Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

sakın deneme.dudagın etrafında sınırler var.eger bırıne denk gelırse felc olursun.yuzun felclı kalır.sakın deneme sterıl bır yerde yapılması lazım.her ben yaparım dıyene yaptırma sakın ıyıce arastır.bu ısler narın.

ben geçen yıl kendim delmiştim. sprey fln kullanmadım. toplu iğneyle deldim önce sonra da yorgan iğnesiyle deldiğim yeri tekrar delerek genişlettim.sprey fln kullanmadığım için acıdı ancak sadist ruhluyumdur acıyı severim :KK70: piercing takmayınca birkaç gün delik kapanıyo ben tekrar deliyodum aynı şekilde.

Benim kardeşim bizden habersiz şırınganın ucuna takılan iğneyle delmiş. Dişçide bile ortakığı birbirine katar okadar tatlı canı var güya ama kendi dudağını deldi .Hepimiz çok kızmıştık. Bir iki gün şiş gezdi şimdi bi problem yok ama kesinlikle kendiniz denemeyin.

Çok riskli sakın deneme...

Bu işi iyi yapan yerlere gidip orada deldir canını sokakta bulmadın ya :nazar:

önce orayi isaretle bu en zor kısmı bence :KK70:zemuszemus eczaneden aldığın yesil ve ya gri bronülnü (serum iğnesi) (eczanede genellikle yesil olur oda işini görür) ztn bu bronül dedigin 1 lira 2lira piercing ztn almişindir dudaksa cene piercing i de :KK70: bu arada makasida unutma :KK70: sonra bronülü kabindan cikar :KK70: haa bide eldiven tak cikardiktan sonra bronülü üzerindeki plastikle del dudağını bunu asla unutma sonra içindeki iğneyi cikar sadece plastiği kalsin plastigi cikardiğin ucundan biraz makasla kes (makasin ne işe yaradigini anladin dimi simdi heee dedigini duyar gibiyim :KK70: ) kestigin yer piercingi sokustur (plastiğe) ve piercingin arkasindan bastirarak plastigin ucundan cekerek piercingi yerine sok simdide topu vidaya tak ee bitti bu kdr :KK70: hergün oksiyenli suyla falan temizle cok tırsıyorsan buz fln koy önce acimiyor ama piskoljik olarak hazir olursun :KK70: siz kızlardan baska kimseye anlatmam bunlari :KK70: herkes pieercingci olur :KK70:

önce orayi isaretle bu en zor kısmı bence :KK70:zemuszemus eczaneden aldığın yesil ve ya gri bronülnü (serum iğnesi) (eczanede genellikle yesil olur oda işini görür) ztn bu bronül dedigin 1 lira 2lira piercing ztn almişindir dudaksa cene piercing i de :KK70: bu arada makasida unutma :KK70: sonra bronülü kabindan cikar :KK70: haa bide eldiven tak cikardiktan sonra bronülü üzerindeki plastikle del dudağını bunu asla unutma sonra içindeki iğneyi cikar sadece plastiği kalsin plastigi cikardiğin ucundan biraz makasla kes (makasin ne işe yaradigini anladin dimi simdi heee dedigini duyar gibiyim :KK70: ) kestigin yer piercingi sokustur (plastiğe) ve piercingin arkasindan bastirarak plastigin ucundan cekerek piercingi yerine sok simdide topu vidaya tak ee bitti bu kdr :KK70: hergün oksiyenli suyla falan temizle cok tırsıyorsan buz fln koy önce acimiyor ama piskoljik olarak hazir olursun :KK70: siz kızlardan baska kimseye anlatmam bunlari :KK70: herkes pieercingci olur :KK70:

aynı yontemle lisedeyken ben de kendi kendimi delimiştim, emla krem de sürebilirsiniz uyuşması için ama gerek bile kalmıyor çok az acısı oluyor. çok minik izi kalıyor farkedilmiyor normal duruşunuzda. hadi kolay gelsin :)

ya ben de dudağımı böyle delmiştim ama pek memnun kalmadım geri kapandı.arkadaşım göbeğini deldi bu şekilde.hiç bi sorun da yaşamadı.acaba diyorum o kadar para vermektense göeğimi böyle delsem mi?ne dersinizyerimseniben

Arkadaşlar...
Dudağının üstünü deldirenler var m? Böle ben gibi. Ay o kadar hoş duruyor ki..ufak bide parlak taş takınca ama acır mı??? ve sağlıklı bişeymi? iz kalıyor mu kapanırmı çıkarsak??

ben de dudağımı kendim deldim..yorgan iğnesini ısıttım kolonya ile sildim sonra da şeker ölçme aleti ile dudağımda ufak bi delik açtım o delikten de iğneyi geçirdim yaaş yavaş..kanamadı da :KK70: 2 sene önce deldim dudağımı ...hala da piercingim dudağımda..delerken acı olmuyor..temiz bakıldığında da iltihaplanmıor..gayet memnunum ben şahsen:KK70:

evde ben hem kendime hem de birçok arkadaşıma yaptım yıllardır hiçbir sorun olmadı.. hem steril olduktan sonra ev ya da dükkan ne fark eder sanki oralar çok mu temiz.. eczanelerde anjiyoket diye bir iğne satılıyor onun gri olanıyla yapardım.. anestol diye de bir ilaç var önce uyuştur sonra del.. hiç sorun olmaz..

:S evde delenlere o kadar sinirleniyorumki.. bu işi eczaneler bile yapıyor ki onlara bile yapılmaması gerekiyor.. eczaneler de 5 10 liraya deliyorlar.. bunun için değer mi yanii..

Bunun icindegmez tabi ama kucuk sehirlerde yapan eczane bulmak zor steril ortamdaki dukkanlarda da 35 tl den basliyor en ucuz..tabi en iyisi bilene yaptjrmak...

ben deldim,yorgan iğnesiyle hemde.mikrop kaptı alt dudağım ang.jolienin dudağının yarısı gibi oldu
deneme,git deldir.3/4 yıl önce yapmıştım.çok acıdı.

Arkadaşlar...
Dudağının üstünü deldirenler var m? Böle ben gibi. Ay o kadar hoş duruyor ki..ufak bide parlak taş takınca ama acır mı??? ve sağlıklı bişeymi? iz kalıyor mu kapanırmı çıkarsak??

evet bende çok beğeniyorum ama cesaret edemiyorum çok acır diye düşünüyorum arkadaşlar dudağının üstünü bu şekilde deldirenler bilgi verebilirlermi acı ağrı vs konusunda ve iz kalma konusunda bide fikir olması açısından resim eklerseniz çok çok sevinirimmzemuszemus

ben dudağımın alt kısmını deldirdim ama uzun süre kullandım piercing.. şimdi takmıyorum ama kapanmıyor. yani içten kapanıyor ama dısardan kapanmıyor.. küçülüyor ama delik hala mevcut..ki dudağın altında kaldığı için pek belli olmamasına rağmen rahatsız ediyor beni.. tamam yaptırmak sorun değil. insanın içinde kalması daha kötü ama illaki sıkılıyorsunuz ve malesef türkiyede her ortama o şekilde gidemiyorsunuz ve çok şık olduğunuz bi yerde öyle bi delik küçük de olsa insanı rahatsız ediyor.. belli bir zaman sonra gereksiz geliyor.. doğal pürüzsüz bi yüz daha çok ön planda olabiliyor.. iyi düşünün bence..acı konusuna gelirsek: alt dudağımı deldirdiğimde kıkırdak kadar acımamıştı. üst dudak da pek farklı değildir..

lippiercingtips.jpg

bende şu şekilde istiyorum ama cesaret edemiyorum hem canıma kıyamıyorum hemde kalacak olan ize değip değimiyeceğine

X