- Konu Sahibi EstetikEditor
-
uzun zaman araştırdıktan sonra dr. hakan cepni yle telefonda görüşüp sonunda 9 aralık için randevu aldım silikon gögüs büyütme için.ist dan gidicegım ıcın telefonda gorusmeler oldu sımdılık sagolsun doktor bey cok ılgılendı ve sabırsızlıkla o gunun gelmesını beklıyorum heyecan cok fazla sımdıdenamelıyat sonrası süreci yazarım olduktan sonra.umarım hersey sorunsuz ve ıstedıgım gıbı olur
benm göğsümün üst kısmı dolgu değil hangi silikon tipini kullanmam gerekiyo bi bilgini varmı acaba.
bide bu silikonu taktırınca nekadr süre kullanılıyo.benm maddi durumum yok neyi taktırırsam o dursen istiyorum.istediğim süre kadar kullanmazmıyım.bi bilgin varmı bu konuda.
tatlım benımde gogsum ust kısmı dumduzdu amelıyat tan once doktorun sana soluyor senın gogsune sunu uygulucaz dıye zaten..senın goguslerınle alakalı bu durum hangısı uygunsa onu yapar doktor..sılıkon suresıne gelınce onu sormustum omurluk denmıstı bana allah sorun cıkartmazsa baska sekılde taktırıp yenı cıcıslerıne kavusursun ıns bı omur:)
sonra bide ben refakatcı olmadan gıttım cok hareket etmek zorunda kaldım ılk gunden ve yolculuk yaptım hemen ertesınde bu yuzden yaptıysada allahtan dıkıs yapmıs yapıstırmayı mazallah patlatıverırdım belkıdedıkıste yaptıysa yapıstırmada yaptıysa ıyıkı yapmıs cunku rahat ettım sukur..ılk 2 gun agrın oluyor tabı kesı olan yerde ama agrı kesıcıler v.s ıdare edıyorsun..suan hıc ız kalırmı kesı yerınde falan dusunmuorum ben:) sadece aynı boyuta gelsın yeter zaten gogus altından kesı yaptıgı ıcınde gorunmuyor pek
eddeby az once doktorum aradıfarklı boyutta olması normalmıs zamanla duzelıcekmıs ins....ayrıca senın kredı kartı cektırmek ıstedıgını soyledım cekerız dedı haberın olsun:)
canımmmm et dua et aynı boyuta gelsınlersenden bahsettım maıllerıne bakmamıs henuz bakıcakmıs:) allah gonlumuze gore versın bacım
canım ben bıraz gozu kara yuruttum bu ıslerı:) aradım 5 gun sonraya randevu aldım sanırım ama zaten doktor uygun oldugu gunu soluyor sana su gunler musaıtım dersın o gunler ıcersınde hangı gun boşsa sana o gune verıyor randevuyu...ben telefonla daha cok asıstanıyla gun konusunu konustum yınede onceden ara gıdebılıcegın tarıhı bı soyle ona gore ayarlasınlar
ins canım sorunsuz allahın ıznıyle bomba gıbı gerı gelırsın
Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırımZaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:
drıtanın resimlerine baktım çok beğendim açıkcası yorumlarını okuduğum kadarı ilede çok memnun.. bugün hakan beyle konustugumda senden bahsetti bana cuma günü bi hastam geldi o da istanbuldan geliyordu fln diye..
darısı bizlerin başına inşallah,,,
inş canım :) resimleriii çoookkk beğendim ama eski hallerinide görmek lazım tabı :) aynı durumdamıydık acaba bende böle bi sonuca ulaşabilirmiyim merak ediyorumCanım resimlerimi beğenmene sevindimEvet ben Hakan beyden çok memnunum beni istediğim göğüslerime kavuşturduğu için ona minnettarım. İnşallah bundan sonra da bir sorun yaşamam. İnşallah sende istediğin cicişlere kavuşursun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?