- 14 Ağustos 2018
- 19.239
- 72.127
keyfini çıkartan siz olmayacaksanız neden masrafa girip düğün yapıyorsunuz elalem göbek atsın diye? Yani tavsye edip etmemem kişiye bağlı, ağzıyla içen var içmeyen var.Bünyeni bilmiyorum ki yarım bardak birada masalara çıkıp halay mı çekersin yoksa 1 şişe votka içip gönyede durmaya devam eder misin?At bi tekila shot ama bi shot için de tekila alınmaz , ya da 1 kadeh şampanyaArkadaşlar merhaba yaza düğünüm var düğün anında üzerimdeki kaygı ve gerginliği atmak için az miktar alkol alayım diyorum biraz da oynamaya çekinen biriyim onun da etkisi var tavsiye eder misiniz bunu yapan varsa hangi alkol daha uygundur yardımcı olur mu? Normalde pek alkol almam ayda yılda 1 alırım
amann pehh sodalı elma suyundan hallice o da beAlışık değilseniz yapmayın valla yürüyemezsiniz rezil olursunuz
Alışcam derseniz şimdiden prova yapın mesela cumartesi gezmeye gittiğinizde 1 kadeh şampanya
Ben şampanyayı öneriyorum kokmuyor, sarhoş etmiyor, dünyayı güzel yapıyor
Bende aynı sizin gibiydim bünyemde dayanıksızdır normalde bi bardağın yarısına kadar votka diğer yarısına enerji içeceği koyup içtim düğünümde mis gibi geçti valla
Ayy valla çok güzel oldu normalde oynamayı hiç sevmem hiç oturmadımYarım bardak vodka mi. Birde enerji içeceği ile. Rus kökenli misin bacım nasıl dayandın. Ben heralde yerlerde sürünürdüm
İçmeyen insana votka denir mi Bibi, gelinin ağzı burnu kayacakVotka enerjigece icinde iyi olur
Bi votka enerjiden ne olur yaİçmeyen insana votka denir mi Bibi, gelinin ağzı burnu kayacakÖpjem diye gezecek masa masa
Amman sabahlar olmasın diyor ve ban yememek için gidiyorumBi votka enerjiden ne olur yaaz rahatlasın
ben buraya neden çiktim ne için ciktim moduna girmez herakde ya bir kadeh vodkaylaİçmeyen insana votka denir mi Bibi, gelinin ağzı burnu kayacakÖpjem diye gezecek masa masa
Aslında arkadaş 1 damla bile damlatsa onu bildiğinden psikolojik olarak kafası güzel olurAmman sabahlar olmasın diyor ve ban yememek için gidiyorum
hic icmeyen aldigi alkole gore o ayakkabilarida cikarir muhtemelen rahat kiviramiyorum diyeVallahi o yüksek topuklularla alkol almak istediğinize emin misiniz? Oturup düğün günü ambulansgelmesin.