- Konu Sahibi EstetikEditor
Arkadaslar merhaba ben yeni giris yaptım bi kac albümden fotograflardan bahsediyosunuz nasıl bakabilirim ameliyat olan arkadaslarımızn fotograflarına yardmcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırımZaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:
2 Ekim de Konya'da meme büyütme ameliyatı oldum.kasaltı meme ucundan yapıldı çünkü areolaların küçülmesi gerekiyordu.oldukça ağrılı bir süreç oldu bir ay olmasına rağmen hala ağrılarım var ve hepsinden daha can sıkıcı olan sağ tarafta protezin ucu girintili çıkınlı elime geliyor doktor bey sorun yok herşey çok güzel diyor ama ben inanmıyorum sinirlerim altüst oldu başka doktara gitmelimiyim lütfen yardım!!!
Yakınlarda hakan çepniye meme büyütme ameliyatı olan var mı?
Canım çok olmak ne demek aşk olsun. Sonuçta ameliyat olacaksın ve aklına takılan herşeyi araştırman çok güzel. Benim boyum 1.70 kilom 63 protez ise, 350 cc kasaltı yöntemi ile takıldı. Aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım memnuniyetle cevap veririm![]()
CanimEşimin ve çok yakın arkadaşımın desteği ile bir gün kendimi Hakan Çepni'nin yanında buldum.Hakan Bey o kadar ilgili ve mütevaziydi ki 3 yıldır cesaret edemeyip karar veremediğim göğüs ameliyatına birden 2 gün sonraya ameliyat tarihi aldım .şu an ameliyat olalı 12 gün oldu . Tabiki ağrılarım , sıkıntılarım oldu ama doktorum her kontrolümde , her telefon açtığımda beni son derece rahatlattı ve ilgi , alaka , güler yüzünü eksik etmedi.
Bence işinin ehli, hastalarıyla son derece ilgili düşünmeden tercih edebileceğiniz tek doktor!
Konya'daki gülen yüzünüz , tek doktor adresiniz Hakan Çepni olsun
Canim bende düşünüyorum hakan beyi fiyat olarak ne ödedinEşimin ve çok yakın arkadaşımın desteği ile bir gün kendimi Hakan Çepni'nin yanında buldum.Hakan Bey o kadar ilgili ve mütevaziydi ki 3 yıldır cesaret edemeyip karar veremediğim göğüs ameliyatına birden 2 gün sonraya ameliyat tarihi aldım .şu an ameliyat olalı 12 gün oldu . Tabiki ağrılarım , sıkıntılarım oldu ama doktorum her kontrolümde , her telefon açtığımda beni son derece rahatlattı ve ilgi , alaka , güler yüzünü eksik etmedi.
Bence işinin ehli, hastalarıyla son derece ilgili düşünmeden tercih edebileceğiniz tek doktor!
Konya'daki gülen yüzünüz , tek doktor adresiniz Hakan Çepni olsun
Boyut olarak nasıl daha önce dokunuz varmıydı bende 345 kas altı taktırdım 20 gün oldu boyut olarak küçük gelıyor canım sıkıldı kaç beden sizin kiCanım çok olmak ne demek aşk olsun. Sonuçta ameliyat olacaksın ve aklına takılan herşeyi araştırman çok güzel. Benim boyum 1.70 kilom 63 protez ise, 350 cc kasaltı yöntemi ile takıldı. Aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım memnuniyetle cevap veririm![]()