Super imza :)))))
supeerrrrrsinnnnn
Ecemali, senin eski burnun resimlerinde var mi? Hic animsayamadim ve burnunu merak ettim
meleğim sen de:)
Merhaba Arkadaşlar,
Size geçen hafta yaptırdığım burun ve çene ameliyatım ile ilgili tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
33 yaşındayım. Kendimi bildim bileli burnumda eğrilik vardı, ayrıca nefes problemi yaşıyordum. Yıllarca insanların burun ameliyatları ile ilgili söylediklerini dinleyip durduğumuz için herkes gibi ben de fazlasıyla korkuyordum. Nihayet 1 ay önce artık ne olursa olsun diyerek ameliyat olmaya karar verdim. Tesadüfen ismini duyduğum ve araştırdıktan sonra doğru adreste olduğumu anladığım doktorum Abdülkadir Göksel ile tanıştım. Muayene olmaya giderken sadece burnumda deviasyon yapılıp, eğrilik törpülenecek diye düşünüyordum çünkü daha önce görüştüğüm doktor bana sadece bu şekilde bilgi vermişti. Ancak Dr. Abdülkadir bey bana başka bir gerçeği gösterdi. Benim çenemin geriye doğru olması sebebiyle sadece burun ameliyatı yaptığımızda istenilen sonucu alamayacağımızı çekilen fotoğraflardaki çalışmalar üzerinde gördüm ve o anda kesinlikle Abdülkadır beye ameliyat olmam gerektiğine karar verip, hiç vakit kaybetmeden 9 Ocak tarihine ameliyat günü aldım. Geçen hafta pazartesi günü ameliyat oldum ve yarın işe başlıyorum. Ameliyatta burnumun düzeltilmesi yanısıra çeneme küçük bir dolgu yapıldı. Bu dolgu ile çenem, burnum ile aynı seviyeye getirildi... Yani anlayacağınız çenem normale döndü... Bu işlemin bu kadar kolay ve acısız yapılıyor olduğunu bilmiyordum. Şu anda burnumun ve çenemin görüntüsünden ve uyumundan çok memnunum. Başka bir doktora ameliyat olsaydım kesinlikle yeni görüntümden mutlu olmayacaktım. Buna artık daha çok eminim..
Ameliyattan çıktığım günden beri burnumdan nefes alıyorum. Genel olarak hepimizin korktuğu ameliyat sonrası şişlik, morluk ve tampon çıkarımındaki acıdır. Şişlik ve morluklar 3. gün itibariyle çok çok hızlı iyileşiyor. Tamponlu bir ameliyat yapılmadığından tampon çıkarımındaki acı da söz konusu değil. Doktor beyin bana yazdığı ilaçların içerisinde ağrı kesici ilaç da vardı ancak 1 tane bile kullanmadım...
Ağrısız burun ameliyatı olacağımı biliyor olsaydım inanın bugüne kadar beklemezdim. Kendime daha fazla güvenmeye başladım bile...
Ameliyat olmayan arkadaşlarıma hiç beklememelerini öneririm. Zira korkulduğu gibi zor bir ameliyat değil. Tabii Dr. Abdülkadir Göksel yapıyorsa. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Bana ameliyat öncesi muayenelerde bahsettiği süreçleri birebir yaşadım. Kendisi hastanın tam olarak ne istediğini anlayıp, yapılması gereken operasyonu size tüm detaylarıyla aktarıp, kafanızdaki soru işaretlerinin kalkmasını sağlıyor. Ben burun ameliyatı olmak isteyen herkese Dr. Abdülkadir Göksel ile görüşmesini tavsiye ederim.
Sorularınız olursa sorabilirsiniz...
Zyk canım sen Göksel beye ameliyat ne zaman oldun?
Heyecanla şişliklerin ineceği anı bekliyorum.Şu anda bile aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum :) Önden bakılınca şişlik daha belirgin. Abdülkadir Göksel Bey gerçekten de işini çok güzel yapan bir doktor.Doğallığı yakalamak çok önemli ve çoğu doktor maalesef bunu yakalayamıyor.
Abdulkadir Göksel Beyin yaptığı burunları merak edenlere, sihirli ellerden çıkan muhteşem sonuç, işte ben
Resimlerde çok güzel çıkmışsın. Ilk resmin en son halin mi :)))
canım çok sağol. Sürekli değişir tipim tek değişmeyen burnum :):):)
sihirli ellere tekrar tekrar teşekkür ediyorum, Abulkadir Göksel bey 10 numara
lütfen son zamanlarda ameliyat olanlar burunları hakkında bilgi verebilirler mi
Canım Göksel bey hakkında burun estetiği başlığı altında da bir sayfa var. Orada yeni ameliyat olanların yorumlarını görebilirsin. Ben kendisine 2 yıl oldu ameliyat olanı. Bana da sorabiliriz sorularını. Ayrıca profilinden resimlerime de bakabilirsin. Arkadaş olarak ekliyorum seni.
Allah nazarlardan saklasın. maşallah çok hoş bir burna sahip olmuşsunuz. çok da güzel birisiniz. burnuza neler yapıldı . önceden nasıldı burnunuz.
Merhaba,
bende yeni üye oldum ve burun estetiği hakkında benimde söylemek istediğim birkaç şey olucak:)amelyat olmaya karar verdiğimde doktor konusunda en doğru kararı vermek istediğim için stres yapmıştım, hatta burda yazan birçok isime de gittim fakat çok doktor dolanmak kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.tam bu arayıştayken,bir arkadaşım burun estetiği oldu ve onunki revizyondu(3.burun amelyatıydı),başka başka doktorlara yaptırmıştı ve çok mutsuzdu ki dr.abdulkadir gökseli buldu.gördüğümde inanamadım muhteşem olmuştu hemen ardından bende gittim,ve 2011 ocakda amelyat oldum,inanılmaz ilgili bir doktor ve çok iyi yönlendirme yapıyor,ben herkese şiddetle tavsiye ediyorum direk dr.göksele gidin nedemek istediğimi anlıcaksınız.ben hiç morarmadım,amelyattan sonrada direk eve geldim zaten.şişliğim de hemen indi çünkü dr.gökselin sayfasına girerseniz görürsünüz amelyat sonrası yüze koyduğu bir maske var o sayede ne şişlik oluyo ne morarma.umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Merhaba,
bende yeni üye oldum ve burun estetiği hakkında benimde söylemek istediğim birkaç şey olucak:)amelyat olmaya karar verdiğimde doktor konusunda en doğru kararı vermek istediğim için stres yapmıştım, hatta burda yazan birçok isime de gittim fakat çok doktor dolanmak kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.tam bu arayıştayken,bir arkadaşım burun estetiği oldu ve onunki revizyondu(3.burun amelyatıydı),başka başka doktorlara yaptırmıştı ve çok mutsuzdu ki dr.abdulkadir gökseli buldu.gördüğümde inanamadım muhteşem olmuştu hemen ardından bende gittim,ve 2011 ocakda amelyat oldum,inanılmaz ilgili bir doktor ve çok iyi yönlendirme yapıyor,ben herkese şiddetle tavsiye ediyorum direk dr.göksele gidin nedemek istediğimi anlıcaksınız.ben hiç morarmadım,amelyattan sonrada direk eve geldim zaten.şişliğim de hemen indi çünkü dr.gökselin sayfasına girerseniz görürsünüz amelyat sonrası yüze koyduğu bir maske var o sayede ne şişlik oluyo ne morarma.umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Allah nazarlardan saklasın. maşallah çok hoş bir burna sahip olmuşsunuz. çok da güzel birisiniz. burnuza neler yapıldı . önceden nasıldı burnunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?