- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
araştır bence çeyizin bitti mi
sen onları seçinceye kadar 3,5 ayda biter merak etme
Oyle mi dersin anliyorum :)) insAllah dedigin gibi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araştır bence çeyizin bitti mi
sen onları seçinceye kadar 3,5 ayda biter merak etme
Oyle mi dersin anliyorum :)) insAllah dedigin gibi olur
Bilmiyorum olabilir ama hic bilmiyorum cevremde var mi yok mu
Aslında düğünde veya nikahda dağıtabileceğin küçük ve şık seyler hazırlayabilirsin. :)
Benim böyle şeyler yapmak çok hoşuma gidiyor. Mesela nikah şekerlerini kendin evde yapabilirsin. Hem zaman geçer, hem daha uygun olur, hemde her birini yaparken güzel hayaller kurarsin
Bende ufukta şimdilik evlilik yok ama olsaydı kendi hediyeliklerimi kendim hazırlamak isterdim :)
InsAllah :)) herkes gitmis
uyumalı mıyız acaba
:)) beni pek gelmedi ama senin geldiyse uyuyabilirsin :))
Senin esin uyumadimi :)) sen napion hala burda
Senin esin uyumadimi :)) sen napion hala burda
eşim 3. uykuya geçti kızımı uyutuyorum
Ama biz dugunde oyle hediye dagitmayiz yani ben hic duymadim zaten nikahim oda nikahi olacak oyle salonda olmayacak cuma kendi aramizda arkadaslarla eglencemiz olacak evde cumartesi gunu salonum ve kinam olacak pazar gelin alma olacakyani
Anladım canım :) ben zamanın geçmesi için fikir olarak yazdım nikah şekeri veya kına hediyesi gibi.
Bizim buradada aslında fazla yapılmıyor ama ben böyle sürprizleri sevdiğim için yapmak isterim zamanı gelince :)
yaa kızın mı var :) ne guzel Allah bagıslasın kac yasında.. bende hep bı kızım olmasını ıstemısımdır
sağol canım 4 aylık henüz Allah seninde hemen kucağını doldursun
yaa ne guzel masAllah ...amin Rabbım olmayan ve ısteyen herkese nasıp etsın.. melegin adı ne :)
amin büyükler aranan bela demişler .Ela Su meleğimin adı.
tatlı bela bunlar :) masAllah ya adıyla hayırlı yasasın ınsAllah bende ceylın koymayı cok ıstıyorum bakalım.
Esimin ailesi baska sehirde oldugu icin bizim dugunumuz benim memleketimde olmustu...
Eee dogal olarak babamin evine gidemezdik...
Dolayisi ile otelde kalmistik...
Iyi ki de otelde kalmisiz cok rahattii...
Tek icime uhde kalan namaz kilamamistik
Kina gecemizden sonra dügünmüz öglen dügünüydü cok yorucu gecmisti...
Kociskomla o yorgunlukla sarilip misil misil uyuduk....