:)) bebisin var mi senin
Hayır cnm maslesef yok. Tedavi görüyorum😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) bebisin var mi senin
Aslinda tam korkuda degil merak heycan karisimi:)) yoksa nisanlima o konuda güveniyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn canim valla agustosta nisanlanali dort sene olcak
Safak cok karanlik ya 349
Aminn canim valla agustosta nisanlanali dort sene olcak
Safak cok karanlik ya 349
ALLAH tez zamanda kavustursun ya valla bizim 4 ay oldu nisanlanali ona ragmen 3 bucuk ay bitmek bilmiyor
Hayır cnm maslesef yok. Tedavi görüyorum😁
Olsun ne günler geçti bunlarda geçer inşallah
Ahh ben bes senedir bekliyorum
Bir sene sevgililik dort sene nisanlilik bir senede askerlik ohh cok gecmis ya:))
Inşaallah canım ya ben askerime sen bebisine kavusuruz
AminnnNe diyim büyük sabir Rabbi kavustursun cumlemizi
İnşaallah cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Aman aman :)) oyle deme
korunmak lazım iğneden fln sonra kötü bi anı olur Allah korusun benim adam o tokaların hepsini çıkarmaya uğraşmamıştı bile
ALLAH tez zamanda kavustursun ya valla bizim 4 ay oldu nisanlanali ona ragmen 3 bucuk ay bitmek bilmiyor
ayy aynı yaştayız sen üç buçuk ayı sayıyorsun bende daha adam yok ahhahah valla sınav üniversite okul iş derken benim evlenmem beş on yılı bulur
Ooo o kadar mi unutuyorsun ya harika bisey :))))
Sen kac yasindasin :)) 18mi
Bizim düğünümüz bitti öğleden sonra üç gibi eve geldık kv lere evin içi tıka basa misafir tabi beni hemen evime indirdiler eşimde yanımda akşam saat yediye kadar uzandık o anın tadını cıkardık konustuk sohbet ettik sonra kız evinden tatlı gelir kızın arkadasları abls kuzen vs sonra onlar gitti yemek yedik saat sekiz o kadar yorulmuşuz ki dus alıp namaz kıldık sonra uyuduk sabaha kadar hic uyanmamışım yorgunlujtan ama esının sıcaklıgını hissederek uyumak cok güsel bişey..
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya naptiniz tokalari :))
eveeett ay bu yaşta evlenemem valla bizim akrabalar da kapıyı aşındırıyor ama yoookk gezcem tozcam ben ohh
birde şunu sorucam ilk geceyi yaşayanların önceden birşeyler yaşamışlıklarınız var mı eşinizle yani nişanlıyken ya da sevgiliyken el ele tutuşur muydunuz,öpüşür müydünüz gibi çünkü ilk geceden korkup korkmamak birazda bunla ilgili olabilir sanki eğerki evlenmeden önce öpüyosan adamı bi hissin falan vardır yani ilk gece içinde az çok fikrin olur
ALLAH iyiliğinizi versin emi :)) Allahim ya cikarana kadar bekleyemedinz mimalum andan sonra çıkardık kaldı kafamda:82: