- Konu Sahibi midnight34
tam ben yazacaktım kendi gibi kocayı da bulmuş diye bir ben dolduramıyorum kocayıValla bence tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Ailelerde birbirine denk. Arada kavga çıksa da gül gibi geçinirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam ben yazacaktım kendi gibi kocayı da bulmuş diye bir ben dolduramıyorum kocayıValla bence tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Ailelerde birbirine denk. Arada kavga çıksa da gül gibi geçinirsiniz.
"Ada Lovelace konu kısaca,Valla ya.. yorumlara baktım özet geçen bir Allah'ın kulu var mı diye.. o da yok
tam ben yazacaktım kendi gibi kocayı da bulmuş diye bir ben dolduramıyorum kocayı
Bende valla aynen. Hayatta dolmaztam ben yazacaktım kendi gibi kocayı da bulmuş diye bir ben dolduramıyorum kocayı
valla esımı ben doldurmadım hepsını okumamıssını z onları dunledıgı de oldutam ben yazacaktım kendi gibi kocayı da bulmuş diye bir ben dolduramıyorum kocayı
okudum senden baskasını göremedim doldurma adınaV
valla esımı ben doldurmadım hepsını okumamıssını z onları dunledıgı de oldu
mıssınız sınunu hata kımde dıye sırmustum zatenhiç kendinde hata bulmuyor
12 yıldır benim neyim eksik diyorum.bakıyorum görebildiklerim arasında bir eksiğim gözükmüyor geriye görülmeyen yerler kalıyorBende dolduramıyorum kocayı beceriksizmiyim ne
Aynen.nisan tepsisi ne yahu.o gunun heyecaniyla hicbirsey umrumda degildi.eksiklerim bile oldu.umrumdami.geldi gecti bitti gitti..mutluluguma bakiyorum.konu sahibi nisan tepsisini kimin tuttugunu oyle onemsemiski upuzun anlatmis..takintili galibahiç kendinde hata bulmuyor
Okuma
mıssınız sınunu hata kımde dıye sırmustum zaten
Kendımde de hata buluyrm bulmasm neden fıkır almak ıstım kı neyse o sızın dusuncenız3 yıldır kendinde hata buldugunu sanmıyorum
Kendımde de hata buluyrm bulmasm neden fıkır almak ıstım kı neyse o sızın dusuncenız
Aman sen dert arıyorsun. Bak ben sana anlatayım bana eşim tarafı 1 liralık bişey almadı.altınları da esim aldi kredi cekti hala oduyoruz. perde,c.makinesi ve set üstü ocak aldılar 2000 lira parasini verdik. Nişan da erkek tarafı isteme bitti komple aşağı oturmaya gitti evde damat ve babaanne kaldı.biz kendimiz oynadik hiçbiri ne oyandı ne yuzu guldu.. Memeleketimde düğün olursa masrafini biz yapacakmisiz. Nisan kiafetlerimi birak kuafor parasini bile ben verdim.Amaaaaaan anlatsam roman olur. Her gün geçmişi yaşama. Eşin iyi mi evde huzurun var mı ona bak.[/QUOTEbu arada hıc esya banada almadılar sadece altın aldılar esyaları benım ailemle esım aldı