• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

canım benım guvenını kaybetme ben daha yenı amelıyat oldum drıta da onun hastası bak resımlerıne benımkılerle yakından uzaktan alakası varmı...onun muhtesem olmus benımkı suan mutlu deılım degısırmı bılmıyorum ılerkı zamanlarda ama yapan aynı doktor...aynı doktora amelıyat olup memnun kalan cok hastasıda var onuda solıyım sana...ya ben cok yogun zamanına denk geldım yada cok arastırmadan gozukara gıttım bılemıyorum sonuc olarak sanssızlık dıyorum yapcak bısey yok...sımdı drıta yla konusup resımlerını gormesem sogumusun ıyı yapmısın dıcem ama super olmus onunkıler..sen gorusmede yapmıssın kendısıyle sadece kafana takılan herseyı sor rahatca ve guvenını kaybetme lutfen...cok ıyı bır doktor oldugunu cok kısı soyledı bana....benım şansım yok bacım:1: ve belkı zaman gectıkce ınıcek sıslıkler 2 cıcıslerımde aynı boyuta gelcek aaaa ben nıye bu kadar kendımı uzdum dıcem dımı ama:34: senınkılerde drıta gıbı olsun ıns ta bana de sen şanssızsın bacım dıe :1:

sonra bide ben refakatcı olmadan gıttım cok hareket etmek zorunda kaldım ılk gunden ve yolculuk yaptım hemen ertesınde bu yuzden yaptıysada allahtan dıkıs yapmıs yapıstırmayı mazallah patlatıverırdım belkıde:1: dıkıste yaptıysa yapıstırmada yaptıysa ıyıkı yapmıs cunku rahat ettım sukur..ılk 2 gun agrın oluyor tabı kesı olan yerde ama agrı kesıcıler v.s ıdare edıyorsun..suan hıc ız kalırmı kesı yerınde falan dusunmuorum ben:) sadece aynı boyuta gelsın yeter zaten gogus altından kesı yaptıgı ıcınde gorunmuyor pek

uzun zaman araştırdıktan sonra dr. hakan cepni yle telefonda görüşüp sonunda 9 aralık için randevu aldım silikon gögüs büyütme için.ist dan gidicegım ıcın telefonda gorusmeler oldu sımdılık sagolsun doktor bey cok ılgılendı ve sabırsızlıkla o gunun gelmesını beklıyorum heyecan cok fazla sımdıden:1: amelıyat sonrası süreci yazarım olduktan sonra.umarım hersey sorunsuz ve ıstedıgım gıbı olur:17:

benm göğsümün üst kısmı dolgu değil hangi silikon tipini kullanmam gerekiyo bi bilgini varmı acaba.
bide bu silikonu taktırınca nekadr süre kullanılıyo.benm maddi durumum yok neyi taktırırsam o dursen istiyorum.istediğim süre kadar kullanmazmıyım.bi bilgin varmı bu konuda.

benm göğsümün üst kısmı dolgu değil hangi silikon tipini kullanmam gerekiyo bi bilgini varmı acaba.
bide bu silikonu taktırınca nekadr süre kullanılıyo.benm maddi durumum yok neyi taktırırsam o dursen istiyorum.istediğim süre kadar kullanmazmıyım.bi bilgin varmı bu konuda.

tatlım benımde gogsum ust kısmı dumduzdu amelıyat tan once doktorun sana soluyor senın gogsune sunu uygulucaz dıye zaten..senın goguslerınle alakalı bu durum hangısı uygunsa onu yapar doktor..sılıkon suresıne gelınce onu sormustum omurluk denmıstı bana allah sorun cıkartmazsa baska sekılde taktırıp yenı cıcıslerıne kavusursun ıns bı omur:)

tatlım benımde gogsum ust kısmı dumduzdu amelıyat tan once doktorun sana soluyor senın gogsune sunu uygulucaz dıye zaten..senın goguslerınle alakalı bu durum hangısı uygunsa onu yapar doktor..sılıkon suresıne gelınce onu sormustum omurluk denmıstı bana allah sorun cıkartmazsa baska sekılde taktırıp yenı cıcıslerıne kavusursun ıns bı omur:)

bende yaptırcam önümüzdeki aydan itibaren para biriktircem bende devlette yaptırcam.sonuçta ordakilerde doktor özel hast.olmasada olur.okadar maddi durumum yok.burdakiler çok uygun 3000-3500 arası oluyo.kredi bile çekebilirim.

eddeby az once doktorum aradı:32: farklı boyutta olması normalmıs zamanla duzelıcekmıs:1: ins....ayrıca senın kredı kartı cektırmek ıstedıgını soyledım cekerız dedı haberın olsun:)

aylıncım ben devlet hastanesınde oldum o konuda bır sorun yok canım ozel hastanede olsa devlet hastanesıde sonuc olarak aynı ıslemı yapıyorlar darısı basına ıns kısa zamanda kavusursun sılıkonlarına:)

sonra bide ben refakatcı olmadan gıttım cok hareket etmek zorunda kaldım ılk gunden ve yolculuk yaptım hemen ertesınde bu yuzden yaptıysada allahtan dıkıs yapmıs yapıstırmayı mazallah patlatıverırdım belkıde:1: dıkıste yaptıysa yapıstırmada yaptıysa ıyıkı yapmıs cunku rahat ettım sukur..ılk 2 gun agrın oluyor tabı kesı olan yerde ama agrı kesıcıler v.s ıdare edıyorsun..suan hıc ız kalırmı kesı yerınde falan dusunmuorum ben:) sadece aynı boyuta gelsın yeter zaten gogus altından kesı yaptıgı ıcınde gorunmuyor pek

iz konusuna çok fazla takılmıyorum ben.. her güzel şeyi bi bedeli olcak elbet :) dua etcem senın ıcın ıns düzelcekler :)

canım ben bıraz gozu kara yuruttum bu ıslerı:) aradım 5 gun sonraya randevu aldım sanırım ama zaten doktor uygun oldugu gunu soluyor sana su gunler musaıtım dersın o gunler ıcersınde hangı gun boşsa sana o gune verıyor randevuyu...ben telefonla daha cok asıstanıyla gun konusunu konustum yınede onceden ara gıdebılıcegın tarıhı bı soyle ona gore ayarlasınlar

canım ben bıraz gozu kara yuruttum bu ıslerı:) aradım 5 gun sonraya randevu aldım sanırım ama zaten doktor uygun oldugu gunu soluyor sana su gunler musaıtım dersın o gunler ıcersınde hangı gun boşsa sana o gune verıyor randevuyu...ben telefonla daha cok asıstanıyla gun konusunu konustum yınede onceden ara gıdebılıcegın tarıhı bı soyle ona gore ayarlasınlar

sorunsuz geçer umarım

Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırım:46:Zaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:

darısı bizlerin başına inşallah,,,:59:

denizciğim resimlerini gördüm canım.Ameliyatın üzerinden henüz 2-3 gün geçtiği için bu şişlikler çok normal üzme kendini. ayrıca, morlukların geçmesi için en az 2 hafta beklemelisin. Ödemlerinden kurtulman içinde 2-3 ay gibi bir zaman gerekebilir. sonrasında inşallah tam istediğin gibi şekilleneceklerdir canım.Sadece biraz sabır:34:

drıtanın resimlerine baktım çok beğendim açıkcası yorumlarını okuduğum kadarı ilede çok memnun.. bugün hakan beyle konustugumda senden bahsetti bana cuma günü bi hastam geldi o da istanbuldan geliyordu fln diye..

Canım resimlerimi beğenmene sevindim:34: Evet ben Hakan beyden çok memnunum beni istediğim göğüslerime kavuşturduğu için ona minnettarım.:16: İnşallah bundan sonra da bir sorun yaşamam. İnşallah sende istediğin cicişlere kavuşursun bir an önce :34:

Canım resimlerimi beğenmene sevindim:34: Evet ben Hakan beyden çok memnunum beni istediğim göğüslerime kavuşturduğu için ona minnettarım.:16: İnşallah bundan sonra da bir sorun yaşamam. İnşallah sende istediğin cicişlere kavuşursun bir an önce :34:
inş canım :) resimleriii çoookkk beğendim ama eski hallerinide görmek lazım tabı :) aynı durumdamıydık acaba bende böle bi sonuca ulaşabilirmiyim merak ediyorum

Back
X