Merhaba Begonya,
Çene ameliyatı sonrası sargı bezi falan olmuyor. kesik içeride oluyor. 4-5 tane gibi dikiş oluyor. sadece ilk 1 hafta sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor. o da dikişlerden dolayı. resimlerimi tabiiki paylaşabilirim. bana mail adresini verir misin? ben kesinlikle düşünme derim bu arada. 10 gün içinde normal hayatına geri dönüyorsun. ameliyatımın üzerinden 3,5 ay geçti ve eski halimi hatırlamıyorum bile :) burnum ve çenem çok güzel oldu. kendimle çok mutluyum :)
foroğraflarınızı koyarsanız sevinirim.abdulkadir beyin yaptığı burunları hiç görmedim,en azından fikrimiz olur.
Emre beyin ameliyatları hep tek tip yani herkese aynı burnu yapıyormuş estetik olduğu çok belli oluyormuş. Bende Abdülkadir beye mail gönderdim henüz fiyat vermedi bana.Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler arkadaslar. Ama Emre beyle Abdulkadir bey arasinda kaldim. Acaba hangisi daha tecrubeli ve daha fazla egitime sahip? Ben yurtdisindan gelip amaliyat olacagim icin ancak telefonla görusebilirim ve direk amaliyat tarihi icin gelebilirim. Gercekten kararsiz kaldim
Ben de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)
Merhaba,
Dr.Abdülkadir Göksel'e yaklaşık 2 ay önce burun estetiği ve nefes alma problemi nedeniyle ameliyat oldum. Yıllardır burnumdan rahat nefes alamamama rağmen hep korkup ameliyatımı erteliyordum ve güvenebileceğim bir doktor arayışı içindeydim. Yakınımda Dr.Göksel Bey'e ameliyat olmuş ve sonucunu çok beğendiğim iki arkadaşımın olması bana güç verdi. Doktor Bey'le ilk görüşmeye gittiğimde o kadar sıcak davrandı ve beni rahatlattı ki aslında o zaman kararımı vermiştim. Ameliyat öncesindeki son görüşmede bana ameliyat sırasında ve sonrasında neler yaşayacağımı anlattı ve gerçekten de birebir hepsi doğru çıktı. Ameliyat sonrasında biraz şişlik ve morluğa rağmen hiç ağrım olmadı. Ameliyat sonrasında burundan nefes almanın ne büyük bir rahatlık olduğunu anladım. Birkaç yakın arkadaşım şimdiye kadar gördükleri en iyi estetikli burnun benim burnum olduğunu söyldiler ve ben de aynaya her baktığımda burnumu çok beğeniyorum. ..Rahat nefes almamı sağlayan ve beni güzelleştiren doktoruma çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?