- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
- Konu Sahibi midnight34
Ya ona cildiriyorum zaten. 2bin tl ne demek...
Ben kendi bohcamda uyduruk hicbir sey almadim. Ama kozmetiklerin toptancisina gittim. Hic acilmamis ama orjinal boy testerlarini aldim cok para tutacaklari. Naked 3 far paleti 300 kusur tlydi o zaman, . Burberry ve armani parfumleri de ayni sekilde. Donumuzu da pierre cardin yerine baska marka almistik. 5li 2 tk, 2 erkek pijama tk, yok atletler boxerlar o sacma terlikler falan 230 tl verdik. Ki hala coktu ama pyasanin 7 8de 1ine denk geldi. Esimin tarafi falan sok gecirmisti ki ben iki bohcayi da secip bitirmistim alisverise gidildiginde. Bizim bohcada en pahali sey gunluk kiyafetlerimizdi
Bohca yapacak kizlara onerim, benim gibi yapin. hem butcenize hem karsi tarafin butcesine incir ormani dikmeyin.
Ben daha da beleşçiymişim ne bohçası yeaa onla mı uğraşayım yıl oldu kaç dedim bohça yapmadım
Bedavaya gitmişim bedavaya da almışım
Donumuz mu yok dedim almadım ikimize de.
Parfümüm de var farım da tüylü terlikten hiç haz etmem dedim
Amaan iç huzurun olacak işte.
Şimdi ne kinleniyorum, ne de karşı taraf ulen bize iki bin ödetti diye hırslanıyor . Yani aslında o evlenirken iki bin üç bin ödesin diye alınanlar hep sonradan çıkıyor. Kimseyi de kerizlememek lazım. İyi niyet lazım.
Kayınvalide diye de söğüşlemek ayıp.