Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

merhaba gogus buyutmeyle ilgili arastırma yaparken forumdaki yazılarınızla dikkatimi cektiniz.. gögüs buyutmenin devlet hastanelerinde
yapıldıgını bilmiyordum. özellerdeki acıkcası cok pahalı geldi. siz ve bir kac arkadasınızın Hakan Bey' e yaptırması güven verdi.
cok arastırma yapamadım. temmuz 15de evleneceğim. doktorla tabiki konusacagım ama yasayan birinden dinlemek daha onemli tabi:)
suan yaptırmıs olsam temmuz ayına kadar en azından biraz oturur mu gogusler?yumusama ve sekil acısından..

bende hakan beyle gorusecegim. fiyat acısından ve yorumlarınızdan etkilendim.ankarada yasıyorum bende..

Canım evet devlet hastanelerinde bu ameliyat yapılıyor ve özellere göre çok daha uygun fiyata. Özeller ile kıyasladığında tek eksiği hastane konforu. Ameliyat sonuçları, seçilen doktorun maharetiyle ilgili. Ben bu forumda özelde ameliyat olupta pişman olan bir çok arkadaşımızı gördükten sonra, devlet hastanelerinde görevli doktorları da araştırmaya başladım ve Hakan Çepni de karar kıldım. Kendisiyle yaptığım ön görüşmelerde bana verdiği güven ile sonunda ameliyatımı ona yaptırdım. Beni hayalini kurduğum harika göğüslere kavuşturdu. Bu yüzden size de önerim sırf özelde olayım diye 2-3 katı para harcamaktansa, size güven veren devlette görevli bir doktora bu ameliyatı olmanızdır. Ben kendisinden çok memnunum ve size Hakan beyi rahatlıkla önerebilirim.
Bu ameliyatı hemen olursanız, Temmuz ayına kadar ödemleriniz inmiş ve yumuşamaya başlamış olur. Tam şekillenmesi 6 ayı buluyor ama 3 ayda epey yumuşamaya başlar ve gelinliğinizin altında harika durur dimi. Bence endişelenmenize gerek yok canım. İnşallah sizde hayalini kurduğunuz göğüslere kavuşursunuz

drtita nın yazdıklarını bastan sona hep okumuştum yani uye olmadan dışarıdan takip ettim ve guvenerek hakan çepniye gittim . ameliyat oncesinde ilgisi alakasından memnun kaldım fakat ameliyattan sonra kendisinden hiç memnun kalmadım o ameliyat oncesi dr gitmiş bambaşka ilgisiz alakasız biri gelmiş. açıkcası ameliyattan sonraki sureci doktorsuz geçireceğimi bilseydim tercihim olmazdı . ben pişman oldum. ve suan kontrollerimi sağlamak adına başka dr arayışı içerisindeyim.

Hımm benim yazdıklarımı okuyarak Hakan beye karar verdin demek.
Ama bir kez bile bana arkadaşlık isteği yollamaman ve resimlerimi görme talebinde bulunmaman ilginç!!!
Neyse ben yinede yaşadığını yazdığın! sorunlara cevap vermeye çalışayım.
Ameliyat sonrası süreci doktorsuz geçirme gibi bir durumun olamaz canım. Zira doktorumuz devlet hastanesinde görevli ve bu durumda randevunu alıp, gayet rahat bir şekilde kendisiyle görüşebilirsin.
Eğer ki, ameliyat neticesinde yaşadığın sorunlar varsa ve eğer doktorun ilgilenmiyorsa zaten hastane başhekimi ile görüşebilir ve sorununa çözüm bulabilirsin dimi

evet senin yazdıklarını uzun uzun hep okudum bir arkadaş dah vardı hatta onu fazla kaileye almadım keşke alsaydım. sana arkadaşlık istegi gonderememe gelince bir türlü üye olamadım . sürekli üye kabulumuz yoktur diyordu site bugun üye olabildim ancak. doktorumu surekli arıyorum msj yazıyorum fakat msjıma bir iki kez döndü oda benim msjımı yazmamdan 2-3 gun sonrasında . aramıyor bile msj olarak donuyor. surekli aramama ve ısrarla gorusmek istediğimi soylememe ragmen asla geri donus yapmadı yapmıyorda. kendisine gerekenleri gene msjla yazdım gene donmedi . ha şikayet konusuna gelince şikayet etmeyi bende biliyorum. fakat şikayet ettikten sonra benimle ilgilenmesini ben istemem suan bile hasta dr ilişkimiz bitmiş durumda şikayetten sonra benimle kendisi istesede ilgilenmek benim kendisinin bu tavırlarından sonra doktorlugunu kabul etmem saçma olacaktır. birde bu kadar tavırlı yazmanıza da anlam veremedim.

Canım hangi şehirdesin sen ?
Doktorumuzla aynı şehirde değilmisin

burada başka bir arkadaş daha vardı doktorun ilgisizliğinden yakınıyordu . hatta kendisinede belirttim oda sebeplerini açıklamıstı ameliyat oncesi çok ilgiliydi ve kendisine guvendim hemen hemen her gun her soruma cevap verdi . ameliyat bitti ben ulaşamaz oldum hakan beye. çok sinirlerim bozuk ve yıprandım . bu kadar zor ulaşabileceğimi hatta ulaşamayacağımı bilmiyordum. kendisine msjlar yazıyorum arıyorum sormam gerekenler var konusmamız lazım diyorum ısrarla gunlerdir msjlar cekmeme ragmen dr yok duvardan ses var dr dan yok malesef. çok guvenim sarsıldı . goguslerimde orantısızlık var ayrıca karın germe oldum falan bir suru derdimin arasında birde doktorun hastasını yok sayması oldukça sinir bozucu.

aynı şehirde değilim evet farklı bir şehirdeyim .

Bu durumda randevu alıp görüşmen sözkonusu değil o halde.
Ben ameliyat sonrası sürecimi paylaşırken bir çok kez kendisinin ilgisinden memnuniyetimi yazdım.
Hatta devlette gördüğüm bu ilgiye karşılık,özelde ameliyat olan bir çok arkadaş doktorlarının ilgisizliğinden şikayet ederken çok şaşırmıştım.
Umarım senin sorunun da halledilir.

Son düzenleme:

evet bende senin yazdıklarına cok guvenmiştim. bu yuzden tercihim oldu ben ıspartayı dusunuyordum senin yazdıklarınla karsılasınca konyayı tercih ettim. evet kolay kolay hastanesine gidemem bu benm için iyi değil tabiki. ancak telefonda sorunlarımı çözmem lazımdı oda olmuyor çok üzgünüm.

deniz sende bir gelişme varmı acaba merak ediyorum ?

Burdaki yorumlara göre doktor belirlemeyin diye defalarca yorumda bulundum ben, onlarıda okusaydın keşke!
Bir kaç doktorla görüşüp, içinize sinen, aklınıza yatan doktor hangisiyse onu seçin dediğimi de!
Ayrıca, ameliyat olmadan önce doktorla görüşüp konuştun değilmi? Demek ki bana değil! kendi aklına ve sezgilerine güvenmişsin ki tercihini belirlemişsin...

Evet ben doktorumdan çok memnunum. Hele bu yaz o kadar çok duamı aldi ki...
Benim, kendimi gerçek bir kadın gibi hissetmeme sebep olduğu için minnettarım.

Fakaaaattt burdan tekrar ve takrar belirtmek isterim ki;
Yeni ameliyat olacak arkadaşlar, lütfen buralardan edindiğiniz fikirlerle körü körüne bir doktora ameliyat olmayın!!!
Birkaç doktor belirleyin ve hepsiyle tek tek görüşün. Aklınıza yatan, içinize sinen hangisiyse gidip ona ameliyat olun.

bende zaten onu ozellikle belirttim bundan once iki doktora mail attım onlarda ilgilendiler ama benim için canlı ornek mutlu hasta onemliydi . sadece senin dediğinle gitmedim ben oraya senin mutlu olman beni çok etkiledi çkış noktam bu oldu . ben daha oncede burun ameliyatı oldum baska bir doktora istanbulda . onuda bu siteden çok araştırdım gittim fakat adam beni ne başında ne sonunda asla yalnız bırakmadı. ameliyat sonrası gece gunduz demeden aradım bir kere telefonuma cıkmamazlık yapmadı aklımda hiç soru işareti bırakmadı 1 yıl boyunca oda cok yogun bir doktordur. ama hasta takibi onun için onemliydi ve ameliyatı yapıp toz olmadı.

benden sonra 4 arkadasım ameliyat oldu doktoruma. ve hepsi memnun. benim gibi onlarada aynı ilgi alakayı gosterdi. ha keşke gene onu tercih etseydim ama hem çok uzak istanbul bana hemde açık konuşmak gerekirse ozel olduğu için ucretide biraz fazla.
buraya insanlar hangi doktor nasıl mutlu hastamı mutsuz hastamı diye doktor hakkında fikir edinmeye geliyor bende aynı şekilde . ve canlı ornek istiyorsun bende buna ornek seni gordum. sen butun sorumluluğu ustune cekme ben nette arastırırken cıktı bu doktor karsıma ismini yazınca kk ye yonlendim bu forum başlığına karar verdim kendimde gorustum ama dediğim gibi ameliyattan onceki hali ile ameliyattan sonraki hali cok farklı . ameliyattan onceki doktor değil ameliyattan sonraki doktor. madem oyle ameliyat oncesi de belli etseydi keşke ilgisizliğini ama belli etmiyor işte ameliyattan sonra boyle şok olup kalıyosun.
sen mutlu hastasın tabiki mutsuz hasta gorunce tepki gosterebilirsin. bende burun estetiği doktorumu overim her ne kadar revizyon dusunsemde doktorumun o ilgisi alakasını goz ardı edemem suan burnumdan pek memnun sayılmam doktorum gel yenileyelim dedi ben kabul etmedim. burnumdan memnun olmasamda doktorumdan memnundum ve bu tüm hastalar için onemlidir sanırım. Ve bugun hala saygı duyarım asla burnumdan memnun değilim diye onu kötüleyemem. yani anlatmak istediğimi anladınız sanırım iş kötü olabilir iyide olabilir ama onemlisi bu surecte doktorun hastasını yalnız bırakmamasıdır.

Merhaba
Mutsuz hasta görünce verilen tepki değil verilen tepki burada okuduğunuz yorumlar sonrasında aynı memnuniyeti yaşayacağınızı sanmanız daha da önemlisi buradaki yorumlar ile gidip ameliyat olmanız. Burada doktorlar hakkındaki yorumları değil hastaların yaşadığı süreci esas almalısınız ve hiç bir doktora bu siteden şu iyidir bu kötüdür diye yorum yapılmasına izin verilmemektedir.

yazdıklarınızda anlatım bozukluğu olduğu için anlaşılmıyor olabilirsiniz. bir kaç kez okudum, ben mi yanlış okuyorum diye düşünmedim de değil hani.

oncelikle sunu belirteyim insanlar surecide merak etmekle birlikte doktorun kim ve nasil oldugunu arastiriyor surecten once doktor secimi onemlidir. dedigim gibi internet denen birsey var insanlar bu sistem uzerinden arastirma yapip karar veriyor ki sitenizde bu konuda cok yardimci daha onceki doktorumdada bu sitedeki yorumlari dikkate aldim doktorumdan memnun kaldim burada soylenen gibi sorumluluk sahibiydi. kimsenin kimseyi kotuledigi yok doktorun yaptigi is hakkinda henuz bir yorum yapmadim. cunku bunun icin erken zaman gosterecek bunu. ben sadece doktorun ilgisizliginden bahsettim. evet hata yaptim buradaki denizist adli kullanicinin yasadigi sorunu goz onunde bulundurmadim. neyse ben kimse hakan beye gitmesin demiyorum isteyen istedigine gidebilir ben doktorun bu ilgisizligi ile karsilasmadaydim bir cok kez daha operasyon icin kspisini calacaktim ben cok guvenmistim yanildim bunun sokundayim . ben buradakileri okuyup gittim fakat dr da cok pozitifti eger negatif birsey hissetseydim ameliyst oncesi vazgrcerdim zaten. oncesinde oyle ilgi alakadan sonrasinda sifir ilgi alaka beni cok yipratti ve bunu belirtmek istedim. benim ameliyat sonrasi takip onemlidir hasta acidindan ki kimse ameliyattan sonra doktorunun yok olmasini istemez. neyse ustunr basarak tekrar ediyorum yaptigi islem hakkinda konusmak icin cok erken.

burayada doktorumdan cevabini alamadigim sorunlarim icin geldim tecrubeli arkadaslarin yardimi icin. kimse ile bir derdim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…