Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel maşallah gerçekten.Benim dugun gunduz oldu sabah kuaforle başladi ogleden sonra aksama dogru dugun bitmişti oyle asiri koşturmali birsey de yaşamadim hiç.
Yemegi de ekstra bir de disarda yedik mini ailecek dagildi herkes, evim de yasanabilcek sekildeydi.
Bikac ay once de eşimin kuzeni evlendi mesela biz de nikah oncesi evlerine gittik eşime ihtiyaclari vardi. O nun da evi 4 4lük herseyi yerleşmiş, eksizdi gece evlerinde kaldilar ertesi sabah balayina yola ciktilar
Ama öyle demeyin. Yeni gelin sunumu denen, değme heykeltraşın elinden çıkamayacak şaheserler var. Şöyle:Düğün çıkışı gidin dışarıda yiyin yemeğinizi. Evde ısıt, hazırla onunla uğraşılmaz o yorgunlukla.
Bir de niye süslenmiş borcam?
Süslemeyince ne oluyor ki?
Sarma düğüne yetişememiş de süslenip eve gelmiş sanki.
Ne güzel maşallah gerçekten.
Evim 2 ayda bitti evlendikten sonra, tam yerleşme eşya vs değişim gelmesi, yanlış ürün gönderimi derken.
Biz beceriksiziz herhalde.
Balayından 3 hafta sonra geldik, evde içecek su yok.
Markete gidip doldurduk ancak evdeki ilk yiyebilecek şey o zaman olmuştu.
Bir tek oturma odam hazırdı, onun dışında tüm evde kalk git havası çalıyordu.
Borcami oyle hayal edemedim inan
Ama öyle demeyin. Yeni gelin sunumu denen, değme heykeltraşın elinden çıkamayacak şaheserler var. Şöyle:
Eki Görüntüle 2590094
Birisi bana bunun bir cesit saka oldugunu soylesin nolur? Boyle issiz insanlarla ayni havayi soluyor olamayiz di miAma öyle demeyin. Yeni gelin sunumu denen, değme heykeltraşın elinden çıkamayacak şaheserler var. Şöyle:
Eki Görüntüle 2590094
Ama işsizlik değil ki bu, çünkü gayet ince işçilik içeriyor. Saygı duyalım. Bisküvilerle koltuk takımı modeli çalışanlar filan var mesela. Böyle hayal gücü, yaratıcılık Da Vinci'de yok.Birisi bana bunun bir cesit saka oldugunu soylesin nolur? Boyle issiz insanlarla ayni havayi soluyor olamayiz di mi