- Konu Sahibi EstetikEditor
-
son uc gunde gecti:=) sabah 6 ucagıyla konya dayım kısmet olursauyku muyku kalmadı heyecandan yarın bu saatlerde mutlu olmak tek umıdim suan
drita cuma gunu amelıyat oldum bugun evıme dondum.cok sorunlu gectı:84: topıc acıp ılk fırsatta albumde yapıcam bakıp resımlere yorum yaparsın.ama hem doktordan cok sıkıntı yaşadım maalesef hemde ıstedıgım gıbı olmadı sılıkon((( hadı suan yenıdır seklını alır dıye umut edıyorum sadece
drita cuma gunu amelıyat oldum bugun evıme dondum.cok sorunlu gectı:84: topıc acıp ılk fırsatta albumde yapıcam bakıp resımlere yorum yaparsın.ama hem doktordan cok sıkıntı yaşadım maalesef hemde ıstedıgım gıbı olmadı sılıkon((( hadı suan yenıdır seklını alır dıye umut edıyorum sadece
canım 375 cc kas altı mentor marka sılıkon koydu fakat bandajlar acılmadan eve dondum ben ewe gıttıgımde acmamı soyledı ewe geldıgımde acınca bandajları şok lar ıcınde kaldım gogsumun bırı buyuk bırı kucuk:84: acaba seklını alınca duzelırmı dersın
zaten cuma gunu konya ya sabahın korunde wardım.refakatsızız gıdıcegım ıcın doktor beyle gorusmustum kendısı herseyı halledıcegını soylemıstı bana.sabahın korunde vardım oraya saatler gectı doktor beye ulasamıyorum.habıre hastanede beklıyorum.aksamustune dogru bana doktorla amelıyata gırmeden hemen once amelıyathanede gorusebılcemı ılettıler sok oldum.ne ıstedıgımı nasıl marka ne yontemle koyucagını bıle bılmıordum konusmak ıstıordum cunku.bıraz gergınlık yasadık bu konudan.bu gergınlıgın hemen ardından benı amelıyathaneye ındırdıler we doktorla hıcbırsey konusamadan allaha emanet amelıyata aldılar benı goguslerım arasında zaten orantısızlık vardı amelıyattan once..sımdı sılıkon koyduktan sonra bı orantısız goruntu ıyıce barız ortaya cıkmıs(((( acayıp mutsuzu suan bu yuzden (
canııım nolur üzülme kıyamamm yaa:) ben ameliyatımın ilk günleri aynaya bakıp bakıp neler kurmuştum bilsenbiri sarkık mı ne, yok biri büyük biri küçük ay bunlar çok mu büyük vs. gibi zaten ilk günleri patlayacak bomba gibiydi. Kaç kez dr. umu aradım hatta ona mail ile resimlerimi gönderdim. Daha çok erken olduğunu zamanla şişliklerin inip şekilleneceğini söyledikçe moral buldum. Düşün ki kızkardeşim benden önce ameliyat olmuştu ve aynı şeyleri o da bana söylemesine rağmen dr.a danışmadan rahat edememiştim. Şişlikler inince 2 cm gibi küçülme olmuştu ve sanırım bu küçülmenin sebebi de ödemlerin inip göğüslerimin eşitlenmesiydi.Senin bu endişelerinde gayet normal denizciğim. Ama daha çok erken canım ya 2 gün oldu henüz şişliklerin inmesi 2 ay gibi zaman alabilir. zaten ancak o zaman göğüslerinin şekli şemali belli olmaya başlayacaktır. Forumdaki deneyeyimli arkadaşlar ise 6 aydan sonra şekillerin tam oturduğunu söylüyor. O yüzden sakın ama sakın moralini bozma nolur. Bu günlerini atlat sonra inşallah sende keyfini sürersin canım. Aklına takılan şeyler olursada Hakan beye danışmalısın mutlaka. Hatta sende benim gibi resimlerini ona mail ile ulaştırırsan daha da iyi olur diye düşünüyorum. Birde bandajlarını eve gider gitmez mi aç dedi doktor? bana 5. gün duşta açmamı söylemişti:26:
orantısızlık ıcın hıcbırsey demedı cunku amelıyathaneye ındım 1 dakıka ıcınde benım goguslerımde cızıler yaptı ve bır dakıka sonra amelıyata gırdım ne konusabıldık ne bıseyama baktı gorunmuycek gıbı bır orantısızlık yoktu ..bandajlar ıcınde bugun dus alıp cıkartmamı soyledı bana
bana vakıt ayırsaydı bende konusucaktım ama o kadar yogundu kı yanı ulasmam ımkansız olduanlatamadım sole olsun boyle olsun..bu arada albuma resım koydum ama gorunmuyor sanırım henuz nıya bılmıyorum ama
bana vakıt ayırsaydı bende konusucaktım ama o kadar yogundu kı yanı ulasmam ımkansız olduanlatamadım sole olsun boyle olsun..bu arada albuma resım koydum ama gorunmuyor sanırım henuz nıya bılmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?