- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
Canim bende gorusuyorum bi kac fotografciyla.Gorustuklerimden 2 kisi arasinda kalmistim netlesti sayilir. Ama gorusme talep etmeyenler amatordur yada baska sehirdedir cok garip zaten. Fotografci olan onlar musteri biziz bunlar lutuf degil yani olmak zorunda. Kafama yatmaz begenmem calismam bi suru insan var bu isi yapan. Bi de ben pek fotograf goremedim web site yarim yamalak facebook sayfasindanda emin olamadim. Simdi bi de kendine ait olmayan fotograflarla is yapanlar turemis vay halimize :/
fotoğrafların kime ait olduğunu öğrenmenin çok basit bir yolu var. ki ben bunu bütün herkesde denedim. birincisi google görsellerde fotoğrafçının yayınladığı fotoğrafı aratabilirsiniz. başka nerelerde yayınlandıysa çıkıyor. başka bir fotoğrafçı tarafından yayınlanıp yayınlanmadığını hemen anlarsınız. eğer bununla uğraşacak vaktiniz yoksa fotoğraflar etiketlenmiş mi ve etiklenen kişilere bi bakıyorum gerçekmi fln diye. çok basit bir test. :) leila fotoğraf ın fotoğrafları bu testten geçti. bu arada görüşmemiz bu akşam. bu akşam başka fotoğraflarda gösterecek. yarın yazarım uzun uzun. yaşasın dedikodu :126:
Son düzenleme: