Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

kızlar fransadan ithal edilen silikonlarda meme kanseri yapıcı zararı varmış,dün haberlerde gördüm,,türkiyedeki taktıran kişilerin dra gidip muayene olmaları gerekiyomuş,,eğer fransadan iithal edilen silikon takılıysa ameliyatla çıkartılıcakmış,,ben çok korktum valla,,duydunuzmu bilmem,,bilginize,,sırf bu yüzden fransada o silikonlar yasaklanıp toplatılmış,,aman dikkat edin dra görünün diyorum,,allah korusun:18:

walla oyle tam yaptırdık kanserli dıye soylentı cıktı bakalım hayırlısı..bunların serı numaraları ve garantisi oluyormus haberı olan varmı bundan acaba? bana doktorum hıc bahsetmedı oyle bıseyden

yağmur180 ozel mesaj yazamıyorum hala maıl adresını yada tel yazarsa ulasıyım sana cevap veremıyorum bır turlu sana..umarım burdan okurda sana ulasıcagım bır yer verırsın...cunku yazdıkların hakkında konusmak ıstedıklerım var senle....ark lısteme ekledım senı ama konusmam gerek ayrıca özel

drita cım iyiyim saol..dıkıslerım gıttı agrım sızım kalmadı ama orantısızlık dewam edıyor ılk gun gıbı olmasada resım bu aksam koyarım ıns.bunun dısında benım merak ettıgım bırsey var sadece sana degıl tum estetık yaptıranlara soruorum aslında bıraz merak ettım acıkcası bunu

sımdı dıyelım estetık olduk bu benımle doktor arasında kalır degıl mı? gercek ısmım kullanılarak yaptıracak hastalara yada tanımadıgım ınsanlara ısmım verılıp su operasyon yapıldı su estetık yapıldı gibi ozel seyler doktorla hasta dısında baska bırılerıne soylenmesı yasal mıdır? yada boyle bırsey duydunuzmu? cok merak ettım bunu bılgısı olan varsa yazsın lutfen

Dogrumu anladım bilmiyorum ama şöyle izah ediyim...Mesela sen işte bir doktora ameliyat oldun,O doktorun ismi A doktoru olsun..Bende senin doktoruna ameliyat olmak istiyorum..Eger seni tanıyorsam ve seninde iznin olarak senin adını verebilirim doktora.Derimki siz şu kişiyi ameliyat etmeişsiniz ben onu tanıyorum,sonuç çok hoşuma gitti bende ameliyat olmak istiyorum...olabilir..Ama doktorun senden izinsiz,senin onayın olmadan senden başka birine bahsedemez,fotolarını gösteremez...Umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım benım saol cevabın ıcın.. dıyelımkı ben A doktora amelıyat oldum..sen benı tanımıyorsun nette forumda reelde hıc tanısmıyoruz bılmıyoruz..sen gıdıyorsun benım doktoruma benım doktorum yada orda calısanlardan bırılerı sana ısmımı verıpte işimi gucumu nerde yasadıgımı ismimi soyleyıp su estetıgı oldu sonuctan cok memnun yada degıl tarzında bırsey gelmesı basımıza olagan bırseymı..ben sana veya bır baskasına tavsıye edersem zaten korkum olmaz ısmımım sagda solda solenmesınden.ama benım hıc alakm olmayan kısılere benım ısmım verılıpte bakın su ısımdekı kişi cok memnun denmesi olaganmı?

yoksa burda veya nette estetık olupta bırbırıne tavsıye eden yada memnun olup olmadıgını paylasan cok kişi var, ıyıkıde paylasıyoruz.paylastıkca daha bılgılenıyoruz.. ama benım rahatsız oldugum konu tanımadıgımız yada estetık oldugumuzu soylemek ıstemedıgımız ınsanlara ısım verılerek desıfre edılmesı soz konusu olurmu basına gelen varmı

Senin adını,işini,nerde yaşadıgını bilgileri özeldir veremez..Bunu ne doktor nede asistanı,sekreteri yapamaz..Bu olagan normal birşey degil..Yapılmaması lazım.Eger böyle birşey başına geldiyse çok ciddi bir biçimde arayıp uyar tepkini dile getir.Bu yapılan terbiyesizliktir..Kimsenin başına böyle birşey gelecegini sanmıyorum ama çok lakayıt doktorlar sekreterlerde tanıdım ben..Olabilirde..bilemiyorum..

saol arzum cevabın ıcın.basına gelen oldumu bu tarz bırsey dıye merak ettım.yenı estetık olup basına gelen bır tanıdıgım var.doktorunu arayıp ciddi sekılde konusması gerek haklısın.

yasal degıldır..nasıl doktorların klınık goruntu yayınlamaları yasaksa senın adını vererek bı baskasına senle gorusmesını onermesıde yasal degıl..
her cerrah klınıgınde yaptıgı amelıyatların resımlerını gosterır dıger hastalarına fıkır olsun dıye ama bunların yuzlerı gorunmeyecek sekıldedır ve doktor sana asla o hastanın kım oldugunu soylemezz ve bılgılerınıde paylaşmaz..böyle bısey yapmasıda cok saygısızca.
eger basına boyle bı durum geldıyse ara doktorunu sert bı sekılde uyar arzumunda dedıgı gıbı..bu senın en dogal hakkın..

Ağrılarının geçmesine sevindim denizciğim. Göğüslerin arasındaki orantısızlık inşallah ödemlerden dolayıdır canım yaa:26: Ve bu durumun ilk günkü gibi olmadığını yazmışsın ya ben inanıyorum bu sorunu atlatacaksın. Sadece biraz daha sabır canım benim. İlk ameliyat olduğum günlerde benim de bir göğsüm diğerine göre daha şişti ve daha iri duruyordu ama şimdi 3 ayım dolmak üzere. Ve inanılmaz değiştiler ki buradaki tecrübeli arkadaşlarımız asıl 6. ayda çok güzel şekilleneceğini belirtmişler. Sen de hiç moralini bozma canım inşallah senin de göğüslerin tam istediğin şekle gireceklerdir

Sorduğun soruya gelince; ASLAAAA hiç bir doktor, bir hastasının özel bilgilerini izinsiz, başka birine aktaramaz. Bu kesinlikle yasak Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız hiç durmayın hemen hakkınızı arayın.

listemdekı diger arklarda baksın bi bakalım kotude olsa yorum yapın hanı moralım bozulcak dıye ıyı yazarsanız ıyı zannetcem bılıyım barıde caresını dusuneyım:2: yoksa benmı sabırsız dawranıp hemen telasa kapılıorum

hakan çepniyle mail yoluyla konustum ben istanbulda olduğum için çok ilgili bir doktor iyi bir elektrik aldım ameliyatımı ona yaptırmak istiyorum hastalarıda güzel seyler söylüyorr bana göğüs ameliyatı 16 yasından sonra olabilir dedi bazı doktorlar 18-21 diyor gerçi bünyeye göre değişir sizce ne yapayım ben 17 yasındayım hemen olsam mı ki???

2.5 milyara yaptığını söyledi byük ihtimal hastanede yapıyor devlette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…