Verdim canım ben de kocamın canı saolsun dedim hiç düşünmeden belki akrabalarım da bana arkamdan öyle dedi ama umurumda değil. Eşimde çok şükür şimdi tek tek yapıyor koluma takılarımı hem de istediğim gibi beğendiğim şekilde alıyorum hiç öyle kötü şeyler düşünme bırak kim ne derse desin araba da ihtiyacı sonuçtaKızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Nasıl yani hiç altın takılmadı mıaltın takılanlara neden imreniyorum bilmiyorum ya. elimde değil cidden imreniyorum. ne güzel sizlere altın takılmış. kaynananız kayınpederiniz altın taktı mı?
aslında altında takıda gözüm yok. sadece manevi anlamına odaklıyım. beni sevip bana altın takmayı uygun gören kaynanam olsun isterdim. 1 çeyrek taksaydı keşke yakama..
Takılmadı. Hatta konu açtığımda yazdım. forumda linçledir. kaynanan sana altın takmak zorunda değil ki vs dediler. Ne bileyim insan gelinine bir çeyrek olsun takmaz mı ya da bileklik. şimdi benden yakınlık ve ilgi bekliyorlar. içim inanılmaz kırgın.Nasıl yani hiç altın takılmadı mı
Kocan taktı mıTakılmadı. Hatta konu açtığımda yazdım. forumda linçledir. kaynanan sana altın takmak zorunda değil ki vs dediler. Ne bileyim insan gelinine bir çeyrek olsun takmaz mı ya da bileklik. şimdi benden yakınlık ve ilgi bekliyorlar. içim inanılmaz kırgın.
evet bilezik taktı. bir de alyans almıştı.Kocan taktı mı
Off niye bu kadar birikiminizle, geliriniz giderinizle alakalı bilgisi var ki insanların. Söylemeyiverin nasıl aldığınızı kimseyi ilgilendirmez böyle şeyler ayıp bi kere.Yok ya eşimin üstüne araba sadece milletin bana sen enayi misin demesi sinirlerimi bozdu
Bir kısmı arabaya gitti. Pişman değilim. Kalan kısmı da büyük ihtimal arabayı yükseltmek için kullanıcam. Ev hayal oldu artık. Bari arabamız iyi olsun. Bu arada onlar boş konuşuyo takılmayın.Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
anne babası bir kere oglum harçlığım kalmadı dese kıyamet koparacak premses ler kendi ailesine kendisi için alınan mal için anne babasından alsaymış diyor. bu buldumcukluk bu kendini bilmezlik baska birşey değil. siz sizin olana para verdiniz başkasına değil. kulak asmayın başkalarına. aile içine sen ben olayı girdiği anda biz olamazsınız. haaa bu arada düğünde takılan takılar da zamanında kaynananın milletin çoluk çocuğuna tek tek götürdüğü altınların geri dönüşü. yani günün sonunda düğün takılarını da anne baba vermiş oluyor. herhangi bir emek karşılığını vermemişsiniz.Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
sadece set halinde alınan takılarım duruyor onlarda maddi değerinden ziyade benim için manevi değeri olduğu için 2 de bilezik. Kalan ufak tefek çeyrek vs ev alırken sattık, araba alma niyetim var alacak kadar peşinat birikirse bilezikleri de satacağım ama setlere dokunmam asla onların bende yeri ayrı ailemden teyzelerimden hatırası var.Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
siz zaten değerlisiniz. imkan yoksa ve takılmadıysa lafım yok ama eğer imkan olduğu halde yapılmamışsa o onların ayıbı. Genel olarak sevmeyi bilmeyen evlat kıymeti bilmeyenlerin yaptığı şeydir. Aynı şeyleri yaşadım. anlatsam roman olur. hiç unutulmuyor hiç unutmayacaksınız ama eğer eşiniz size keşke değil de hep iyiki dedirtiyorsa kadir kıymetinizi biliyorsa boşverin onları ama sizde harman zamanını bekleyin. herkes ektiğini biçecek biçmeli. kimseye hakettiğinden fazla sevgi saygı değer verilmemelialtın takılanlara neden imreniyorum bilmiyorum ya. elimde değil cidden imreniyorum. ne güzel sizlere altın takılmış. kaynananız kayınpederiniz altın taktı mı?
aslında altında takıda gözüm yok. sadece manevi anlamına odaklıyım. beni sevip bana altın takmayı uygun gören kaynanam olsun isterdim. 1 çeyrek taksaydı keşke yakama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?