Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

SayFalarda gezinirken ilk yazdigim yorum ile karsilastim. Zaman ne kadar hizli geciyor :) neredeyse 2 yul olacak ameliyat olali :) hala cok mutluyum. HATTA sekli daha da oturdugu ve bir deformasyon olmadigi icin daha da mutluyum.

Zyk canım sen Göksel beye ameliyat ne zaman oldun?

Canim ben 2012 ocak basinda olmustum ameliyatimi. Hatta 17 ocakta yorum yazmisim yarin ise basliyorum mutluyum diye. Bugun dolasirken gordum. Bİ GARİp oldum. Zaman ne hizli geciyor. Daha dun gibi sanki. Ama garip olan baska birsey de sanki bu burun ile dogmusum. COK YAMAN Bİ CELİSKİ :)))))))

Merhaba Fulya

Şışlıklerin inmiştir iyice. Hatta şekli bile oturmuştuk. Nerelerdesin? Bi foto yayınlasan da görsek :)

canım çok sağol. Sürekli değişir tipim tek değişmeyen burnum :):):)
sihirli ellere tekrar tekrar teşekkür ediyorum, Abulkadir Göksel bey 10 numara

Ne güzel demişsin. Değişmeyen ve değişmeyecek burnumuz. Çünkü çok sağlam ellerden çıktı. Pardon sihirli ellerden :))))

son zamanlarda ameliyat olan var mı . maşallah hepimizin burnu çok güzel olmuş darısı benim ve isteyen herkesin başına.

lütfen son zamanlarda ameliyat olanlar burunları hakkında bilgi verebilirler mi

Canım Göksel bey hakkında burun estetiği başlığı altında da bir sayfa var. Orada yeni ameliyat olanların yorumlarını görebilirsin. Ben kendisine 2 yıl oldu ameliyat olanı. Bana da sorabiliriz sorularını. Ayrıca profilinden resimlerime de bakabilirsin. Arkadaş olarak ekliyorum seni.

Allah nazarlardan saklasın. maşallah çok hoş bir burna sahip olmuşsunuz. çok da güzel birisiniz. burnuza neler yapıldı . önceden nasıldı burnunuz.

Allah nazarlardan saklasın. maşallah çok hoş bir burna sahip olmuşsunuz. çok da güzel birisiniz. burnuza neler yapıldı . önceden nasıldı burnunuz.

Canım çok teşekkür ederim. Burnumda kemik eğriliği ve deviasyon vardı. Ayrıca çene geriliğim vardı. Hepsi tek ameliyat ile düzeltildi. Senin burnun nasıl? Bu arada profilimde eski Halim var. Görebilirsin canım.

Bende 3. Ameliyatimi olucam, dr arastiriyorum, pek guvenim kalmadi, nefes almakta zorlaniyorum, fotograflarini gorebilirmiyim?? Simdiden tesekkurler..

Benide arkadas olarak eklermisiniz, fotograflarinizi gormek istiyorum, cok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…