Düğün öncesi rahatlamak için alkol?

Kina gecemde esim acayip hareketlerle oynadi diye herkes alkol almis sanmis, halbuki almamisti, bide alsaydi ne olurdu bilmem :KK70: bence almayin

Farklı bişey de olabilir. Bende Kıbrıstan gelen bir ürünle sizinkine benzer berbat bir durum yaşadım. Hala orada ne olduğunu anlayamıyorum. Tek bildiğim Kıbrıstan geldiğiydi. Tüylerim yine diken diken oldu hatırlayınca. 🤣🤣

Ne doldurduklarini görmedim ev ortamindaydik. :)
Ben vodkadan başka alkol tuketmem bunun icin bana farkli birsey getirmeyeceklerini dusunmustum ki tadi da vodka tadiydi gayet. Ama 1 bardak beni sağlam rezil etti o kişilerle de o geceden sonra gorusmedim, ne icirdiklerini hala bilmiyorum o yuzden. 🙄

buralarda hep düğünle alkollü olur. nefret ederim adamların içmesinden resmen bi yerleriyle içip düğünü mahvediyorlar. eğer sapıtma durumunuz varsa yeltenmeyin

Bi iki kadeh kırmızı şaraptan bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Yavaş yavaş içersiniz.
Hatta şimdiden alın bi şarap bi bakın sizde nasıl etki gösteriyor.
Ben de alkol kullanmam en kolay icebildigim şey kırmızı şarap.

Normalde içmiyorsanız bunu düğün günü yapmanız büyük risk. Ben iyi içerim 2 kadeh şarap bana meşrubat etkisi yapar ama sizi çarpabilir. Bir de heyecan, fazla hareket etmek, tam manasıyla yemek yiyememek vs etkenleri de var düğün günü. Ayrıca her içki herkese uygun olmuyor. Şarap bazılarında baş ağrısı yapar, mesela ben tekiladan 1 shot bile içsem beni bozar. Sabaha kadar durup durup kusarım. Siz bunları bile bilmiyorsunuz. Hiç yeltenmeyin bu işe.

Arkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Bunu eşim yapmıştı 😂 bence alkol alan biri değilseniz hiç bulaşmayın sonra fazla kaçarsa rezalet

Ben almıştım düğün akşamı. Cin tonik servisi vardı gelin odasında arkadaşlar sağ olsun. 😄
Ama hiç gram etkisini hissetmedim. Çakir keyif bile olmadım. Çok sık kullandigim için olabilir. Ama zaten gerek de kalmadı, ortamın havası senin cekingenligini alıp götürüyor zaten.

Biz eşimle hatırlayıp hala pişman oluruz düğün günü niye içmedik diye.. Bi gün öncesi stresten gerilip düğün günü çok diyaloğa girmemiştik, kuaför eve geldiği için beni düğün öncesi alıp kuaföre götürme eve getirme durumuda olmadı görüşemedik akşama kadar. Düğünde içenler oldu olmasına ama biz içmedik. Tabi biz ikimizde alkole dayanıklıyız içsek sapıtmazdık daha rahat eğlenirdik.

Ne doldurduklarini görmedim ev ortamindaydik. :)
Ben vodkadan başka alkol tuketmem bunun icin bana farkli birsey getirmeyeceklerini dusunmustum ki tadi da vodka tadiydi gayet. Ama 1 bardak beni sağlam rezil etti o kişilerle de o geceden sonra gorusmedim, ne icirdiklerini hala bilmiyorum o yuzden. 🙄
Votka var votka var yani. Beluganın altın serileri var mesela favorim :super: shot shot içiliyo muhteşeeem

Alışkın değilseniz içmeyin bencede, ben nişan zamanı arkadaşlarının eşime getirdiği votka bardaklarından bi yudum alıyım diye diye sarhoş olmuştum, en son göbek havası çalarken saçlarımı savurarak rak yapıyomuşum 🤦‍♀️ hayır işin kötüsü devlet dairesinde çalışıyorum o nişanda kurum müdürleri dahil bütün arkadaşlarım vardı, 8 sene geçti hala unutmazlar o günü 🤦‍♀️

İki kadeh beyaz şarap ideal. Hem kokmaz hem tadı güzel. Yarım saat-45 dakika gibi bir sürede içerseniz hafif tatlı bir kafada yapar. Ama düğünden önce mutlaka deneyin ben mesela 1 şişe şarap içsem anca giderim, bazısı hiç içmez 1 kadehte dünyası dönmeye başlar.

İlk nişanımda kuaförde boğma rakı içmiştim 2 duble. Mis gibi olmuştum. Hiç oturmadım hiç. Her gören ne mutlu bir gelin demişti. Tören boyunca 32 dişim ortadaydı =))
Hala ne zaman gergin olsam bişeyler içerim. Kpss den bi gece önce rakı içmeye gitmiştim, o da baya gevşetmişti. Bünyeniz alışkın değilse bir kadeh şarap içebilirsiniz, kontrollü için. Benim bünyem ayıptır söylemesi öküz gibi olduğu için gevşetiyor sadece.

kendi düğünümde içki içtim de ne kadar etkiler bilerek vs

siz ne olacağını bilmeden alışkın olmadığınız bir şeyi içmeyin

bir de bünye zaten her zaman aynı tepkiyi vermez

uzun zaman içmeyince 2 bira da çarpabilir alışkın olursun kadeh kadeh rakı içersin fark edilmez bile

tadinidami anlamamis icerken 😂😂😂
kokarda e tatli geldi tabi 😁
ben hayatta uyuyamam ustune 1 saat gecmeden kalktigim an firil firil doner basim oyuzden bitene kadar hic kalkmam
Bunun tadı acı acı diyordu annem, ama kan portakalı mı ne öyle bir şeydi Fanta, ondan dedik biz, meğer votkalıymış :KK70:

X