- Konu Sahibi EstetikEditor
-
uzun zaman araştırdıktan sonra dr. hakan cepni yle telefonda görüşüp sonunda 9 aralık için randevu aldım silikon gögüs büyütme için.ist dan gidicegım ıcın telefonda gorusmeler oldu sımdılık sagolsun doktor bey cok ılgılendı ve sabırsızlıkla o gunun gelmesını beklıyorum heyecan cok fazla sımdıdenamelıyat sonrası süreci yazarım olduktan sonra.umarım hersey sorunsuz ve ıstedıgım gıbı olur
drita albumunu gordum muthıs ve dogal gorunuyor cok begendım. ıns amelıyat sonrası gururla bende koyarım resımlerı
drita cok oldum ama boyunu ve kılonu yazabılırmısın acaba? gayet uyumlu duruyor buyuklugu resımlerde ve ne kadar buyuklukte sılıkon konuldu
gelişmelerı yazmaz olurmuyum hastane cıkar cıkmaz yazıcam:) ve hakan bey e mutlaka ıletıcem yazdıklarını:)
ayyy nasıl mutlu oldum senı bulunca bole bugece:) benımde boyum 1.70 kılo 60..ıns senınkı gıbı dururlarben ıst dan gıdıp cuma amelıyat olucam pazar donucem.ıse ne zaman baslayabılırım sence amelıyattan kac gun sonra işim agır degıl kocaaaaa gun oturuyorum sayılır:) ve amelıyat sonrası cok agrın sızın oldumu?
ayyy nasıl mutlu oldum senı bulunca bole bugece:) benımde boyum 1.70 kılo 60..ıns senınkı gıbı dururlarben ıst dan gıdıp cuma amelıyat olucam pazar donucem.ıse ne zaman baslayabılırım sence amelıyattan kac gun sonra işim agır degıl kocaaaaa gun oturuyorum sayılır:) ve amelıyat sonrası cok agrın sızın oldumu?
Vayyy ne güzel haberler bunlar yahuu,,aramıza yeni bir kişi daha katılıyor desenize.Arkadaşlık teklifini kabul ettim,benim fotolarada bakabilirsin canım..Şimdiden hayırlısı olsun diyelim
tesekkur edıyorum canm:) resımlere baktım super gorunuyorsımdılık bole baktıkca resımlere ah ahhhh deyıp duruyorum son 3 gun kavusucam ıns yeni cicişlere
son uc gunde gecti:=) sabah 6 ucagıyla konya dayım kısmet olursauyku muyku kalmadı heyecandan yarın bu saatlerde mutlu olmak tek umıdim suan
arkadaşlar annemin gögsü alındı yaklaşık 8 sene önce. estetik ameliyat olmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyor. konyada hangi doktoru önerirsiniz. bu durumda olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?