Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim ama linç olarak deği düşünce söyledim vallaLinc tayfa gelmedi daha
Farklı bişey de olabilir. Bende Kıbrıstan gelen bir ürünle sizinkine benzer berbat bir durum yaşadım. Hala orada ne olduğunu anlayamıyorum. Tek bildiğim Kıbrıstan geldiğiydi. Tüylerim yine diken diken oldu hatırlayınca.
Bunu eşim yapmıştı bence alkol alan biri değilseniz hiç bulaşmayın sonra fazla kaçarsa rezaletArkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
Votka var votka var yani. Beluganın altın serileri var mesela favorim shot shot içiliyo muhteşeeemNe doldurduklarini görmedim ev ortamindaydik. :)
Ben vodkadan başka alkol tuketmem bunun icin bana farkli birsey getirmeyeceklerini dusunmustum ki tadi da vodka tadiydi gayet. Ama 1 bardak beni sağlam rezil etti o kişilerle de o geceden sonra gorusmedim, ne icirdiklerini hala bilmiyorum o yuzden.
Votka var votka var yani. Beluganın altın serileri var mesela favorim shot shot içiliyo muhteşeeem
Ahahahhs onu mu dedim ben yaHee ben varoşlyum ilk defa kaliteli birsey içirmişler demek
Bunun tadı acı acı diyordu annem, ama kan portakalı mı ne öyle bir şeydi Fanta, ondan dedik biz, meğer votkalıymıştadinidami anlamamis icerken
kokarda e tatli geldi tabi
ben hayatta uyuyamam ustune 1 saat gecmeden kalktigim an firil firil doner basim oyuzden bitene kadar hic kalkmam