• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

eddeby ben hakan beyle daha once her ıstedıgımde gorusuyordum amelıyat olmadan once.fakat amelıyattan sonra bugunde dahıl olmak uzere asıstanına not bırakmama ragmen ulasamıorum cıldırıcam:( hakan beye sılıkon yaptırıp memnun olan cok hastası var burda ve buranın dısında fakat ben pısmanım suanda..ararda bana gerı donerde fıkrım degısırmı bılemıyorum ama sımdılık dusuncem bu...ıyıce dusun derım ben resımlerımı koydugumda resımlere bakıp kararını verırsın tatlım..ayrıca drıta yla da gorus oda hakan beye amelıyat oldu cok memnun..

Arkadaşlar ameliyat için ne kadar ödediniz? Acaba devlet karşılıyor mu bu ameliyatın masraflarını yoksa tamamını siz mi ödediniz? Hepinize geçmiş olsun ve yeni cicilerinizi güle güle kullanın.

canım konya da ssk ve bagkur ıse yarıyor hastane masraflarını odemıyorsun..benım sosyal guvencem olmadıgı ıcın tamamını odedım...sılıkon ve karın germe 4000 anlastık doktor beyle ve odedım....ama amelıyatta karın germe yapmamıs sagolsun kendı ...velhasıl 4000 odedım cıktım...ama ssk an falan varsa hastane ucretlerını devlet oduyor sen bır gorus doktorla

eddeby ben hakan beyle daha once her ıstedıgımde gorusuyordum amelıyat olmadan once.fakat amelıyattan sonra bugunde dahıl olmak uzere asıstanına not bırakmama ragmen ulasamıorum cıldırıcam:( hakan beye sılıkon yaptırıp memnun olan cok hastası var burda ve buranın dısında fakat ben pısmanım suanda..ararda bana gerı donerde fıkrım degısırmı bılemıyorum ama sımdılık dusuncem bu...ıyıce dusun derım ben resımlerımı koydugumda resımlere bakıp kararını verırsın tatlım..ayrıca drıta yla da gorus oda hakan beye amelıyat oldu cok memnun..

drıtanın resimlerine baktım çok beğendim açıkcası yorumlarını okuduğum kadarı ilede çok memnun.. bugün hakan beyle konustugumda senden bahsetti bana cuma günü bi hastam geldi o da istanbuldan geliyordu fln diye..

drıta nınkını bende cok begendım ve kendısı cok memnun kalmıs.bugun butun gun aramama ragmen kendılerının amelıyatta oldugunu soyledıler:=) demek sen ulasabılmıssın:) ınanılcak bır durum degıl gercekten...az once tekrar aradım bırazdan arıycaklarmıs benı bakalım beklıyorum...benden bahsettıgıne sevındım umarım sen memnun kalırsın canım cok memnun olan var ama benım sansım yok tu heralde...ve sana tek tavsıyem sana ne vaadlerde bulunurlarsa bulunsunlar sakın ola refakatcı olmadan gıtme tatlım

ve ayrıca album yaptım resımde koydum ben gorebılıyorum ama acaba gorebılıyormusunuz sız bır bakarmısın profılıme mesaj sayımmı yetmıyor ne hala:1:

drıta nınkını bende cok begendım ve kendısı cok memnun kalmıs.bugun butun gun aramama ragmen kendılerının amelıyatta oldugunu soyledıler:=) demek sen ulasabılmıssın:) ınanılcak bır durum degıl gercekten...az once tekrar aradım bırazdan arıycaklarmıs benı bakalım beklıyorum...benden bahsettıgıne sevındım umarım sen memnun kalırsın canım cok memnun olan var ama benım sansım yok tu heralde...ve sana tek tavsıyem sana ne vaadlerde bulunurlarsa bulunsunlar sakın ola refakatcı olmadan gıtme tatlım
annemle ya da ablamla gitmeyi planlıyorum inş. tek gitmem zor olacagını tahmin ediyorum

ve ayrıca album yaptım resımde koydum ben gorebılıyorum ama acaba gorebılıyormusunuz sız bır bakarmısın profılıme mesaj sayımmı yetmıyor ne hala:1:

görünüyo fotografların baktım ben.. asimetri var evet dediğin gibi ama bence çok erken düzelir bence.. inş bi kaç ay içindeistediğin görüntüye kavusursun.. kaç cc takıldı?

bu arada doktorum ısrarlı aramalarama ragmen hala aramıyor benı:14: senın telefonlarına cıkar henuz amelıyat olmadın ya lutfen cuma gunu ıst dan gelen hasta sızın telefonunuzu beklıyor caresız sekılde dıye ıletırmısın gorustugunde:43: doktorum benı sewmıooooooooo:52:

ben nakıt odedım tatlım konusmadım kredı kartı ama ofısınde kredı kartı post cıhazı var ozellıkle baktım koyduklarına gore cekıyorlardır merak etme

yakısıklı konuskan sewecen doktorum hıcbıyerden ulasamıyorum burdan duy sesımı :1: asıstanına bu sıteden bahsetmıstım olakı gırerde bakar belkım:21:

yok canım her kafana takılanı sor için rahat etsın benım gıbı gozukara yapma:) bana drıta cok destek cıktı sagolsun amelıyat gunune dek onun kafasını sısırdım herseyı ona sordum ama sen hem drıta ya hem doktora sorkı olumsuzluk yasama sonrasında...ayrıca kredı kartı kesın cekıyorlardır bence bosuna koymazlar o cıhazı oraya..ıns kısmet olur yaptırırsında mutlu eder senı:)

yok canım her kafana takılanı sor için rahat etsın benım gıbı gozukara yapma:) bana drıta cok destek cıktı sagolsun amelıyat gunune dek onun kafasını sısırdım herseyı ona sordum ama sen hem drıta ya hem doktora sorkı olumsuzluk yasama sonrasında...ayrıca kredı kartı kesın cekıyorlardır bence bosuna koymazlar o cıhazı oraya..ıns kısmet olur yaptırırsında mutlu eder senı:)

taksit yapmıyormuş onu sormustum ama bılmıyorum tek çekim yapar mı:) drıtayla çok fazla konuşamadık bi de ben özel mesaj göndermiyorum onunda sıkıntısı var:) o sorunu aşabilirsem herkese bişeyler sorcam inş :D inş çok saol :)

inş banada yardımcı olur :) ben bişey daha sormak istiyorum :) dikiş yapmıyorum yapıştırarak kapatıyorum kesiyi dedi nasıl bi sıkıntı yaşıyormusun kesi yerlerinden?

canım benım banada yapıstırma yapıyorum dıkıs yapmıyorum dedı ama hastaneden cıkarken son gıdıp dıkıslerını aldırabılırsın bır sure sonra dedı bende sasırdım ama suan dıkıs var goguslerımın altında..alalacele cıktım hastaneden ucaga yetısmek ıcın soramadım o yuzden cok ulasmaya calısıorum kendısıne ne zaman sure sonra aldırayım dıkıslerı dıye ve bıkac baska soru ıcın....ama şu olabılır belkı benım goguslere yapıstırma yapamadı da dıkısmı yaptı bılemıorum ınankı suan onu ama ogrendıgımde mutlaka yazıcam

canım benım banada yapıstırma yapıyorum dıkıs yapmıyorum dedı ama hastaneden cıkarken son gıdıp dıkıslerını aldırabılırsın bır sure sonra dedı bende sasırdım ama suan dıkıs var goguslerımın altında..alalacele cıktım hastaneden ucaga yetısmek ıcın soramadım o yuzden cok ulasmaya calısıorum kendısıne ne zaman sure sonra aldırayım dıkıslerı dıye ve bıkac baska soru ıcın....ama şu olabılır belkı benım goguslere yapıstırma yapamadı da dıkısmı yaptı bılemıorum ınankı suan onu ama ogrendıgımde mutlaka yazıcam

adama karsı kazanmıs oldugum tüm güveni yitirdim yitircem :D soğuttun beni :D

Back
X