• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden sonra eve gidince ne yapılır

tam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonra:52:diyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acaba:9:ve de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi:24:

eve geldik eşim sadıçlarla dışarda tabi bırakmıyolar ben çok yorgunum attım kendimi koltuğa gelinlikle eşim içeri girene kadar yattım eşim gelince gelinliğimi çıkardı türbanıda dikiyolar onu tek tek sökmeye uğraşma kes gitsin dedim çünkü içinde patlamışım kaymasın diye çok sıkı yapıyolar:36: sonra duşlarımızı aldık geceliklerimizi giydik eşim önde ben arkasında şükür namazımızı kıldık..sonra işimize bakalım dedik dedik ama 10 gün boyunca yapamadık malesef :67:

bi sürü kız bu işlemden geçiyor derken:27:pekalaa ne zaman ya da kaçıncıda biz sürü kızlar olarak:37:zevk almaya başlıyoruz:52:ya da derecesi artıyo diyelim:32:bu arada sizinki çok güzel olmuş söylediği cümleler falan romantikte yani:16:

zevk hemen olmuyo alışması için bi süreç var ilkini atlattıktan sonra acı olmuyo ama zevkte olmuyo bi süre hiç bişey hissetmedim ama 10 gün boyunca yapmadığımız için zevk almasamda onu yapabildiğim için mutluydum, sonra kuruluk sorunum oldu öyle oluncada acı hissediyosun kayganlaştırıcıyla falan idare ettik 5 aydan sonra falan zevk almaya başladım şu anda çok şükür hiç bi sorun yok :nazar: zevkin doruklarını yaşıyorum

Yazmazsam çatlarım:) biz eşimle memur oldugumuz için atama olayından dolayı nikahımiz dügünden 3 ay önce yapıldı e tabi işide o zaman pişirdik nikahımiz istanbulda oldu neyse nikah oldu bitti eşyalarımi almak için benim bekar evine gittik gömlegim kırışmış eşime arkam dönuķ ütü yapıyodum bide döndümki ne göreyim eşim niyeti bozmuş bana bakıyo nasıl utandım nasıl kızardım anlatamam sonra eşim geldu sarıldı dügünü bekleyebiliriz dedi ama bi yandanda çaktırmadan beni tahrik ediyodu e tabi dayanamadım atladım üstüne hiç aci felan duymadım harika ötesi birşeydi sonra otelimize gittik bir hafta istanbulu gezdik eylülde dügünümuz oldu eskişehirdeydi dügünümüz hic oturmadım ayaklarım şişti baktım olmuyo topuklularla giydim sporları öyle oynadım dügün bitti hemen kaçtik biz tabi gelinligimi felan kayınvalidemlerde cikardiķ görev yaptıgimiz yer eskisehire bir saat sonra evimize geldik öyle devam etti bir hafta sonrada tatile ciktik golden coast otel var antalya sidede güzel bi yer oraya gitti...bide komik bi anım var dügünden sonra baktım aileler oturun felan diyo bizde yalan uydurduk arkadaşlarimiz yemek duzenlemis oraya gitcez dedik neyse ertesi gün kayınvalidem ariyo sordugu soru zevklimiydi eglendinizmi kizim dedi ben şok neeeeee demisim oda güldü kizim yemekten bahsediyorum dedi Allahim rezil olmuştum:):)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben ve esim memur oldğumuz için es durumundan tayın için 6 ay öncesnden yaptık resmı nıkahı ıkımız farklı sehırlerdeydık arada yanıma kaçar gelırdı nıyetı bozardı da ben kızdığım için korkardı sadece öpüşürdük o kadar düğünü bekledik yanı Allah korusun bız işi pişrseydık ya sonra ayrılsaydm düğün olmamış ben aileme ne derım evet nıkah var ama düğün gecesının benım içn önemı vardı öncesınde olmzdı kurallarım var seven bekler dıye düşünüyorum kı beklettim de:)

ee tabıı düğün gecesı gelıp çattğında bıraz sohbet ettk sonra gidip gelınlığimi çıkarttm makyajımı çıkardım gecelığimi gıydm e tabı eşimde tık yok :) heyecenlandı olmadı bıraz denedk canm çok yandı bağırdım ondan sonra adam yapamadı korktumu ne:52:neyse diğer gun akşam oldu sonunda ama canm çok yandı tam 4 gun azar azar kanamam oldu:53:

Biz de atamadan dolayı düğünden 5 ay önce yaptık nikahı ama tabi dini nikah düğünden bir gün önce oldu... O zamana kadar niyet bozuyorlar ama ben de istemedim zaten acaip bir korku vardı o olaydan konuşurken bile yanımda olasa bile yüzüm kıpkırımızı olurdu kalbim 200 atardı :18: Düğünden sonra evimiz başka ilde olduğu için bir gece başka yerde kaldık sonra evimize geldik... Bişiler ye iç derken ben tabi muhabbeti hep normal şirin tutmaya çalışıyorum ama ondan kaçar mı :))) Dedim ki gel duş alalım vakit geçiriyorum :1: Duşumuzu aldık sonra güzel namazımızı kıldık.. Sonra kendi istediği bir geceliği giydim.. O çok meraklıdır böyle cinsel hayatı acaip renklidir ben çok şaşırıyordum :53:alıştım artık :17::17: Sonra işte tabi bilirsiniz... Ama ben o kadar tedirgin ve korkuyordum ki o da gergindi tabi biz sabah 8 e kadar uyu uyan dene uyu uyan dene ölmüştüm :17::9: Sonra dedim bi sakin ol yaaaa yani anlayacağınız sabah 8 de muradımıza ermiştik :9: Gerçekten o kadar güzel ki sevdiğin bir insana ait olmak o ilk olduğu an ki duygularımı anlatamam ve onun gözünün içindeki parıltıyı anlatamam duygulanmıştım bile :)))

ee tabıı düğün gecesı gelıp çattğında bıraz sohbet ettk sonra gidip gelınlığimi çıkarttm makyajımı çıkardım gecelığimi gıydm e tabı eşimde tık yok :) heyecenlandı olmadı bıraz denedk canm çok yandı bağırdım ondan sonra adam yapamadı korktumu ne:52:neyse diğer gun akşam oldu sonunda ama canm çok yandı tam 4 gun azar azar kanamam oldu:53:

Canım benim de çok zor oldu... Ben de çok acı çektim benim kanamam 15 gün felan sürdü yani doktora bile gittim doktor da gülümsedi gel bakalım olmuş mu olmamış mı diyo bi de güldürdü beni :9: Sonra işte krem felan verdi 10 gün yasaklar vs şükür geçti gitti sıkıntılarım

En rahatı bizdik galiba😀 düğünden sonra eve geldik eşim pijamalarını giydi bende saçları çöz makyajı sil derken bir saatı buldu. Yatıp uyuduk ilk gece😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH iyiliğinizi versin kizlar harika bir sohbet valla gül gül öldüm :)) benim dugunumde 6 eylulde ama hic bir korkum yok şükür aksine cok rahatim ..

Bizim o iş zor olmuştu😂 balayında denemiştik. Sonrasında zorlamamaya karar verdik ve o bir haftayı kafa dinleyerek gezip tozarak geçirdik. Olmadı diye zehir etmedik tatilimizi😊

Bizim o iş zor olmuştu😂 balayında denemiştik. Sonrasında zorlamamaya karar verdik ve o bir haftayı kafa dinleyerek gezip tozarak geçirdik. Olmadı diye zehir etmedik tatilimizi😊

Valla yinede Rabbim bilir ama ben gorucu usulu evlenmeme ragmen nisanlima oyle bi alistimki senelerce tanimis olsam bu kadar severdim ve yaninda bu kadar huzurlu rahat hissederdim heralde gerci akrabam ama baska sehirdeydi hic gormezdik birbirimizi yani :)) ama ben o geceyi iple cekiyorum ben degil o korksun bence :)))))

Valla yinede Rabbim bilir ama ben gorucu usulu evlenmeme ragmen nisanlima oyle bi alistimki senelerce tanimis olsam bu kadar severdim ve yaninda bu kadar huzurlu rahat hissederdim heralde gerci akrabam ama baska sehirdeydi hic gormezdik birbirimizi yani :)) ama ben o geceyi iple cekiyorum ben degil o korksun bence :)))))

vuuuuuuvvv:23::92::52:

Back