- Konu Sahibi terazi cicegi
-
Ben 7 sene tek tuvalet banyo birleşik evde oturdum . Klozettı o tuvalette inan ömrümde öyle göbeği bi hamileyken görmüştüm bide o evde gördüm o evden çıktık 2 ay sonra gobeklerımız kayboldu eşimle . Sonra yemı taşındığımız yerde biri bize dedi ki klozet göbek yapar cidden araştırdık evet yapıyormuşondammı şişiyoz biz kzz, diğerindede bacaklarım ağrıyo, cogirl'de ondan uzun yapamıyom zaten
bizimde üst katta yani amreikan mutfak ve terasta geçer diye düşüneyim ozmanBenim evim müstakil dubleks ben memnunum evimden ama ara ara büyüklüğü rahatsız ediyor keşke tek katlı olsaydı diyorum bizde de alt katta büyük balkon var sonra Amerikan mutfak ayrıca salon var. 1 tane oda ve kiler var. Bango var. Üst katta da 3 tane yatak odası ve çamaşır odası var kiler gibi. Bir de teras var. Kullanışlı ama en çok vakit amerikan mutfakta ve balkonda geçiyor. Misafirim vs hiç gelmez yatılı ailelerle aynı şehirdeyiz. Temizliği zor.
E ona göre hava hoş sabah kalkacak gitcekkoca baskısı var ya, masumca öyle baktıki eve, aklımdan çıkmıyo, eksisi çoksa, mutlu olmiycaksak, büyük bütçeler bunlar, 2. şansımız yok riske etmek istemem, danışıyorum sizlere
Ahşap olunca şişme, ses yapma sorunları oluyor.baktığımız evde merdivenler mermerdi ya, önceden bu dublekslerddeki merdivenelr ahşap olmuyomuydu? benmi çok eskide kaldım
yapar valla kız, ayakçıklarımı ovalatırım vallaE ona göre hava hoş sabah kalkacak gitcek
Ama sen
Sabah kalk aşağı ın kahvaltı hazırla çık yukarı herkesi uyandır gönder aa dur bi dk eşin yada çocuğun bi şey unuttu odada koş getiryukarı çık supurgeyı al aşağı ın evi topla çamaşır atmaya yukarı çık çamaşır çıktı yukarı çık as çamaşır kurudu yukarı çık katla aşağı ın yemeği tüpe koy o pişerken yukarı çık ütü yap bunları sen yaparken oda akşam gelıp yemegı yiyip çıkıp yatacak
Evet biz bu evi kendimiz yaptırdık faturalar da çok gelmiyor alttan ısıtma var çünkü ama apartman gibi değil bu kış 3000 aşağısını görmedim ama ben sıcağı sevmem 21 22 termostatla Yazın da klima açıyorum 2 tane var yatak odasında ve mutfakta. 1+1 evden geldim kötü ev hanımıyım becerikli değilim her yeri dert mesela boydan boya cam.bizimde üst katta yani amreikan mutfak ve terasta geçer diye düşüneyim ozman
Ayakları ovalar da yaslanınca o ayaklar ovalandım diyip seni rahat taşımazyapar valla kız, ayakçıklarımı ovalatırım valladur bi düşünim bunalırmıyım
not alıyorum bunları, bizimki uyudu, yarın dizeyim önüne yapılacaklar listesi diyeApartman cati dubleksinde uzun yillar yasadim, kombi ve yalitim konusunda paraya kiyarsaniz sorun yasamazsiniz.
Catidaki tek daire sizinki olacaksa cati masrafi cok zorlar, cunku apartman sadece ortak alandaki catidan sorumluyuz diyebilir.
Terasa mutlaka su yalitimi yaptirmalisiniz, ustunu kapatip, icinede bir cam oda yaptirirsaniz cok rahat edersiniz.
Ust kat tamamen size ait olacaksa 2 odayi ve banyoyu birlestirebilir ebeveyn suitine dönüştürebilirsiniz.
Merdiven icin cocuk buyuyene kadar bosluguna ağ taktirabilirsiniz, haylaz bir cocuk icin eğlenceli dahi olabilir, merdiven agizlarinada kapi taktim mi tamamdir ancak mermer merdiven cok kayar ve soguk olur, mutlaka ya ahsap kaplatin ya da merdiven halisi dosetin.
Misafir gelınce yatak odasında mı duş alcak hatuncuuğummmmApartman cati dubleksinde uzun yillar yasadim, kombi ve yalitim konusunda paraya kiyarsaniz sorun yasamazsiniz.
Catidaki tek daire sizinki olacaksa cati masrafi cok zorlar, cunku apartman sadece ortak alandaki catidan sorumluyuz diyebilir.
Terasa mutlaka su yalitimi yaptirmalisiniz, ustunu kapatip, icinede bir cam oda yaptirirsaniz cok rahat edersiniz.
Ust kat tamamen size ait olacaksa 2 odayi ve banyoyu birlestirebilir ebeveyn suitine dönüştürebilirsiniz.
Merdiven icin cocuk buyuyene kadar bosluguna ağ taktirabilirsiniz, haylaz bir cocuk icin eğlenceli dahi olabilir, merdiven agizlarinada kapi taktim mi tamamdir ancak mermer merdiven cok kayar ve soguk olur, mutlaka ya ahsap kaplatin ya da merdiven halisi dosetin.
Alt katta odalari varmis, orayi misafir odasi yaparlardi, ben yanlis mi okudum orayi?Misafir gelınce yatak odasında mı duş alcak hatuncuuğummmm
yatılı misafirleri oluyormuş
yok kız onlar aşağıdalar :)Misafir gelınce yatak odasında mı duş alcak hatuncuuğummmm
yatılı misafirleri oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?