• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçıları..

Aa çok teşekkür ederim canım paylaştığın için :KK68:
1500 lük olan paket bize uyuyor gibi tam istediğim şeyler var içinde hemde tüm fotoğraflar teslim ediliyormuş hoşuma gitti nişamlımı ikna etmeye çalışacağım ama sizce çok mu fazla? :oops:

ay fazla mazla ben dün gittim anlaştım adamla. netten araştırdığım fotoculardan en iyisi buydu çünkü. Düğünden sonra elimde tek kalacak olan bu fotoğraflar . İnşallah güzel olur çekimimde boşa gitmez param :KK16:

ay fazla mazla ben dün gittim anlaştım adamla. netten araştırdığım fotoculardan en iyisi buydu çünkü. Düğünden sonra elimde tek kalacak olan bu fotoğraflar . İnşallah güzel olur çekimimde boşa gitmez param :KK16:

Hayırlı olsunn canım bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah bana da nasip olur :rolleyes:

Canım hayıtlı olsun:) ben detaylı sormadığım için bilmiyorum sen hangi paketten anlaşmıştın? ilk pakette fotoların editlenmesi diyor, o photoshopla aynı şey mi oluyor yoksa ufak tefek düzeltmeler mi?

Canım hayıtlı olsun:) ben detaylı sormadığım için bilmiyorum sen hangi paketten anlaşmıştın? ilk pakette fotoların editlenmesi diyor, o photoshopla aynı şey mi oluyor yoksa ufak tefek düzeltmeler mi?
Teşekkür ederm :) ben birle ikinin karışımı olarak anlaştım ilk pakette tek mekan dediği için. Ben birden fazla mekan istiyorum. Fotoların editlenmesi dediği ufak tefek renklerle alakalı şeyler sanırım fazla bi shop yapmıyoruz dedi ztn doğallığı kaybediyor diye. Seçilen 40 50 fotoyu düzenleyip albüme koyuyor panoramik albüm dedikleri şeye. düzenlenenler ve düzenlenmeyen bütün fotoları dvd ile de veriyolar ztn.

Teşekkür ederm :) ben birle ikinin karışımı olarak anlaştım ilk pakette tek mekan dediği için. Ben birden fazla mekan istiyorum. Fotoların editlenmesi dediği ufak tefek renklerle alakalı şeyler sanırım fazla bi shop yapmıyoruz dedi ztn doğallığı kaybediyor diye. Seçilen 40 50 fotoyu düzenleyip albüme koyuyor panoramik albüm dedikleri şeye. düzenlenenler ve düzenlenmeyen bütün fotoları dvd ile de veriyolar ztn.

pazarlık yapabildiniz mi acaba ?

pazarlık yapabildiniz mi acaba ?

Yok zaten bana eski fiyattan verdiği için indirim yapmadık Artık 2016 fiyatları olarak güncelleme yapmışlar fiyatlar artmış. ama zaten günleri dolmuş. Kardeşi var o da fotoğraf çekimi yapıyor artık gelenleri kardeşine yönlendiriyor sanırım daha uygun bir fiyata sayfasını araştır görürsün

Yok zaten bana eski fiyattan verdiği için indirim yapmadık Artık 2016 fiyatları olarak güncelleme yapmışlar fiyatlar artmış. ama zaten günleri dolmuş. Kardeşi var o da fotoğraf çekimi yapıyor artık gelenleri kardeşine yönlendiriyor sanırım daha uygun bir fiyata sayfasını araştır görürsün

Anladım canım üzüldüm inşallah onlarla çalışma fırsatı bulabilirim bişeye takınca takıyorum işte :KK48:

çok saol canım peki ne kadara anlaştın

Arkadaşlar ben Ankara'da bir fotoğrafçı buldum kuzenimin düğünü için, panoramik albüm , aileler için albüm, cep albümü, büyük tuval veriyorlar. 2 saat boyunca çekilen pozları rötuşlayıp CD de teslim ediyolar. Makina ve ekipmanlarını inceledik gerçekten profesyoneller, bir sürü aksesuar götürüyorlar çekim için. Herşey dahil 750 - 850 TL dediler. 3 saat fotoğraf çekim, video klip çekimi yapılacak ve 2 fotoğrafçı gelecek 1250 TLye anlaştık. Sizce nasıl fiyatlar, yaptıkları iş içimize sindi gerçekten ?

Aa çok teşekkür ederim canım paylaştığın için :KK68:
1500 lük olan paket bize uyuyor gibi tam istediğim şeyler var içinde hemde tüm fotoğraflar teslim ediliyormuş hoşuma gitti nişamlımı ikna etmeye çalışacağım ama sizce çok mu fazla? :oops:

Ankara'da 3 saatlik fotoğraf çekimi + albüm seti ve video klip için 1250 TL ye anlaştık biz. 2 saatlik fotoğraf albümü 850 TL dediler. Semte göre fiyatlar değişebiliyor, bizim ayarladığımız fotoğrafçının verdiklerinin aynısını Çankaya'da 2000 TL den aşağıya yapmıyorlar.

selam arkadaşlar düğün telaşından dolayı uzun zamandır sizlere yaşadıklarımı yazamadım.
.... ile çalıştım ben 2015 rezervasyonlarından yararlandım çokta memnun kaldım.
fiyatları uygun ve çok sevecenler.
video hediye ettiler birde bana bu yüzden çok mutlu ettiler beni :KK49:
:KK49::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Ankara'da bir fotoğrafçı buldum kuzenimin düğünü için, panoramik albüm , aileler için albüm, cep albümü, büyük tuval veriyorlar. 2 saat boyunca çekilen pozları rötuşlayıp CD de teslim ediyolar. Makina ve ekipmanlarını inceledik gerçekten profesyoneller, bir sürü aksesuar götürüyorlar çekim için. Herşey dahil 750 - 850 TL dediler. 3 saat fotoğraf çekim, video klip çekimi yapılacak ve 2 fotoğrafçı gelecek 1250 TLye anlaştık. Sizce nasıl fiyatlar, yaptıkları iş içimize sindi gerçekten ?
merhaba anladığım kadarıyla video olmazsa 750-850 video olursamı 1250 ? tam orayı anlayamadım :) ama fiyat normal bence eğer albümde veriyorlarsa zaten şu sıralar hangi fotoğrafçıya gitseniz aynı fiyatı veriyorlar :D

merhaba anladığım kadarıyla video olmazsa 750-850 video olursamı 1250 ? tam orayı anlayamadım :) ama fiyat normal bence eğer albümde veriyorlarsa zaten şu sıralar hangi fotoğrafçıya gitseniz aynı fiyatı veriyorlar :KK70:

Büyük albüm, 2 aile albümü,1 cep albümü ve 2 saat çekim 850 TL'ydi. Kuzen 3 saat fotoğraf çekimi ve video klip çekimi ve kristal albüm seti olarak 1250 TL'ye anlaştı.

selamlar, bu konuda size şiddetle tavsiye kendi fotoğrafçımı tavsiye edebilirim. Zaman zaman inanılmaz fırsatları oluyor biz Fenerbahçeliler indiriminden faydanlanmıştık. 2014 yılında düğün hikayesi çektirmiştik biz organizasyonda da fotoğraf çekimi yapmıştı 2.000 TL vermiştik. Ama şimdi ne kadardır fiyatlar bilemiyorum. Konuşursan yardımcı olabilir sana sitesine ..... bakabilirsin.

Merhaba,
750 tl yapan firmalar için ürünlerini, 2000 tl ye yapan firmalarla mutlaka karşılaştırmalısınız, albüm ve diğer teslim edilenlerin maliyeti zaten 400 ü geçiyor ki bu işin kdv'si var harcanan zamanı var ve dahası mutlaka bir şeyler değişecektir.
erkek arkadaşm da arasıra bu işi yapıyor, ( dış çekim vs ) ama hiç o fiyata yaptığını görmedm. ki zaten ne kadar emek verdiğini zaman harcadığını biliyorm. bir de fotoğrafçının ekipmanına hiç bir zaman bakmayın iyi bir kadraj gözü 0lan bir kişi cep telefonu ile neler çekiyor. yanında 20 tane şemsiye flaş taşıyan, aynı poz için durmadan lens değiştiren adam göz boyamaktan başka bir şey yapmaz.

Baya kaliteli fotoğrafçılar özel indirimde yapıyolar. İncelemeni öneririm.

Düğünümüz İstanbul Yelken Kulübü'nde havuzbaşında oldu herkese tavsiye ederim, düğün esnasında herşey kusursuzdu. Yemekler çok lezzetli, mekan çok keyifiliydi, tüm işletme düğün ile son derece ilgiliydi.
Tek yaşadığımız sıkıntı fotoğrafçıyla oldu, Poyraz Ajans Kadıköy ile çalışmamasını tavsiye ederim İstanbul'da evlenecek çiftlerin. Konuşmaları müthiş profesyonel ancak vaadlerini yerine getirmiyorlar ve yaptıkları işler aldıkları parayı kesinlikle hak etmeyecek vasatlıkta. Çok mağdur olduk onlarla çalıştığımız için, kimseye tavsiye etmem.20 ayın sonunda teslim ettikleri albümümüz ve videolarımız çok kötü, düğün esnasında çekilen fotoğraflarımız da çok eksik, kesinlikle yorumları okuyarak, araştırarak anlaşın zira en özel gününüze ait kalacak hatıraların mahvolması çok üzücü oluyor.

benım tanıdıgım bı fotografcı vardı 800 tl ye mal ettık herseyyle bana albumde verdı cok seker bır kız ve bı erkek .. 2 sevgiliymişler muthıs enerjılerı var. dugune 2 saat kla bıle harıka bır ıs cıkardı sanırım bol vakıt olsa cok cok daha guzel bı cekım olrdu . bu ıse yenı baslamıslar fıyatı o yuzden dusuk. istanbulda bi fotografcı olarak cok cok uygundu. tavisye ederım ..

herşey biter fotoğraf ve video kalır. olabildiğince kaliteli ve maddiyatınıza uygun içinize sinecek bir fotoğrafçıyla anlaşın. Şu anda bende fotoğrafçı aramaktayım. Ve bu konuyu çok irdeliyorum.

Back