Lütfen fikir verin

Ne görmeyi umuyorlar acaba, mahremime girmezseniz sevinirim diyin direkt ne diyeceksiniz başka.

Benım eltım ve kaynana tarafı böyle.
Ben odanın kapısını kilitliyorum.
Sizede tavsiye.
Çünku başka türlü anlamazlar.

Onlar hunharca kapıyı açıp pat diye dolaba bakmaları ayıp olmuyorsa sizin de onları uyarmanız hiiçde ayıp olmaz. Uyuz oluyorum böyle görgüsüz medeniyetsiz insanlara.

"kibarca uyarmam mı lazım" diyorsunuz da o an Dudu peri gelip "Zaman geriye aksın" mı diyecek. Zamanında lafı sokup çıkartsanıza odadan. Kv, kb neyse de ıdısı dıdısını yemeğe çağırmayın yaa bu kadar yüz göz olmamak lazım eş akbabalarıyla.

Vaktinde uyarman yerinde olurdu bence.
Ben şahsen gardrobumun karıştırılmasından ve yatak odama izinsiz girilmesinden hiç hoşlanmam.
Dingonun ahırı değil ya orası, benim özel eşyalarım var orada.
O an tepki verirseniz eğer, insanlar sınırlarınızın farkına varır.
Sonradan uyarmalar pek işe yarayamayabiliyor böyle densiz kişiler nezdinde.

Kızlar ben iftar için eşimin halalarını eşlerini ve kaynanamı kayınbabamı çağırdım evim biraz küçük ev konusu açıldı kıyafetlerim çok sığmıyorum diye konuşuyordum gardrobum boş bir odada duruyor giyinme odası gibi 2 aydır da parmağım kırık hiçbirşey yapamıyordum ev işi vs iyileşti 1 hafta sonra çağırdım neyse bunlar kadınlar gider ayak benim gardrobumu açtı baktı bana sormadan danışmadan bir önceki geldiğinde eve girer girmez yatak odama girme huyları da var sorduğumda unuttum odanı demişlerdi belki kıyafetlerim dağınık olabilirdi müsait olmayabilirdi sinirlendim o an sizce ben mi çok abartıyorum yoksa bunlara artık kibarca uyarmam mı lazım çok da dedikoducular
Hayır abartmıyorsunuz. Bazı insanlarda mahremiyet konusunda eksiklik var. İzinsiz şekilde odanıza girip gardrobunuza bakılması saygısızlıktır. Odanızı onlar gelmeden önce hep kilitleyin . Açıkça yüzlerine de söyleyin " Benden habersiz odama girip dolabımı açman beni rahatsız etti " diye.

Kızlar ben iftar için eşimin halalarını eşlerini ve kaynanamı kayınbabamı çağırdım evim biraz küçük ev konusu açıldı kıyafetlerim çok sığmıyorum diye konuşuyordum gardrobum boş bir odada duruyor giyinme odası gibi 2 aydır da parmağım kırık hiçbirşey yapamıyordum ev işi vs iyileşti 1 hafta sonra çağırdım neyse bunlar kadınlar gider ayak benim gardrobumu açtı baktı bana sormadan danışmadan bir önceki geldiğinde eve girer girmez yatak odama girme huyları da var sorduğumda unuttum odanı demişlerdi belki kıyafetlerim dağınık olabilirdi müsait olmayabilirdi sinirlendim o an sizce ben mi çok abartıyorum yoksa bunlara artık kibarca uyarmam mı lazım çok da dedikoducular
O ne ya. Misafir dedigin izinsiz mutfaga bile girmemeli. Terbiyesizler, gorgusuz, saygisiz insanlar. Belki ortalikta don var kondom.var ne demek yatak odasina girmek dolap karistirmak. Ozel alan ne bilmiyor mu bunlar?

ne demek abartmak saçmalama. edep ya huuuuuu ille de edep :oha:
kapıya yazı as GİRİLMEZ

Uyarmalisiniz. Ne hakla mahreminize burun sokabilirler? Allah yardımcınız olsun.

Back
X