Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

Merhaba Begonya,

Çene ameliyatı sonrası sargı bezi falan olmuyor. kesik içeride oluyor. 4-5 tane gibi dikiş oluyor. sadece ilk 1 hafta sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor. o da dikişlerden dolayı. resimlerimi tabiiki paylaşabilirim. bana mail adresini verir misin? ben kesinlikle düşünme derim bu arada. 10 gün içinde normal hayatına geri dönüyorsun. ameliyatımın üzerinden 3,5 ay geçti ve eski halimi hatırlamıyorum bile :) burnum ve çenem çok güzel oldu. kendimle çok mutluyum :)

ben yeni üyeyim, burnumda kemer var. uzun süredir ameliyat olmak istiyordum ama cesaretim yoktu.
şimdi 2 dr arasında kaldım . birisi emre ilhan, diğeri abdulkadir göksel.
muhtemelen banada çene ile ilgili problemin var diyecek.
nasıl karar vereceğimi bilemiyorum.....
yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca hiç foto göremiyorum nedeninide bilmiyorum((

darısı başımıza diyelim...
hayırlı uğurlu olsun. fiyatları hakkında bilgi vermeniz mümkünmü acaba,
birde ilk muayenede abdulkadir bey ücret alıyor mu?

Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler arkadaslar. Ama Emre beyle Abdulkadir bey arasinda kaldim. Acaba hangisi daha tecrubeli ve daha fazla egitime sahip? Ben yurtdisindan gelip amaliyat olacagim icin ancak telefonla görusebilirim ve direk amaliyat tarihi icin gelebilirim. Gercekten kararsiz kaldim

merhaba kızlar,
çene + burun 8,5 tl demişsiniz bana çok pahalı geldiyalnızca burun için yaklaşık ne fiyat veriyor bilgi verir misiniz??(

Emre beyin ameliyatları hep tek tip yani herkese aynı burnu yapıyormuş estetik olduğu çok belli oluyormuş. Bende Abdülkadir beye mail gönderdim henüz fiyat vermedi bana.

İyi günler,ben de abdülkadir beye ameliyat olmayı düşünüyorum, fotoğraflarımı gönderirim demişsiniz twoba.twoba@hotmail.com mail adresim, gönderebilirseniz çok sevinirim, karar vermesi çok zor bi durum :)

geçmiş olsun ....

Merhaba, bende doktor Abdulkadir Göksel in hastasıyım. Bende ameliyat sonrası resimlerimi paylaşabilirim mail adresinizi verirseniz. Göksel bey işini çok severek yapan bir doktor. Kendisiyle tanışana kadar ameliyata dair endişelerim vardı. Kendisiyle tanıştıktan sonra 100% güvenebileceğime inandım. Doktorla hasta arasındaki güven bağı çok önemli. Göksel bey bunu çok iyi başarıyor. Ameliyat sonrası takip konusunda çok titiz, hastalarıyla çok ilgili. Ben ameliyat olalı 2 yıl olmasına rağmen hala kontrollere gidiyorum. Göksel bey kulak burun boğaz cerrahisi ve estetiği konusunda gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor. Benim referansımla estetiğe tamamen karşı olan bir arkadaşım ameliyat oldu Göksel beye ve sonuçtan çok çok memnun.

Oldukça kararsız bir araştırma sürecinden sonra Dr. Abdülkadir Göksel'e gittim, sağlık ve estetik görünüm konusunda oldukça başarılı, resimlere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…