonra kuruluk sorunum oldu öyle oluncada acı hissediyosun kayganlaştırıcıyla falan idare ettik 5 aydan sonra falan zevk almaya başladım şu anda çok şükür hiç bi sorun yok zevkin doruklarını yaşıyorum