- Konu Sahibi EstetikEditor
-
İnşallah canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına
drita senin kesi yerlerini dikişle mi kapattı hakan bey? bi de damla protez kullanmayı tercih mi etmiyo yoksa sen mi yuvarlak istedin?
ya şimdi benim 2 bebişim varda 2.5 ve 1.5 yaşında mesela taktırdım diyelim,,acı varmı acı,,, diyceksinki her güzel şeyin bi bedeli var..katlanırım ben ama çocuklarım ilgi bekler ihtiyaçları varya ben onlara bakabilirmiyim taktırsam..sorun olurmu yerimden kalkmakta iş yapmakta falan kucama çok alıyorum avutmak için meselaa..öyle işte yaa çok çok istiyorum..emzirmeden sonra sarktıla az ama küçüldülerde ,,bide yumuşacık içleri yatakta heleki yatınca sırt üstü dümdüz oluyolar nerdeysee,,kadın gibi hissetmek istiyorum,,eşim hiç düşünme boşver ben memnunum diyo ama ben memnun değilim diyorum rahat edemiyorum yatakta onunlaykenüzülüyorum bidee,,
son bişey daha silikonlar takılınca çokmu belli oluyo silikon olduğu,,doğal görünüyomu ,,yoksa doğal görünenler damla silikonlarmıı,,hani biraz aşağıda oluyoya ondanmıkii,,ah canım ya çok soru sordum ama anla işte kadın halinden,,rahatça kimseye soramıyoruzkii,,fikir ver tecrübelisin nasılsaa
Canım bende eriyen dikiş kullanıldı. Ben başından beri yuvarlak istedim çünkü benim göğüs şeklim zaten yuvarlaktı ve doktorum bana uygun olanın yuvarlak olduğunu söylediğinde sevindim. Ameliyat öncesi bu konuyu araştırırken damla şeklinde olan protezlerin zamanla sarkık görüntü verdiğinden çokça bahsedilmişti. Açıkçası ben zaten kasaltı yaptırdığım için asla damla istemedim
anladıımm.. bakalım bana neyi uygun görcek.. ben damlayı çok düşünüyorum cünkü göğüslerim çok küçük hem yüksek cc de hem yuvarlk bi silikon takılırsa belli olurmus gıbıhissediyorum..bu 2500 tl içinde hastenn masraflarıda dahıl dımı yanı yatak ücreti vs? yoksa sadece sılıkon mu ?
Ben dekolte kısmıda dolgun görünümlü olsun istediğim için hep yuvarlak istedim. Zaten kas altı yuvarlak takıldığı zaman, kas baskı yaptığı için zamanla damla gibi şekil alıyor göğüsler. Birde ileride sarkık görünsün istemediğimden özellikle yuvarlak istedim. Tabiki sen bu konuları doktorunla görüştüğün zaman şekline de karar verirsiniz. Belli olmasındanda hiç korkma canım. Ameliyat öncesi full dolgulu sütyenle nasılsa, şimdi desteksiz sütyenimle o şekilde görünüyor dışarıdan. Anlaşılır diye çekinip büyük protezden vazgeçmemelisin. En azından seni doyuracak büyüklükte yapman iyi olur. Çünkü forumda silikonlarının küçük olduğundan ve ikinci ameliyatı düşündüğünden söz eden çok kişi gördüm. İnşallah sana en yakışan protezler takılır ve seni mutlu eden memişlerine kavuşursun canım.
Belirtilen fiyata hastane, silikon ve ameliyat ücreti dahil canım. Fazladan bir ödeme yapmadım.
yeterince açıklayıcı olmuş msjın çok teşekkür ederim canım :) ocak ortası gibi hakan beye olucam kesin ameliyatı inş seninkinde olduğu kadar iyi bir iş çıkarır hakan bey :)
bu fiyat konusuna iyice sevindim ben hep 3000 i bulur diye hesaplıyordum :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımOcak ayına gün aldınmı canım hayırlısı olsun bakalım. İnşallah sende mutlu mesut güzel habverlerini bizlerle paylaşırsın buradan
Fiyatı da çok iyi gerçekten. Eseri ortada zatenBu işi bu kadar güzel yapan bir doktora bu fiyata ameliyat olmak harikaaaaa
henüz almadım randevuyu ama en kısa zamanda halletcem :) denizist ne durumda acaba aslında onun ilerleyen günlerdeki durumunu görüp ondan sonra ameliyat olmak istiyorum
evet onu ben de merakk ediyorum günlerdir yazmadı buraya:26: Umarım herşey yolundadır.
evet onu ben de merakk ediyorum günlerdir yazmadı buraya:26: Umarım herşey yolundadır.
canım özel mesaj atamıyorum ben hala mesajına cvp veremedim kusura bakma.
dolduramıyorum bi türlü :) hakan beyle tekrar konustum bir gün içinde muayeneyide ameliyatıda yaparız dedi
Benim muayenemi ve ölçümlerimide şehir dışından gittiğim için ,ameliyat günü yapmıştı doktorum. Sende bu şekilde yapabilirsin canım. Ofisinde silikonları görür, sütyenin içine koyup denersin nasıl bir göğüs istediğinide güzelce anlatırsın. Hadi bakalım hayırlısı inşallah
mesaj sayını doldurmak için buraya yazabilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
henüz almadım randevuyu ama en kısa zamanda halletcem :) denizist ne durumda acaba aslında onun ilerleyen günlerdeki durumunu görüp ondan sonra ameliyat olmak istiyorum
canım drita m en buyuk destegım amelıyat oncesı:))) ılk fırsatta yenı resımlerı koyucam bakarsın bır degısıklık varmı....
bırkac arkadas ozelden mesaj atmıs ama cevap veremıyorum kendılerıne mesaj sayım yetmıor yazamıyorum ama mesaj yazma hakkım oldugu gıbı cevaplıcam merak etmesınler
canım bıkac gundur ıslerım vardı gıremedım buraya...ılk gun gıbı degıl ama yıne hala ıkısı cok farklı goguslerın cok sınırımı bozdu bu durum ama bekle dıyor doktor bakalım beklıyorum bıkac gun ıcınde yenı resım koyarım da yorum yapın barı ılk gune gore degısım varmı:) hala umutla beklıorum degıssın sekıl alsın ehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?