- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Damada "sen kimsin?" "asıl sen kimsin"ben buraya neden çiktim ne için ciktim moduna girmez herakde ya bir kadeh vodkayla
en fazla coşa coşa oynar
Benim annem 1 bardak birayla sarhoş olur, ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damada "sen kimsin?" "asıl sen kimsin"ben buraya neden çiktim ne için ciktim moduna girmez herakde ya bir kadeh vodkayla
en fazla coşa coşa oynar
benim annemde hayatinda ilk kez benim zorumla bir yilbasinda bir bardak (su bardagi) bira icmisti 2 3 saat kadar dertlerini dinledik yaDamada "sen kimsin?" "asıl sen kimsin"
Benim annem 1 bardak birayla sarhoş olur, ondan
Bir anımı anlatayım o zaman.benim annemde hayatinda ilk kez benim zorumla bir yilbasinda bir bardak (su bardagi) bira icmisti 2 3 saat kadar dertlerini dinledik ya
bir daha tövbe ettik
amann pehh sodalı elma suyundan hallice o da be
Eee aynen iste, konu sahibesi alisik degilmis azicik keyiflensin yeter. Ben seviyorum, gezmeye gittigimde soyle baligin yaninda azicik kafa yapsa yeter bana
tadinidami anlamamis icerkenBir anımı anlatayım o zaman.
6-7 arkadaş buluştuk, votka portakal suyu içeceğiz. Nedense annem de var, ama niye var hatırlayamadım.
Votkaları pay ettik, içiyoruz. Bir arkadaş benimkinde votka yoook yok diye ortalığı ayağa kaldırdı, inanmıyoruz, daha fazla almak için yalan söylüyorsun diyoruz (üniye hazırlanıyorduk, öğrenciyiz, para sınırlı). Neyse içtik, ettik. Annem pat gitti kanepeye, yattı. Meğer bardaklar karışmış. Anneme votkalı, arkadaşa da meyve suyu gelmiş
Bir bardak votkalı meyve suyuyla gitti uyudu yani
benim gibi nikah memeruna evet demek yerine istiyormusunuz sorusuna kadinin uyarilarina ragmen israrla 2 3 kez istiyorum der en fazlaHayır bir de nikah memuruna evet denecek.
Kafa iyiyken her an herşeyi diyebilirsiniz vallahi memur kitabını kapatır çekip gider, haberlerde sizi izleriz
Kritik eşik bir aşılsın vişne suyu diye fazladan kırmızı şarap içersiniz çok istiyorsanız.
Alkol kullanmıyorum ama gerçekten öyle mi oluyor?Yani normaldeki karakterinizi 2 ile çarpmak sarhos olmak
Votka enerji gece icinde iyi olur
gece için pek iyi olurmu bilemedimVotka enerji gece icinde iyi olur
Abareyyy 2 tekila shotla ne hale gelir o gelin, aman diyim tekilaya bulastirmaKokusuz bir alkol olmasına dikkat edin. Tavsiyem cin ve ya 1-2 shot tekila.
Fazlası riskli.
aynen tekila full alkolik damarlarinda kan diye alkol akan babami bile sarsiyodu tekilla gelini perisan eder sanirimAbareyyy 2 tekila shotla ne hale gelir o gelin, aman diyim tekilaya bulastirma
yok daha gelmedilerVallahi sırf yorumları okumaya geldim günah namaz kılacaksın içilir mi tayfası gelmiş mi diye
Benim esim de o halde harmandali oynamaya kalkti, ortaya aydin, new jersey ve bavyera yoresi karisimi bir oyun cikti. Harmandali harmandali olali boyle zulüm gormemisti..abimde ayni sizin gibiydi salona cikmadan 15 20 dk once bir kadeh vodka vişne içti
abim gitti köçek geldi resmen