- 6 Mart 2024
- 7.060
- 10.656
- 168
Benımkıde öyle duruyor zatenEvet duruyo ama üstüne binip geziyoruz artık o şekilde duruyorhepsini verip araba aldım
Ben de öyle yaptım çünkü hepsini verdim sonuçtaBenımkıde öyle duruyor zatenama kocaya değil kendıme aldım ben
En guzelını yapmışsınBen de öyle yaptım çünkü hepsini verdim sonuçta
Öyle valla iki sene kenarda tuttum pişman oldum keşke hemen alsaydim noldu sanki kasada bekledi iki seneEn guzelını yapmışsınordan oraya korkup yanında taşıyacağına , bin üstüne gez o seni taşısın
Elalem ne karisir ? Onlar kim oluyor hangi vasıfla size enayi Vs diyorlar eşiniz tabi ki vereceksiniz bunda ne var. Koskoca evli barklı adam asil anasından babasından istese ben bozulurdumKızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Benim duruyor eşim hiç istemedi tüp bebek sürecinde kullandım 2 bileziğimi eşimin gönlü yoktu ama evladım için değer bin şükürKızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Hakkınızda hayırlısı olsun, Kalan altınlar zor günlere değil güzel şeylere gitsin umarım.Konuyu bilmeden peşin hüküm vermeyin. Bekarken gerekli yatırımları yapmış bir kadınım ekstra mala mülke ihtiyacım yoktu o yüzden altınımı da saklamak istiyorum gelecek için malum ülkede ne olup biteceği belli değil, güvenmiyorum. Zor duruma da eşim kendi hatası nedeniyle girdi ama dediğiniz gibi evli olduğumuz için zor günümüz diye düşünerek vermek zorundaydım ve yarısı bu şekilde gitti.
Ben buna bu kadar anlam yüklenmesini doğru bulmuyorum. Biz kendimize vasıta ve borçlar için kullandık. Bana göre bütçe borç altın her şey ortaktır. He bende çalışıyorum kenarda şahsımın gram döviz vs birikmişi var biriktirmeye de devam ediyorum hem ayrı hem birlikte. Ben kötü gün parası olarak küçük küçük de olsa ayrı koyuyorum. Sattığımız altınlar yerine gelmeye devam ediyor ama yeri gelir kendi köşedeki birikimimi yine ortak malımız için veya ihtiyaç halinde tabi ki çıkartır veririm. Verdiğiniz altını da kendi anneniz kayınvalidenizin falan bilmesine gerek yok. Bize sorarlar köşeye koyun koyabiliyor musunuz vs. Bu konuda evet der geçeriz miktarı, bozdurmak, eklemek kendi çekirdek ailemiz dışındakini ilgilendirmezKızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Yalniz değilsiniz bana da takılmadı maalesefBana takı takılmadı hatta nikahima bile kimse gelmedi.
NedenpekiYalniz değilsiniz bana da takılmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?