- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ictikce de tatli gelmiştir ki meretBunun tadı acı acı diyordu annem, ama kan portakalı mı ne öyle bir şeydi Fanta, ondan dedik biz, meğer votkalıymış
Cakır keyf olunca noluyo cok duydum merak da ediyorumOynamayı sevmiyorsaniz neden dügün yapıyorsunuz ? Bir de eşiniz alkol sevmiyorsa kokusundan rahatsiz olabilir. Siz de nadiren alkol kullanıyorsaniz sapıtabilirsiniz. Ama öyle abartildigi gibi zil zurna sarhoş olmazsiniz. Bir-iki kadehten/bardaktan bir sey olmaz. Benim koca şişeyi bitiren arkadaslarim dahi sarhoş olmuyor. En fazla cakir keyif oluyor çoğunlukla da hiç konuşmuyorlar sarhoş olunca arada sacma sapan ağlayanlar da çıkıyor. Yani normaldeki karakterinizi 2 ile çarpmak sarhos olmak
Dengesi falan bozuluyor sacma sacma gülüyor ya da aglıyor. Sessizlesiyor aptal aptal bakiyor vs..Cakır keyf olunca noluyo cok duydum merak da ediyorum
Ben ki yesilayciyim kokusundan tiksinirim hayatimda 0.25 mlden fazla alkol tüketmemisimdir beni de baslatacaksiniz şu merete öyle merak ettim. Dizilerde de hep iciyorlar beyaz sarap votka inanilmaz merak ediyorum ve 9zeniyorumictikce de tatli gelmiştir ki meret
Düşünceleri nasıl peki o an ne sorsak doğru mu derDengesi falan bozuluyor sacma sacma gülüyor ya da aglıyor. Sessizlesiyor aptal aptal bakiyor vs..
Bilmem hiç denemedim sormayı. Ama dizilerdeki gibi değil emin olun insanın bilinci yerinde oluyor daha doğrusu ne söyleyip ne söylememesi gerektiğini biliyor bir şekilde. Ya da benim arkadaslarim cok iradeli.Düşünceleri nasıl peki o an ne sorsak doğru mu der
Votka karışim fena olmaz bence. Hek fazla kokmaz diye dusunuyorumArkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Votka olabilir bence. Ama bir şeylerle karistir vişne suyu gibi. Hem kokmaz fazlaArkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Evet galiba bende cok gördüm böyle filmler deki gibi sanmıştım hep teşekkürlerBilmem hiç denemedim sormayı. Ama dizilerdeki gibi değil emin olun insanın bilinci yerinde oluyor daha doğrusu ne söyleyip ne söylememesi gerektiğini biliyor bir şekilde. Ya da benim arkadaslarim cok iradeli.
Vodka vişneye karar verdimkonu sahibesi arkadaş konuyu açtigi gibi icmeye gitti sanirim alisayim diye.
hala ne icmeye karar verdigini ögrenemedik
Günahtır ağzınıza bile sürmeyin stres için dua edinArkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım