Shsjshs yani benim gözlemledigim kadarıyla böyle duygusal olan ağlıyor, sinirli olan daha sinirli oluyorAlkol kullanmıyorum ama gerçekten öyle mi oluyor?
Demekki ben içsem tövbe estağfurullah bir şey olacağım
Ben de visne suyu tokusturabilir miyim ?kk nın alkolik hareket grubuda ortaya çıkmiş bulundu sanirim.
koronadan sonra hep birlikte kadeh tokuşturalım mı
Benim esim de o halde harmandali oynamaya kalkti, ortaya aydin, new jersey ve bavyera yoresi karisimi bir oyun cikti. Harmandali harmandali olali boyle zulüm gormemisti..
Prosecco icin kursun atar kursun yerimne yalan soyliyim ben de hastasiyim kendisinin. asla tadinda birakmam sisenin dibini gorurum hatta genelde. beyaz sarap prosecco sampanya spumante boyle arkadaslara zaafim yuksek
tabiki isteyen istedigi herşeyi tokuştirabilirBen de visne suyu tokusturabilir miyim ?
Vallah bana uyarkk nın alkolik hareket grubuda ortaya çıkmiş bulundu sanirim.
koronadan sonra hep birlikte kadeh tokuşturalım mı
Ahahahahha sisede durdugu gibi durmuyor nalet olasi adami kepaze ediyorbizimkiler sivaslilarin verdigi yetkiye dayanarak tepinerek halay cekerler
abimin halay ortasinda afedersiniz g.t bi yanda baş bi yanda halayin başi başka bi yanda göruntuleri var
ondan beridir arada eve alip iciyor oglumun sunnetinde rezil olmayim diyeAhahahahha sisede durdugu gibi durmuyor nalet olasi adami kepaze ediyor
Linc tayfa gelmedi dahaVallahi sırf yorumları okumaya geldim günah namaz kılacaksın içilir mi tayfası gelmiş mi diye
Riske girmeyin derim. Ben vodka çok icerdim ve rahat 5 bardak içerdim sarhoş olmak için, oyle 2-3 bardak çok dokunmazdi.
Bir gun hiç sarhoş olmamam gereken biyerde ve ortamda eşlik etmek amacli bir bardak vodka yuvarladim nasilsa sarhoş olmam diye........
Hayatimin rezilliğini yaşadigim gündü. Nasil bir bardakla kendimi rezil etmeyi başardim bilmiyorum. Ya da bana vodka diye başka bisey verdiler artik bilmiyorum.
Ama ortamin sicakligi, açlik tokluğa da dikkat edin ama ben olsam risk almazdim.