Düğün öncesi rahatlamak için alkol?

benim annemde hayatinda ilk kez benim zorumla bir yilbasinda bir bardak (su bardagi) bira icmisti 2 3 saat kadar dertlerini dinledik ya 😂😂😂
bir daha tövbe ettik
Bir anımı anlatayım o zaman.
6-7 arkadaş buluştuk, votka portakal suyu içeceğiz. Nedense annem de var, ama niye var hatırlayamadım.
Votkaları pay ettik, içiyoruz. Bir arkadaş benimkinde votka yoook yok diye ortalığı ayağa kaldırdı, inanmıyoruz, daha fazla almak için yalan söylüyorsun diyoruz (üniye hazırlanıyorduk, öğrenciyiz, para sınırlı). Neyse içtik, ettik. Annem pat gitti kanepeye, yattı. :KK45: Meğer bardaklar karışmış. Anneme votkalı, arkadaşa da meyve suyu gelmiş :KK70:

Bir bardak votkalı meyve suyuyla gitti uyudu yani :KK70:

Hayır bir de nikah memuruna evet denecek.

Kafa iyiyken her an herşeyi diyebilirsiniz vallahi memur kitabını kapatır çekip gider, haberlerde sizi izleriz 😂

Kritik eşik bir aşılsın vişne suyu diye fazladan kırmızı şarap içersiniz çok istiyorsanız.

Eee aynen iste, konu sahibesi alisik degilmis azicik keyiflensin yeter. Ben seviyorum, gezmeye gittigimde soyle baligin yaninda azicik kafa yapsa yeter bana :KK200:

ne yalan soyliyim ben de hastasiyim kendisinin. asla tadinda birakmam sisenin dibini gorurum hatta genelde. beyaz sarap prosecco sampanya spumante boyle arkadaslara zaafim yuksek:KK50:

Bence sakın yapmayın öyle bir şey. Bünyeniz alışkın değilmiş. Allah korusun düğün günü rezalete dönüşebilir.

Bir anımı anlatayım o zaman.
6-7 arkadaş buluştuk, votka portakal suyu içeceğiz. Nedense annem de var, ama niye var hatırlayamadım.
Votkaları pay ettik, içiyoruz. Bir arkadaş benimkinde votka yoook yok diye ortalığı ayağa kaldırdı, inanmıyoruz, daha fazla almak için yalan söylüyorsun diyoruz (üniye hazırlanıyorduk, öğrenciyiz, para sınırlı). Neyse içtik, ettik. Annem pat gitti kanepeye, yattı. :KK45: Meğer bardaklar karışmış. Anneme votkalı, arkadaşa da meyve suyu gelmiş :KK70:

Bir bardak votkalı meyve suyuyla gitti uyudu yani :KK70:
tadinidami anlamamis icerken 😂😂😂
kokarda e tatli geldi tabi 😁
ben hayatta uyuyamam ustune 1 saat gecmeden kalktigim an firil firil doner basim oyuzden bitene kadar hic kalkmam

Hayır bir de nikah memuruna evet denecek.

Kafa iyiyken her an herşeyi diyebilirsiniz vallahi memur kitabını kapatır çekip gider, haberlerde sizi izleriz 😂

Kritik eşik bir aşılsın vişne suyu diye fazladan kırmızı şarap içersiniz çok istiyorsanız.
benim gibi nikah memeruna evet demek yerine istiyormusunuz sorusuna kadinin uyarilarina ragmen israrla 2 3 kez istiyorum der en fazla 😂😂😂

X