- 5 Aralık 2024
- 328
- 218
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
benimki bana şirinlik yapcakya nası kandırıyo karıcığıma bide robot patlatırım prenses gibi yaşar diyo, hee! öyledir diyorum bende bu yorumları okuyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenAlt katta odalari varmis, orayi misafir odasi yaparlardi, ben yanlis mi okudum orayi?
Aşağı banyo varmıyok kız onlar aşağıdalar :)
Bende yanlış anlamış olabilirim yenı uyandım daAlt katta odalari varmis, orayi misafir odasi yaparlardi, ben yanlis mi okudum orayi?
Eger ust kat terasi aktif kullanacaksaniz mini buzdolabi pratik olur. Bende en alt katta mini buzdolabi var. Devamli su, kola, bira vs icin in çık gerekmiyor. Ust kat mutfaga da temel esyalari koyarsiniz. Caydanlik, kettle, uc bes parca catal bicak tabak vs.üst kattaki mutfaktaki fırın boşluğuna veya bulaşık makinesi yerine mini bar koysak terastayken meşrubat falan koyulsa yazın, eşimde hayal çok size danışıyorum artılar eksiler
Robot süpürgenin iç yapması mobilyalarınıza bağlı. Altlarına girebiliyorsa her türlü iş yapar. Ama evden çıkınca çalıştırma kolaylığı açısından 2 kata da koysanız işleri oldukça kolaylaştırır.robot süpürge dublekste iş ypparmı peki, katlar arası taşımayı saymazsak
Ev mustakil mi ?çatı dubleksi değil bu, 2 katlı ev gibi, odalarda alçalma falan yoktu yani, dediğiniz gibi, yukarıda 1 banyo, aşağıda 1 banyo var, yukarıdaki bize ait olur diye kafamızda kurduk, terasa çıkan mutfağa çay, kahve vb. hafif eşyaları koysam, buz dolabı yerine dondurucumu koysam, yani asıl mutfağamı aşağı yapsam, yukarda yazın terasta mangal yapsak, çay çerez falan için yukardaki mutfağa kullansam, diğer zaman kiler gibi ordaki dolaplara kavanoz falan koyarım gibi düşünceler var kafamda.