Düğünde takılan altın takılarınız hala duruyor mu kızlar ?

En guzelını yapmışsın ordan oraya korkup yanında taşıyacağına , bin üstüne gez o seni taşısın
Öyle valla iki sene kenarda tuttum pişman oldum keşke hemen alsaydim noldu sanki kasada bekledi iki sene e arabamız da yoktu. Eşim şirket aracını kullanıyordu şehir içinde işimizi görüyordu .Hamile kalınca çocuk için mecbur gerekir diye aldim artık

evli adam niye babasindan para alsin?
"sana mi düşer , anasindan babasindan alsin" diyen kadınlar orada burada agliyorlar sonra "kocam evlendigini idrak edemedi hala aile diyince beni ve cocuklari degil ana baba kardeslerini anliyor" diye

çoğu duruyor. bir kısmını ilk arabamızı alırken bozdurmuştuk, elimizdekileri de ev alınca kullanmak üzere tutuyoruz. ev almak da nerdeyse hayal oldu hoş...

Elalem ne karisir ? Onlar kim oluyor hangi vasıfla size enayi Vs diyorlar eşiniz tabi ki vereceksiniz bunda ne var. Koskoca evli barklı adam asil anasından babasından istese ben bozulurdum
Ne münasebet ya benim eşimde bundan 3 ay önce araba modeli yükseltmek istedi kredi çekecekti 1 yıllık bende ne gerek var faiz ödemeye al bileziklerimi dedim 3 bilezik vermiştim ata vs istemeye istemeye aldı he ama Allah var 2 tanesini şimdiden yaptı yerine koydu bile he yapmasa ne olur ki siz niye elaleme bilezik verdim aldı Vs diye aciklama yapıyorsunuz araba aldık veya model yükselttik de geç kime ne sinir oluyorum böyle şeylere

Benim duruyor eşim hiç istemedi tüp bebek sürecinde kullandım 2 bileziğimi eşimin gönlü yoktu ama evladım için değer bin şükür
Aman akrabaları dinlemeyin sonuç olarak sizde o arabayı kullanacaksınız

Hakkınızda hayırlısı olsun, Kalan altınlar zor günlere değil güzel şeylere gitsin umarım.

Ben buna bu kadar anlam yüklenmesini doğru bulmuyorum. Biz kendimize vasıta ve borçlar için kullandık. Bana göre bütçe borç altın her şey ortaktır. He bende çalışıyorum kenarda şahsımın gram döviz vs birikmişi var biriktirmeye de devam ediyorum hem ayrı hem birlikte. Ben kötü gün parası olarak küçük küçük de olsa ayrı koyuyorum. Sattığımız altınlar yerine gelmeye devam ediyor ama yeri gelir kendi köşedeki birikimimi yine ortak malımız için veya ihtiyaç halinde tabi ki çıkartır veririm. Verdiğiniz altını da kendi anneniz kayınvalidenizin falan bilmesine gerek yok. Bize sorarlar köşeye koyun koyabiliyor musunuz vs. Bu konuda evet der geçeriz miktarı, bozdurmak, eklemek kendi çekirdek ailemiz dışındakini ilgilendirmez

Setim , kelepçem , tuğra kolyem, ve birkaç parça takı hala duruyor, bankada kendime ait kasam var orda muhafaza ediyorum, geri kalan düğün takıları ve 6 tane 25 gr lık bileziğim ile araba aldık, bence eşiniz dürüst bir insansa çok fazla takılmayın derim ...

Arabayı görümcenize almadıysanız sinirlenecek bir şey yok. Siz binmeyecek misiniz?
Araba da bir yatırım aracı.

Ehliyetiniz yoksa mutlaka bir kursa yazılın ehliyetiniz olsun. Arabayı siz de kullanın, sadece eşinizin arabası olarak düşünmeyin evlilik süresince edinilen her mal ortak sonuçta. Siz de kullandıktan sonra neden enayilik olsun ki?

3 kıytırık bileziğim vardı oda ayı dolmadan borca gitti.anlayacagin altın diye bişey görmedim.

Altın sadece size ait değil.cevreniz sizi gaza getirmis o altınlar ikinizin.ayrica sizde para varken niye babası alsın çok mantıksız.

Yaklaşık 50 tane çeyrek bozdurarak balayına gitmiştik
Bugün deli para ama hayatımın en iyi tatiliydi.
Bugün olsa yapmam aynı şeyi ama gençken iyi ki yapmışım.

Bu bileziklerim de bileziklerim diye ağlayan kadınların genel olarak hayatta tek güvencesi o 5 6 tane bilezik oluyor. Toplasan 100 gr altın etmez. Bugün boşanacak olsan o parayla sıfırdan eşya alıp, ev tutayım bile diyemezsin. İyi ki vermişsin kocana.

altın takılanlara neden imreniyorum bilmiyorum ya. elimde değil cidden imreniyorum. ne güzel sizlere altın takılmış. kaynananız kayınpederiniz altın taktı mı?

aslında altında takıda gözüm yok. sadece manevi anlamına odaklıyım. beni sevip bana altın takmayı uygun gören kaynanam olsun isterdim. 1 çeyrek taksaydı keşke yakama..

Durmuyor,ev almak için bozdurup peşinat olarak verdik. Üzerine kredi çektik.
Sadece takılabilecek olan aile yadigari altın kordonlarım ve pırlantalarım duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…