dubleks ev tavsiye

benimki bana şirinlik yapcakya nası kandırıyo karıcığıma bide robot patlatırım prenses gibi yaşar diyo, hee! öyledir diyorum bende bu yorumları okuyunca

Senelerce dublekste oturdum, simdi triplekste yasiyorum.

Temizligi duz ayak eve gore daha zor. Metrekare ayni olsa bile daha cok ugrastiriyor.

Ses ve gurultu avantajiniz kesinlikle var. Yerlesimine gore salonda veya yatak odalarinda alt kata ses gitmesi endiseniz yok, yine aynı sekilde ust kattan ses gelmesi durumu yok.

Devamli alttan uste, ustten alta bir seyler inip cikmak zorunda. Ömrümü yedi

Cati dubleksiyse standart cati akmasiyla vs ugrasabilirsiniz, normal apartmanin en ust kati mantigiyla.

üst kattaki mutfaktaki fırın boşluğuna veya bulaşık makinesi yerine mini bar koysak terastayken meşrubat falan koyulsa yazın, eşimde hayal çok size danışıyorum artılar eksiler
Eger ust kat terasi aktif kullanacaksaniz mini buzdolabi pratik olur. Bende en alt katta mini buzdolabi var. Devamli su, kola, bira vs icin in çık gerekmiyor. Ust kat mutfaga da temel esyalari koyarsiniz. Caydanlik, kettle, uc bes parca catal bicak tabak vs.
En basta o hevesle inip ciksaniz da bir sure sonra gozunuzde buyuyor

Evim dubleks genel olarak memnunum cunku ben tikis tikis dar ev sevmiyorum.bana gore tek eksisi in cik yapmanin yoruculugu.
Her dubleks ayni olmuyor onceki evim de dubleksti ust kat yazin asiri sicak kisin cok soguk oluyordu yagmurda cati akti falan sorun yasadik baya.
Simdiki evimde bunlarin hicbirini yasamadik yalitimi cok iyi iki kat da ayni derece hemen hemen isitmada sogutmada bir sorun yasamadik.ust kat tavan alcak degil.
Asagi kat mutfak salon ebeveyn banyolu giyinme odali yatak odasi banyo ve oturma odasi merdiven altinda kilerli gayet kullanisli
Yukari katta iki kizimin cok buyuk birer odasi banyo ve teras var.terasin ustunu kapattik barbeku falan yaptirdik ama in cik yapmaya usendigimiz icin iki uc defa falan mangal yapmisizdir.
Camasir makinasi kurutma yukari katta en cok zoruma giden onun icin inip cikmak.asagida olsa yukari cok cikmazdim temizlik haricinde.
Bence dubleks alsaniz bile asagi kati kullanip yukari kati misafire ayirmaniz ya da tam tersi yoksa her iki kati kullanalim derseniz bikarsiniz bir sure sonra.
Yine de en guzeli genis tek kat.simdi burayi satmayi dusunuyoruz ya asansorlu mustakil ev ya da genis 4+1 dusunuyorum merdiven inip cikmaktan yoruldum acikcasi.

5 yıl yaşadım dubleks evde üst kattaki banyo ebeveyn banyosu gibi olmuyor, yatılı misafirin gece terasa çıkası geliyorküçük bebeğiniz varsa asıl eziyet in çık sürekli bebekte durmuyor.2ev temizliği yapacaksınız her zaman normalden daha yorucu olacak.bende çok hevesli dublekste oturmuş biri olarak bir daha asla oturmam.hiç hayal ettiğim gibi olmadı.Ama hevesiniz ve imkanınız varsa içinizde kalmasın

robot süpürge dublekste iş ypparmı peki, katlar arası taşımayı saymazsak
Robot süpürgenin iç yapması mobilyalarınıza bağlı. Altlarına girebiliyorsa her türlü iş yapar. Ama evden çıkınca çalıştırma kolaylığı açısından 2 kata da koysanız işleri oldukça kolaylaştırır.

Ev mustakil mi ?

kızlar, şehir dışı seyahati falan ancak bakabildim. ev çatı dubleksi değil, yani çatının altı tavan arası gibi değil, apartmanın en üst katı, yani üst 2 kat bize aitmiş gibi düşünün, içeriden mervidenli. 2 katı aynı anda kullanmaktan uzak bir plan yapmam gerektiği yönünde görüşler çok, bizim şuan çocuğumuz yok, alt katta yemeyi yeyip yukarı çıkarız, çift olarak yaşam alanımızı yukarı kurarız gibi bir planımız var, terasa yakın mutfağa aynen keetle, mini bar, vb. anlık ufak mutfak eşyaları, ana mutfak aşağıda, terasa çıkan misafirde elini mutfakta yıkasada, lavaboya aşağı gitsin isterim, yukardaki 2 odadan biri yatak odam, biri ilerde çocuk odam olur, şuan eşya koyup yükümü arttırmam, vb. bakalım zihnimde muhakemelere devam kocamın kandırma çabalarıda devam. her yazdığınız satırı öneriyi not alıyorum , artısını eksisini baktığımız evlere gidince bizzat yerindede değerlendiricem emeğinize sağlık sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…