• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçıları..

Arkadaşlar banada bi yardımcı olun lütfen.
internette çok araştırdım çok insan var bu işi yapan, şu an biriyle görüşüyorum fotoğrafları güzel ama 800TL 750 olur diyor en son.
ucuza yapanlarda var korkuyorum ucuz işin yahnisi kötü olur bilirsiniz :(
Sevgiler

arkadaşlar ben zeplin medya diye bir yerle anlaştım. internetten baktım fotoğrafları başarılı çoğu yere oranla fiyatlarıda iyi..
gerek özelden gerek forumda yazan herkese teşekkür ederim. düğünden sonra fotoğraflarımı ve düğün videomu paylaşırım. :KK15:

ya arkadaşlar bu piyasa ne kadar pahalılaşmış böyle...çoğu fotoğrafçı direk paket fiyatlarından bahsediyor. pazarlık bile yapılmıyor çoğuyla. freelance bir fotoğrafçıyla mı bilinen bir stüdyoyla mı anlaşmak daha iyi sizce güvenilirlik açısından?

çekimlerini çok beğendiğim bir fotoğrafçı var. tanıdık vasıtlasıyla bulduk. düğün öncesi saat sınırlaması olmadan istediğimiz yerlerde dış çekim artı düğün günü kuaför çekimleri ve arşiv dahil 1100tl fiyat verdi. Yağkut la da görüştüm, onda sadece dış çekim için aldığım fiyat 1250tl oldu o da pazarlıkla. pazarlık yapınca arşivi de ücretsiz veririm ve 50tl yi de almam 1200 olur dedi. İstanbul dayım. sizce bu fiyat aralıkları normal mi?

ya arkadaşlar bu piyasa ne kadar pahalılaşmış böyle...çoğu fotoğrafçı direk paket fiyatlarından bahsediyor. pazarlık bile yapılmıyor çoğuyla. freelance bir fotoğrafçıyla mı bilinen bir stüdyoyla mı anlaşmak daha iyi sizce güvenilirlik açısından?

çekimlerini çok beğendiğim bir fotoğrafçı var. tanıdık vasıtlasıyla bulduk. düğün öncesi saat sınırlaması olmadan istediğimiz yerlerde dış çekim artı düğün günü kuaför çekimleri ve arşiv dahil 1100tl fiyat verdi. Yağkut la da görüştüm, onda sadece dış çekim için aldığım fiyat 1250tl oldu o da pazarlıkla. pazarlık yapınca arşivi de ücretsiz veririm ve 50tl yi de almam 1200 olur dedi. İstanbul dayım. sizce bu fiyat aralıkları normal mi?
ben düzgün bi fotografçı 1000 den aşağı görmedim malesef of ya

aynen ben de öyle. bir başka tanıdık vasıtasıyla telde konuştuğum kişi 750tl dedi ama nedense içime sinmedi ucuz diye bu kez. neye göre seçeceğimi şaşırdım valla

Kızlar ben nişanımıda düğünümüde doğumumuda isanata çektirdim fiyatlar normal çok memnun kaldık tavsiye ederim yanılmıyorsam internet sitesi www.isanat.org yada com

Bende erken rezervasyondan yararlanarak intagramda bir fotoğrafçıdan randevu aldım
30 temmuzda 300 adet fotoğraf çekimi yapacaklar, ve 1 büyük 2 küçük albüm verecekler
850 tlye anlaştım, umarım memnun kalırım

Merhabalar,

2016 yilinda evlenecek ve suan bu heyecani yasayan herkesi simdiden tebrik ediyorum, umarim hersey gonlunuzce olur.

2015 'te evlenmis biri olarak sizi fotografci konusunda kesinlikle uyarmak istiyorum. "birdugungunu" adi altinda calisan firmadan kesinlikle uzak durun!!! Verdiginiz para bir yana, herseyinden pisman olursunuz.

Uzun uzun yazip kimsenin okumayacagi bir yazi haline getirmek istemiyorum, o sebeple kisa ve oz. bu fotografci ile sakin calismayin!

http://birdugungunu.com/
https://www.instagram.com/birdugungunu/?hl=en

daha detaylı bilgi isterseniz verebilirim, sevgiler.

merak ettim anlatsana. Fotoğrafları güzele benziyor .

kızlar Düğünümüz var sayfasını keşfettim instagramda fotoğrafçı Erin Ağar yeri kadıköydeymiş
sitesi bu;http://www.dugunumuzvar.org/
Çektiği fotoğraflara gerçekten bayıldım ama internette çok az hatta nerdeyse hiç yorum yok bilgisi olan veya burada çekım yaptıran var mı ?

Yaa ben de yeni keşfettim orayı ve bence de harikaaaa.. fiyat istedim hala cevap vermedi. Ama fiyat sorduğm bu tarz fotoğrafcılar hep 1000-2000 arası fiyat veriyor az çok aynı

Yaa ben de yeni keşfettim orayı ve bence de harikaaaa.. fiyat istedim hala cevap vermedi. Ama fiyat sorduğm bu tarz fotoğrafcılar hep 1000-2000 arası fiyat veriyor az çok aynı

Dimi yaa fotoğrafçının kendisini de takip etmeye başladım işini severek yapıyor gibi dün -7 de karda çekim yapmış mesela :)

2000 çok bence ama 1000i gözden çıkarırım sonuçta düğün fotoğraflarım bidaha çekilemicem :KK60:

Ya bende düğün hikayesi istiyorum arkadaşlar ve kesinlikle fotoğraf bir düğünün en önemli detayı.Çünkü o günden geriye kalan tek somut hatıralar fotoğraflar oluyo..you_know senin fotolarını göremedim canım ben yaa..Çok merak ettim..
Biz düğündeyince ile çalıştık stüdyocu değil medya sktöründen arkadaşlar öneririm videolarını. Düğünümden tek klan bu bana..

Biz düğündeyince ile çalıştık stüdyocu değil medya sktöründen arkadaşlar öneririm videolarını. Düğünümden tek klan bu bana..

kesinlikle çalışacağınız fotoğrafçının eğitimli bir profesyonel olmasına dikkat edin arkadaşlar,bu kuaförlük gibi tecrübeyle gelişen bir şey değil,önce eğitim sonra tecrübe gerektiriyor.
Bende yıllar önce heves edip,profesyonel bir makine aldım çektikçe gelişirim sandım ama öyle olmuyor o işler :KK43: sonra en güzel gününüz rezil olmasın.

düğündeyince'nin videosu çok güzel değil ama en azından farklı olmuş,beğendim :)

bende Milimetrikişler'i öneririm, bunlarda eğitimli bir ekip,videolarına bakıp incelersiniz arkadaşlar.

Artık bütçe ve zevkinize göre bir şeyler seçin,ama ben marka oldum diye astronomik rakam verenlerden kaçın ki akılları başlarına gelsin :KK62:

Özel gün fotoğrafçılığı yapıyorum
Benimde bir sürü gelinim oldu hepsi ilkten fiyatta tereddüt ediyor ama hepsi memnun kalıyor.
Yıllarca saklanıyor güzel bir anı ve artık hayallerin sonu yok o gün ne isterseniz o şekilde oluyorsunuz susleniyorsunuz üzerinizde flaslar patlıyor simariyorsunuz ve gergin olmak yerine baya egleniyorsunuz ..
Bence herkesin olmasi gereken bir şey bu bu yüzden çok cuzi fiyatlarla bile insanları fotografladim çünkü olmasaydı ilerde pişman olacaklardı.. Neyse kisacasi gerekli olduğunu düşünüyorum ben çektirdim boş yere para verdim diyen görmedim

kızlar Düğünümüz var sayfasını keşfettim instagramda fotoğrafçı Erin Ağar yeri kadıköydeymiş
Çektiği fotoğraflara gerçekten bayıldım ama internette çok az hatta nerdeyse hiç yorum yok bilgisi olan veya burada çekım yaptıran var mı ?
merhabalar.
gidip tanışma ve fiyat alma fırsatım olmadı . internetten gördüğüm fotograflar çok güzel . ki ben de bir fotoğrafcıyım.
bu işte dikkat edilecek noktalardan bir tanesi photosop dediğimiz olay. bazı fotoğfarcılar bunu abartıyor ve sonuc çok kötü oluyor. burdan herkese tavsiyem yapılan albumlerı mutlaka inceleyin . doğallıktan uzak olan tüm fotoğraflardan uzak kalın

Selam canım,
Ben de çok beğenmiştim fotoğrafları ve fiyat aldım paylaşayım,
3 paket var en uygunu 1500 TL bunda 2 saatlik bir çekim yapılıyormuş, diğer paketi 1950 tl bunda daha uzun saatti ve albüm + shoplu fotoğraf sayısı daha fazlaydı, bir de tüm gün çekim paketi vardı o da 2200 civariydı.
Fotoğrafları ve çeken kişinin enerjisi çok güzel gördüğüm kadarıyla ama bütçemizi biraz aşıyor maalesef :(
Dış çekim paketleri çok pahalıymış gerçekten, 1200 tlden ucuz bir teklif almadım ben şuana kadar:KK43:

Selam canım,
3 paket var en uygunu 1500 TL bunda 2 saatlik bir çekim yapılıyormuş, diğer paketi 1950 tl bunda daha uzun saatti ve albüm + shoplu fotoğraf sayısı daha fazlaydı, bir de tüm gün çekim paketi vardı o da 2200 civariydı.
Fotoğrafları ve çeken kişinin enerjisi çok güzel gördüğüm kadarıyla ama bütçemizi biraz aşıyor maalesef :KK43:
Dış çekim paketleri çok pahalıymış gerçekten, 1200 tlden ucuz bir teklif almadım ben şuana kadar:KK43:

anladım canım yüksekmiş gerçekten fiyatları çok teşekkür ederim paylaştığın için peki paket içeriğine neler dahilmiş 2 saatliğine dış çekime geliyorlarmıymış?

Selam canım,
Fotoğrafları ve çeken kişinin enerjisi çok güzel gördüğüm kadarıyla ama bütçemizi biraz aşıyor maalesef :KK43:

Selam canım,
slm canım ben amatörce fotoğrafçılık yapıyorum ve çok uygun fiyata yardımcı olabilirim düşünürsen sadece albüm yok ama çekim sonunda en az 250 resim sana ait olarak veriliyor

anladım canım yüksekmiş gerçekten fiyatları çok teşekkür ederim paylaştığın için peki paket içeriğine neler dahilmiş 2 saatliğine dış çekime geliyorlarmıymış?
Rica ederim canım benım, fotoğraf ekleyebiliyor muyum deniyim hemen :)
Screenshot_2016-01-19-21-20-21.png

Rica ederim canım benım, fotoğraf ekleyebiliyor muyum deniyim hemen :)
Eki Görüntüle 1771268

Aa çok teşekkür ederim canım paylaştığın için :KK68:
1500 lük olan paket bize uyuyor gibi tam istediğim şeyler var içinde hemde tüm fotoğraflar teslim ediliyormuş hoşuma gitti nişamlımı ikna etmeye çalışacağım ama sizce çok mu fazla? :oops:

Back