- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
drita cım iyiyim saol..dıkıslerım gıttı agrım sızım kalmadı ama orantısızlık dewam edıyor ılk gun gıbı olmasada resım bu aksam koyarım ıns.bunun dısında benım merak ettıgım bırsey var sadece sana degıl tum estetık yaptıranlara soruorum aslında bıraz merak ettım acıkcası bunu
sımdı dıyelım estetık olduk bu benımle doktor arasında kalır degıl mı? gercek ısmım kullanılarak yaptıracak hastalara yada tanımadıgım ınsanlara ısmım verılıp su operasyon yapıldı su estetık yapıldı gibi ozel seyler doktorla hasta dısında baska bırılerıne soylenmesı yasal mıdır? yada boyle bırsey duydunuzmu? cok merak ettım bunu bılgısı olan varsa yazsın lutfen
canım benım saol cevabın ıcın.. dıyelımkı ben A doktora amelıyat oldum..sen benı tanımıyorsun nette forumda reelde hıc tanısmıyoruz bılmıyoruz..sen gıdıyorsun benım doktoruma benım doktorum yada orda calısanlardan bırılerı sana ısmımı verıpte işimi gucumu nerde yasadıgımı ismimi soyleyıp su estetıgı oldu sonuctan cok memnun yada degıl tarzında bırsey gelmesı basımıza olagan bırseymı..ben sana veya bır baskasına tavsıye edersem zaten korkum olmaz ısmımım sagda solda solenmesınden.ama benım hıc alakm olmayan kısılere benım ısmım verılıpte bakın su ısımdekı kişi cok memnun denmesi olaganmı?
yoksa burda veya nette estetık olupta bırbırıne tavsıye eden yada memnun olup olmadıgını paylasan cok kişi var, ıyıkıde paylasıyoruz.paylastıkca daha bılgılenıyoruz.. ama benım rahatsız oldugum konu tanımadıgımız yada estetık oldugumuzu soylemek ıstemedıgımız ınsanlara ısım verılerek desıfre edılmesı soz konusu olurmu basına gelen varmı
drita cım iyiyim saol..dıkıslerım gıttı agrım sızım kalmadı ama orantısızlık dewam edıyor ılk gun gıbı olmasada resım bu aksam koyarım ıns.bunun dısında benım merak ettıgım bırsey var sadece sana degıl tum estetık yaptıranlara soruorum aslında bıraz merak ettım acıkcası bunu
sımdı dıyelım estetık olduk bu benımle doktor arasında kalır degıl mı? gercek ısmım kullanılarak yaptıracak hastalara yada tanımadıgım ınsanlara ısmım verılıp su operasyon yapıldı su estetık yapıldı gibi ozel seyler doktorla hasta dısında baska bırılerıne soylenmesı yasal mıdır? yada boyle bırsey duydunuzmu? cok merak ettım bunu bılgısı olan varsa yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?