- 5 Aralık 2024
- 322
- 214
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
-
Müstakil ise tek katlı mümkünse. Dubleks in çık in çık zor oluyor. Bir de bence merdivenleri vs ev dar hissi veriyor, metrekare geniş bile olsa . Altta salon tuvalet mutfak üstte yatak idası çocuk odası genelde. Çocuklara da kullnaışsız.selam kızlar,
eşimle geçen konuşurken dubleks evde oturma hayalinden bahsetti, şimdiki evimizde ebeveyn banyo yok ve 2+1 misafir falan gelince yatılı kalırlarsa malumunuz bazı sorunlar oluyor, yedek 2. tuvalet var ama insan yatak odasında bir banyo olsa rahat ederim diyor. ayrıca ilerde çocuk olursa 1 yatak odamız, 1 çocuk odamız olcak, salon misafire kalcak bitek, ev sıkışık olcak gibi geliyor şuanlık. şimdiki evimizi satıp üzerine ekleyip bir dubleks baksak, neler tavsiye edersiniz? daha önce dublekste oturan arkadaşlar nelerden memnun veya değil, kolaylığı zorluğu neler? bitane ev gördük 2. katta 2 oda artı terasa açılan büyük mutfak var, amerikan mutfak deniyor sanırım, banyo tuvalet var ama ebeveyn banyo yok, eşim misafirler 1. katta kalır biz 2. katta kalırız dolayısı ile banyo ebeveyn gibi olmuş olur diyor ama ben yatak odasındaki ebeveyn banyo konforu olmaz iyi düşün diyorum, bir konu bu evin 1. katında da mutfak var, yani ev şöyle alt kat mutfak, balkon, 2 küçük oda bir salon, banyo ile 2+1 ev diyebiliriz, üst kat mutfak, teras, 2 oda bir banyo tuvalet, oda 2+0 gibi oluyor yani üst katta salon yani oturma odası yok onun yerine teras var, uzun oldu ama fikirlerinize ihtiyacım var, ben hiç dublekste yaşamadım
eşiminde hayaliymiş çocukluktan beri, sadece misafir için değil, nasıl olur diye bi istişare yapmak istedim sizlerle, deneyim tecrübe sorayım dedim, düşünme şaamasındayız.Ben düz evı sevıyorum girince odaları lavabosu mutfagı herseyı ortada olacak .girişten arkaya ayrılan bi kapım var o kapının arkası banyo çocuk odası yatak odası .gelende oturma odasında salonda yatınca gece tuvalete girişteki alaturkayı kullanıyor doğal olarak arkaya bizim bölümümüze geçen olmuyor .
yatılı misafir sevmem …
misafir gelecek kalacak die de evımı satıp dublexe geçmem temızlıgı ayrı sorun yaşlılıkta ayrı sorun torunun olsa düşer die sıkıntı . gençken yaslılıgıda düşünün sonuçta satın alınacak kira değil sizde yaşlanınca o Merdıven zor gelir
Yatak odasında banyo olan bi eve bakın
Tek kat müstakil şahane olur bütçeniz varsa. Arsa olsa yaptırılır da küçük il vs ise ulaşım zorlamazsa işeeşiminde hayaliymiş çocukluktan beri, sadece misafir için değil, nasıl olur diye bi istişare yapmak istedim sizlerle, deneyim tecrübe sorayım dedim, düşünme şaamasındayız.
küçük il, arsamız olsa keşke, satın fiaatına inşaat yapardık, arsa al, ev yap aşar bizi.Tek kat müstakil şahane olur bütçeniz varsa. Arsa olsa yaptırılır da küçük il vs ise ulaşım zorlamazsa işe
Valla bacım üst kat dublexti bizim eski binada kadın çamaşırları falan üstte hallediyorum iyi güzel asagısı dağılmıyor diyordu ilk zaman .eşiminde hayaliymiş çocukluktan beri, sadece misafir için değil, nasıl olur diye bi istişare yapmak istedim sizlerle, deneyim tecrübe sorayım dedim, düşünme şaamasındayız.
ay! allah korusun, burda 2 tuvalette klozetti, ısınma dert, merdivenden çocuğu kollamak dert, sürgülü apı yapsak merdiven başlarına, aşağıdayken kapatsak çıkmasın, yukarda kapasak inmesin, düşmesin yani, amaan, adam bee! uykularımı kaçırdıValla bacım üst kat dublexti bizim eski binada kadın çamaşırları falan üstte hallediyorum iyi güzel asagısı dağılmıyor diyordu ilk zaman .
ama işte doğum yaptı çocuğu az büyüdü yuvarlandı merdıvenlerden
misafiri geldı çocuğu düştü dikiş attırmıslar kafasına, (doğumu)ameliyat oldu yukarı inemedı bınemedı kepazelikti yani evi ısıtamadı ondan önceki oturanlarda orta yaşlarda bi kadındı dizine kaza yaptılar platin atıldı inip binemıom klozet yukarda die evden taşındı
İki tuvaletınde klozet olması sağlıklı değil .ay! allah korusun, burda 2 tuvalette klozetti, ısınma dert, merdivenden çocuğu kollamak dert, sürgülü apı yapsak merdiven başlarına, aşağıdayken kapatsak çıkmasın, yukarda kapasak inmesin, düşmesin yani, amaan, adam bee! uykularımı kaçırdı
ondammı şişiyoz biz kzz, diğerindede bacaklarım ağrıyo, cogirl'de ondan uzun yapamıyom zatenİki tuvaletınde klozet olması sağlıklı değil .
Klozet göbek yapareritemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?