Düğün öncesi rahatlamak için alkol?

Benim esim de o halde harmandali oynamaya kalkti, ortaya aydin, new jersey ve bavyera yoresi karisimi bir oyun cikti. Harmandali harmandali olali boyle zulüm gormemisti..
bizimkiler sivaslilarin verdigi yetkiye dayanarak tepinerek halay cekerler
abimin halay ortasinda afedersiniz g.t bi yanda baş bi yanda halayin başi başka bi yanda göruntuleri var

Bu yazıyı görünce canım istedi şimdi en son 8 sene önce içmiştim. Düğünde en çok siz eğlenmiş olursunuz işte için gitsin ne kadarda keseceğinizi bildikten sonra sorun olacağını sanmıyorum

Çarpar çarpmaz orasını bilemem.
Şahsen alkol tadını sevmem bu sebeple eğlenerek çabucak kafayı bulabileceğim tekila biliyorum ben.
Votka vişne suyuyla bence leş gibi bir şey, sade sodayla güzel ama o kadar içmeye gerek var mı?
Rakının kokusu kırk yıl falan çıkmıyor ve benim midem sarhoş olacak kadar içmeyi kaldırmıyor.
Viski daha bi kış içkisi, çikolatayla şömine başı gibi bir şey olmalı bence
Absinthe kolonya zaten, içtiğimi ve sabah uyandığımı biliyorum. Hani normalde çok içsen bile hayal meyal ne haltlar yediğini hatırlarsın ama bunda o ara hiç mi hiç yok artık nasıl çarpmaysa.
Şarap zaten hiç bir hissiyat vermiyor, yemepin yanında kolamsı bir şey.
Ama tekila öyle mi, iki üç shot atsan başlangıç olarak yeter diye düşünüyorum :)

Valla ben alışkın olduğum için atmıştım bir iki tane iyi gelmişti ama sürekli içmiyorsanız dikkat hoş durmaz sonra çarparsa.

Bence iç bir şey olmaz iki kadeh şarap yeterli. Biraya bulaşma mideni şişirir rahat edemezsin vodka tekila zaten aman ha uzak dur önceden içmeyeni bir anda çarpar. En güzeli iki kadeh kırmızı şarap ama kadehleri tam doldurma skdkskd

Bu arada tekilaya falan bulaşma. En güzeli şampanya ya da blush şaraptır soğuk soğuk. Kokuları da yok hafiften güzel yapar.

Kınamız daha goygoylu bir ortamdı, içmiştik. İçmeyenin hatrı kaldı hatta bi babannem içmemiş olabilir.
Düğün maalesef, pek bir protokoldü Türk kahvesi dibine kadar.. Kahvenin içinde bişey mi var diyenler olmuştu, eşimde araba kullanacaz yav ne olacak içinde diye söyleniyordu.
Alışık olmayan içmemeli bence. Kötü görüntüler ortaya çıkabilir.

Riske girmeyin derim. Ben vodka çok icerdim ve rahat 5 bardak içerdim sarhoş olmak için, oyle 2-3 bardak çok dokunmazdi.
Bir gun hiç sarhoş olmamam gereken biyerde ve ortamda eşlik etmek amacli bir bardak vodka yuvarladim nasilsa sarhoş olmam diye........
Hayatimin rezilliğini yaşadigim gündü. Nasil bir bardakla kendimi rezil etmeyi başardim bilmiyorum. Ya da bana vodka diye başka bisey verdiler artik bilmiyorum.

Ama ortamin sicakligi, açlik tokluğa da dikkat edin ama ben olsam risk almazdim.

Her gelin heyacanlı ve telaşlı olur doğal bişey bence bu duyguyu da yaşamalısınız belli süre sonra geçiyor Zaten..veeeee düğün sonrası gelin damat namaz kılmaz mı

Farklı bişey de olabilir. Bende Kıbrıstan gelen bir ürünle sizinkine benzer berbat bir durum yaşadım. Hala orada ne olduğunu anlayamıyorum. Tek bildiğim Kıbrıstan geldiğiydi. Tüylerim yine diken diken oldu hatırlayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…