Düğün öncesi rahatlamak için alkol?

Ben hiç alkol kullanmadım sigara dahi fakat ise yarıyorsa bende kullanacağımm galiba bu gidişle 😜

Oynamayı sevmiyorsaniz neden dügün yapıyorsunuz ? Bir de eşiniz alkol sevmiyorsa kokusundan rahatsiz olabilir. Siz de nadiren alkol kullanıyorsaniz sapıtabilirsiniz. Ama öyle abartildigi gibi zil zurna sarhoş olmazsiniz. Bir-iki kadehten/bardaktan bir sey olmaz. Benim koca şişeyi bitiren arkadaslarim dahi sarhoş olmuyor. En fazla cakir keyif oluyor çoğunlukla da hiç konuşmuyorlar sarhoş olunca arada sacma sapan ağlayanlar da çıkıyor. Yani normaldeki karakterinizi 2 ile çarpmak sarhos olmak
Cakır keyf olunca noluyo cok duydum merak da ediyorum

😂😂 ictikce de tatli gelmiştir ki meret 😂😂
Ben ki yesilayciyim kokusundan tiksinirim hayatimda 0.25 mlden fazla alkol tüketmemisimdir beni de baslatacaksiniz şu merete öyle merak ettim. Dizilerde de hep iciyorlar beyaz sarap votka inanilmaz merak ediyorum ve 9zeniyorum 😂

Biz içmiştik eşimle arkadaşlarla gelin odasında gayet de güzeldi düğün sonuna kadar oturmadık valla 😂

Düşünceleri nasıl peki o an ne sorsak doğru mu der
Bilmem hiç denemedim sormayı. Ama dizilerdeki gibi değil emin olun insanın bilinci yerinde oluyor daha doğrusu ne söyleyip ne söylememesi gerektiğini biliyor bir şekilde. Ya da benim arkadaslarim cok iradeli.

Arkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Votka karışim fena olmaz bence. Hek fazla kokmaz diye dusunuyorum
Arkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Votka olabilir bence. Ama bir şeylerle karistir vişne suyu gibi. Hem kokmaz fazla

Alisik degilseniz icmeyin. Melisa, papatya, adacayi sakinlestirir. Gerilmeyin ne var yani eglenmek amacli yapilan bir sey bu. Bu kadar gerilecekseniz yapmayın dugun.

Ilk cinsel deneyim olacaksa ve bu da sizi kaygilandiriyorsa dugun sonrasi ufak bir miktar icip rahatlayabilirsiniz.

suan tamda vodka visneyle koy sessizligi dinliyordum
mesajinizi okudum
sevindim adiniza 😁

Sık içmem evet ama aşırı dayanıksız bir bünyem de yok deneyimlerinden yola cıkarak söyleyebilirim. Bitki çayı alkolün verdiği kafayı vermez😂

Günahtır ağzınıza bile sürmeyin stres için dua edin

Ay bu konu ne güzelmiş ☺️ Soran arkadaş evlenmiş olmalı, hayırlı uğurlu olsun, bol mutluluklu yuvanız olsun 🙏🏼 5 Eylül’de de benimki var ben de gergin olurum muhtemelen sabahtan kuaförü katletmiyim diye bir şeyler arayışındayım. Bünyem sağlamdır ama votka ve tekila ile maalesef iğrenç anılarım olduğu için şişesini gördüğüm an kusasım geliyor 😂 ne önerirsiniz bu durumda şarap / cin daha mantıklı geldi bana çok da severim ikisini de ama bilemedim başka önerisi olan olur mu 😇

Ben muhtemelen şarap veya tekila içerdim mantıklı bir istek rahatlamak için tüm o merasim yeterince gerici zaten

Aha da bu benim eşim.... Kocam nişanda da düğünde de içmişti, ben içmedim gayet de oynadım düğün benim düğünüm herkes bana baksın en çok ben oynarım kafasındaydım galiba :halay:
Ama eşim de normalde hiç oynamaz (baş başa evde dans ediyoruz ikimiz o hariç :KK37: ) Tabi o alkol alan biri dolayısı ile alkole de dayanıklıdır. Ama nişanda abartmıştı, çakmak çaksam patlayacaksın bu ne diye azarı kaymıştım. Vee nişanımıza geç kalmıştı şaka gibi. Beklerken eğlenir gözükmüştüm, nişanda terkedildim galiba diye, gelince canına okumuştum o ayrı.
Burada kendinizi rahatlatabileceğiniz düşünceler şu şekilde,
Düğün benim düğünüm en çok ben eğleneceğim, düğünümde tabii ki en güzel benim herkes görsün... Böyle böyle düşünürken özgüven tavan yapıyor e bi de hayatınızın aşkıyla kavuşuyorsunuz onun coşkusu oluyor. Alkole gerek yok ama eşim gibi alkolle coşan ve normalde gayet durgun biriyseniz bir kaç kadeh bir şeyler içebilirsiniz.
Rakıyı çok suyla içerseniz kusturur. Bira tercih ederseniz çok sık tuvaletiniz gelir bunları göz önünde bulundurun ve bence bu ikisinden uzak durun. Vodka ilk içişte çarpabilir keza viski de öyle. Benim oyum pembe şaraptan yana zira hafif bir tadı var.

X