• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçıları..

herşey biter fotoğraf ve video kalır. olabildiğince kaliteli ve maddiyatınıza uygun içinize sinecek bir fotoğrafçıyla anlaşın. Şu anda bende fotoğrafçı aramaktayım. Ve bu konuyu çok irdeliyorum.
istanbuldamısınız ? yardımcı olmk adına fotografcımın numarasını verebılırım ??

istanbuldamısınız ? yardımcı olmk adına fotografcımın numarasını verebılırım ??

Şu anda bir fotoğrafçı ile görüşmekteyim. Düğün albümü çektirene balayı hediye ediyormus. Bakalım doğruysa onunla anlaşacağım. Siz yinede bana özelden mesaj atarsanız. Sevinirim çok teşekürler

Şu anda bir fotoğrafçı ile görüşmekteyim. Düğün albümü çektirene balayı hediye ediyormus. Bakalım doğruysa onunla anlaşacağım. Siz yinede bana özelden mesaj atarsanız. Sevinirim çok teşekürler
umarımmmm dogrudurrr.. tamam yolluyorum ne demek :))

merhaba arkadaşlar. bence fotoğraf konusuna gerçekten özenilmeli. bende herşey gider fotoğraflar kalır mantığıyla fotoğrafçım hangi fiyatı istediyse onu verdim. fakat şöyle bi durum 1500-2000 lira arası istiyorlar ama elde kalan güzel fotoğraf 40 fotoğrafı geçmiyor. bunun karşılığında bence 2000 gibi bir rakam çok fahiş ama insan en özel günüm diye riske atamıyor.
benim eşimde bu işle meşgul, şuan özel bir kursta 3 aydır eğitimini alıyor ve üniversitede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünü okuyor. ilk etapta bir arşivi olsun diye çok cüzi miktara (albüm poster dahil olmak üzere) fotoğraf çekmek istiyor. elinde, üzerine eğitim aldığı profesyonel ekipman mevcut hem bütçesi kısıtlı hemde güzel profesyonel fotoğraf ve anıları kalsın isteyenlere yardımcı olabilir. Bir fiyat vermek gerekirse, albüm ve posterin kalitesine bağlı olmak üzere aşağı yukarı 400-500TL civarı. ilgilenen arkadaşlarla görüşebiliriz :)

ya arkadaşlar bu piyasa ne kadar pahalılaşmış böyle...çoğu fotoğrafçı direk paket fiyatlarından bahsediyor. pazarlık bile yapılmıyor çoğuyla. freelance bir fotoğrafçıyla mı bilinen bir stüdyoyla mı anlaşmak daha iyi sizce güvenilirlik açısından?

çekimlerini çok beğendiğim bir fotoğrafçı var. tanıdık vasıtlasıyla bulduk. düğün öncesi saat sınırlaması olmadan istediğimiz yerlerde dış çekim artı düğün günü kuaför çekimleri ve arşiv dahil 1100tl fiyat verdi. Yağkut la da görüştüm, onda sadece dış çekim için aldığım fiyat 1250tl oldu o da pazarlıkla. pazarlık yapınca arşivi de ücretsiz veririm ve 50tl yi de almam 1200 olur dedi. İstanbul dayım. sizce bu fiyat aralıkları normal mi?

Arkadaşlar ben bi fotografciya cektirdim ki fotolari isterseniz atarim kadin hem cok ilgili hem de cok tatli. İnanir misin okadar memnun kaldim ki fiyat da uygundu resimler de enfes ve oyle albumu kucuk falan degil buyuk album yapıyor 2 tane küçük album bir de poster veriyor.hemem atladim. Kadin zaten full dolu. Esiyle yapiyolar isi ve gayet profesyoneller. Tum fotograflarimi da verdi. Poz sınırı falan yok elinden geleni yapiyor valla biara dedim sen gercek misin ne o enerji.Kadin normalde 1200e yapıyormuş ama suan kampanyasi var 780e yapiyor. Ama bu ay sonuna kadar rezervasyon yaptirmaniz lazim. Ni photography nilufer cakmak uluirmak olarak ismi facebooka yazin. İsterseniz telini de atarim

Arkadaşlar merhaba,
Ben de fotoğrafçıyım fakat alanım doğum ve yenidoğan fotoğrafı haziran sonuna kadar indirimli listemizle çalışıyoruz ilgilenenler olursa instagram adresim: .....

düğün fotoğrafçılığı ile ilgili bu sektörde olduğum için tanıdığım çok isim var istanbul için düşünüyorsanız instagram adresi: ... olan bi arkadaşım var profesyonel hizmet veriyor fotoğraflarını instagramdan inceleyebilirsiniz, şuan fiyatları kampanyalı. Çok samimi ve düzgün bir insandır herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de yeni anlaşma yaptım. Nisan ayında çekimlerim olacak. ADK Wedding Photography. İzmir Karşıyaka da yerleri. Referans çekimlerine bayıldım. Şiddetle öneririm. Aydın Bey ve Seda Hanımla mutlaka bir görüşün.

Back