- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırımZaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:
ve özel hastenede mi yapıyor yoksa devlet hastanesinde mi?
merhaba gogus buyutmeyle ilgili arastırma yaparken forumdaki yazılarınızla dikkatimi cektiniz.. gögüs buyutmenin devlet hastanelerinde
yapıldıgını bilmiyordum. özellerdeki acıkcası cok pahalı geldi. siz ve bir kac arkadasınızın Hakan Bey' e yaptırması güven verdi.
cok arastırma yapamadım. temmuz 15de evleneceğim. doktorla tabiki konusacagım ama yasayan birinden dinlemek daha onemli tabi:)
suan yaptırmıs olsam temmuz ayına kadar en azından biraz oturur mu gogusler?yumusama ve sekil acısından..
bende hakan beyle gorusecegim. fiyat acısından ve yorumlarınızdan etkilendim.ankarada yasıyorum bende..
drtita nın yazdıklarını bastan sona hep okumuştum yani uye olmadan dışarıdan takip ettim ve guvenerek hakan çepniye gittim . ameliyat oncesinde ilgisi alakasından memnun kaldım fakat ameliyattan sonra kendisinden hiç memnun kalmadım o ameliyat oncesi dr gitmiş bambaşka ilgisiz alakasız biri gelmiş. açıkcası ameliyattan sonraki sureci doktorsuz geçireceğimi bilseydim tercihim olmazdı . ben pişman oldum. ve suan kontrollerimi sağlamak adına başka dr arayışı içerisindeyim.
Hımm benim yazdıklarımı okuyarak Hakan beye karar verdin demek.
Ama bir kez bile bana arkadaşlık isteği yollamaman ve resimlerimi görme talebinde bulunmaman ilginç!!!
Neyse ben yinede yaşadığını yazdığın! sorunlara cevap vermeye çalışayım.
Ameliyat sonrası süreci doktorsuz geçirme gibi bir durumun olamaz canım. Zira doktorumuz devlet hastanesinde görevli ve bu durumda randevunu alıp, gayet rahat bir şekilde kendisiyle görüşebilirsin.
Eğer ki, ameliyat neticesinde yaşadığın sorunlar varsa ve eğer doktorun ilgilenmiyorsa zaten hastane başhekimi ile görüşebilir ve sorununa çözüm bulabilirsin dimi
evet senin yazdıklarını uzun uzun hep okudum bir arkadaş dah vardı hatta onu fazla kaileye almadım keşke alsaydım. sana arkadaşlık istegi gonderememe gelince bir türlü üye olamadım . sürekli üye kabulumuz yoktur diyordu site bugun üye olabildim ancak. doktorumu surekli arıyorum msj yazıyorum fakat msjıma bir iki kez döndü oda benim msjımı yazmamdan 2-3 gun sonrasında . aramıyor bile msj olarak donuyor. surekli aramama ve ısrarla gorusmek istediğimi soylememe ragmen asla geri donus yapmadı yapmıyorda. kendisine gerekenleri gene msjla yazdım gene donmedi . ha şikayet konusuna gelince şikayet etmeyi bende biliyorum. fakat şikayet ettikten sonra benimle ilgilenmesini ben istemem suan bile hasta dr ilişkimiz bitmiş durumda şikayetten sonra benimle kendisi istesede ilgilenmek benim kendisinin bu tavırlarından sonra doktorlugunu kabul etmem saçma olacaktır. birde bu kadar tavırlı yazmanıza da anlam veremedim.
aynı şehirde değilim evet farklı bir şehirdeyim .
Bu durumda randevu alıp görüşmen sözkonusu değil o halde.
Ben ameliyat sonrası sürecimi paylaşırken bir çok kez kendisinin ilgisinden memnuniyetimi yazdım.
Hatta devlette gördüğüm bu ilgiye karşılık,özelde ameliyat olan bir çok arkadaş doktorlarının ilgisizliğinden şikayet ederken çok şaşırmıştım.
Umarım senin sorunun da halledilir.
zaten cuma gunu konya ya sabahın korunde wardım.refakatsızız gıdıcegım ıcın doktor beyle gorusmustum kendısı herseyı halledıcegını soylemıstı bana.sabahın korunde vardım oraya saatler gectı doktor beye ulasamıyorum.habıre hastanede beklıyorum.aksamustune dogru bana doktorla amelıyata gırmeden hemen once amelıyathanede gorusebılcemı ılettıler sok oldum.ne ıstedıgımı nasıl marka ne yontemle koyucagını bıle bılmıordum konusmak ıstıordum cunku.bıraz gergınlık yasadık bu konudan.bu gergınlıgın hemen ardından benı amelıyathaneye ındırdıler we doktorla hıcbırsey konusamadan allaha emanet amelıyata aldılar benı goguslerım arasında zaten orantısızlık vardı amelıyattan once..sımdı sılıkon koyduktan sonra bı orantısız goruntu ıyıce barız ortaya cıkmıs(((( acayıp mutsuzu suan bu yuzden (
evet bende senin yazdıklarına cok guvenmiştim. bu yuzden tercihim oldu ben ıspartayı dusunuyordum senin yazdıklarınla karsılasınca konyayı tercih ettim. evet kolay kolay hastanesine gidemem bu benm için iyi değil tabiki. ancak telefonda sorunlarımı çözmem lazımdı oda olmuyor çok üzgünüm.
Burdaki yorumlara göre doktor belirlemeyin diye defalarca yorumda bulundum ben, onlarıda okusaydın keşke!
Bir kaç doktorla görüşüp, içinize sinen, aklınıza yatan doktor hangisiyse onu seçin dediğimi de!
Ayrıca, ameliyat olmadan önce doktorla görüşüp konuştun değilmi? Demek ki bana değil! kendi aklına ve sezgilerine güvenmişsin ki tercihini belirlemişsin...
Evet ben doktorumdan çok memnunum. Hele bu yaz o kadar çok duamı aldi ki...
Benim, kendimi gerçek bir kadın gibi hissetmeme sebep olduğu için minnettarım.
Fakaaaattt burdan tekrar ve takrar belirtmek isterim ki;
Yeni ameliyat olacak arkadaşlar, lütfen buralardan edindiğiniz fikirlerle körü körüne bir doktora ameliyat olmayın!!!
Birkaç doktor belirleyin ve hepsiyle tek tek görüşün. Aklınıza yatan, içinize sinen hangisiyse gidip ona ameliyat olun.
Merhaba
Mutsuz hasta görünce verilen tepki değil verilen tepki burada okuduğunuz yorumlar sonrasında aynı memnuniyeti yaşayacağınızı sanmanız daha da önemlisi buradaki yorumlar ile gidip ameliyat olmanız. Burada doktorlar hakkındaki yorumları değil hastaların yaşadığı süreci esas almalısınız ve hiç bir doktora bu siteden şu iyidir bu kötüdür diye yorum yapılmasına izin verilmemektedir.
Merhaba
Mutsuz hasta görünce verilen tepki değil verilen tepki burada okuduğunuz yorumlar sonrasında aynı memnuniyeti yaşayacağınızı sanmanız daha da önemlisi buradaki yorumlar ile gidip ameliyat olmanız. Burada doktorlar hakkındaki yorumları değil hastaların yaşadığı süreci esas almalısınız ve hiç bir doktora bu siteden şu iyidir bu kötüdür diye yorum yapılmasına izin verilmemektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?