Düğün öncesi rahatlamak için alkol?

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
119
Arkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım

Oynamayı sevmiyorsaniz neden dügün yapıyorsunuz ? Bir de eşiniz alkol sevmiyorsa kokusundan rahatsiz olabilir. Siz de nadiren alkol kullanıyorsaniz sapıtabilirsiniz. Ama öyle abartildigi gibi zil zurna sarhoş olmazsiniz. Bir-iki kadehten/bardaktan bir sey olmaz. Benim koca şişeyi bitiren arkadaslarim dahi sarhoş olmuyor. En fazla cakir keyif oluyor çoğunlukla da hiç konuşmuyorlar sarhoş olunca arada sacma sapan ağlayanlar da çıkıyor. Yani normaldeki karakterinizi 2 ile çarpmak sarhos olmak

Bende aynı durumdan muzdariptim zamanında ve azcik kullandım gevsedim fakat sizin bunyeniz neyi ne kadar kaldırır bilemem o yüzden şunu için bunu için diyemem. Düğün öncesi deneyin, hangisi ağır gelmiyorsa onu deneyin derim.

biz en yakin arkadasimin dugununde sabahtan icmeye baslamistik :) ama hepimiz saglamizdir bu konuda. ki biz bile topukluyla yurumekte zorlandik, gece de sapittik. siz ayda yilda bir iciyorsaniz onermiyorum cunku herkesin gozu sizde olacak. icerseniz de bir kadeh sarabi gecmeyin.

Kendinizi kaçıncıda kaybetmeye başlıyorsunuz onu belirledikten sonra alabilirsiniz bence. Düğün gibi bir durumumda iki kadeh atardım kesin.

kaç kadehten sonra kendinizi kaybediyorsunuz ?
1 biranın çarptıklarındansanız başka, sek rakıyı 3-4 kadeh içip enerjisi düşmeyenlerdenseniz başka.

Gittiğimiz düğünde damat alkol kullanmıştı. Oynamıyor adeta sallanıyordu. Gelinin üstüne üstüne oynuyordu. Herkes tövbe estağfurullah bakışı atıyordu velhasıl kelam şişede durduğu gibi durmuyor ki kıyı da köşede de değilsiniz göz önünde olacaksınız kullanacaksanız da ölçüyü kaçırmamak lazım

alkol almayan biriyseniz düğün öncesi gevşemek için almak çok mantıklı değil. dikkatli olmak lazım.

normalde alkol kullanıyorsanız evet sizi çarpmayacak kadar almanız faydalı olabilir belki

Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde diye gezinmeyin sonra.
Bünyeniz ayda yılda bir alıyorsanız kaldırmaz. Sakinleştirici deneseniz daha iyi sanki

Alisik degilseniz icmeyin
Yani sordugunuz soru o kadar mantiksiz ki anlatamam size
Ben dugun sabahimda icmeye basladim , kuaforde de iciyordum , dugunumde cok firsatim olmadi içmeye pistten inmedigim icin ama dugun sonrasi gece bir de bir clube gidip eglenmehe devam etmistik orda da ictim bayagi , ama benim bunhem alisik kaldirir , keyif alirim icmekten , cok zor sarhos olurum ama siz o gun dugun heyecaniyla bir kadeh sarap bile icseniz kafaniz guzel olabilir
O yuzden bulasmayin bu ise hic

Ayyy sakın ha .içici değilsiniz valla çarpar bende 1 kere içtim su meyveli olanlardan. kendimi kaybettim resmen çarptı beni .bide düğün günü rezil olmak istemezsiniz heralde

sizdeki etkisini bilmediginiz seyi aman diyim kullanmayin.
Kimisi tek kadehle sarhos olur kimisi siseyle.
Ben direk uyurum mesela, misler gibi hem de, davul surna sesi falan etkilemez hic hem de

Normalde kullanmıyorsanız almayın. Biraz fazla kaçırırsanız, sıcaktan, salonun kalabalığından çarpma ihtimali var. Çok az alsanız da bir anlamı olmaz zaten.

Bende aynı sizin gibiydim bünyemde dayanıksızdır normalde bi bardağın yarısına kadar votka diğer yarısına enerji içeceği koyup içtim düğünümde mis gibi geçti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…