• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

Canım , arkadaşlığını kabul ettim benim revizyon fotograflarımı bol bol görebilirsin

Dr abdülkadir göksel hasta yorumları linkinden esas hastaları o linkten yazıyor,orda revizyon olan diğer memnun hastalada sana yardımcı olur canm elbette ben de

$fotoðraf 3.JPG $fotoðraf 1.jpg $fotoðraf 2.jpg

Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)

Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.

İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.

Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))

Emre ilhamla görüştüm , haziranın sonunda ameliyat tarihi aldım, ama 3. Ameliyatın olacağı için Abdulkadir beylede görüştüm, muayene oldum, bilemiyorum napicagimi? Revizyon olduğu için korku var:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok tesekkur ediyorum,sitede yeniyim, resimleri nasıl gorucemi bile bilemiyorum;)

Biz arkadaş olduktan sonra resim görebilmen için 25 adet mesaj yazman yorum yapman gerekiyor canım
Ben ı padden yazıyorum otomatik yazı tamamlayıcısı saçmalıyor:)

Canım o linke nasıl giricem, nerden ve nasıl?

Kadınlar klübünde şu anda Göksel beyin grubundasın burdan tüm yorumları okuyup 25 adet sayısına ulaşırsan sonra arkadaş olduğun herkesin profil resimlerini görebilirsin
Op.dr Abdülkadir Göksel face sayfasından da hasta resimlerini görebilirsin canım

Ben de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)
cnm bnde doktor araştırıyorum acaba resimlerini bana atabilirmisin özelden

Abdulkadir Göksel Beyin yaptığı burunları merak edenlere, sihirli ellerden çıkan muhteşem sonuç, işte ben :KK66:

merhaba, bende 2012 yılında bilinçsizce yanlış doktor tercihim sonucu çok kötü bir sonuc elde ettim. üstelik ilk ameliyatımdı ve sonu hüsran oldu burnum son derece yamuk ve sivriydi ameliyat sonrası hayata kustum tum sosyal cevremeden kendımı soyutladım, sonra bu böyle gitmez dedim arastırmalarım sonucu abdulkadır göksel bey ile tanıştım ve iyi ki tanışmışım kendisi çok mutevazı guleryuzlu pozitif guven veren bır ınsan ve işinde cok başarılı , kendisi bana yuzumle uyumlu yuzume ortalı kıbar bır burun yaptı ,revizyon ve deviasyon işlemini başarı ile sonuclandırdı, kendisine minnettarım çok mutluyum kendisi ile tanıştıgım için, bu yazıyı yazmamın sebebı ameliyat olacak hastalar Abdulkadir Göksel bey ile muhakkak görüşsün kendisi alanında profesyonel ve ülkemizin sayılı başarılı doktorlarından biri , kimsenin yanlış sesimler yaparak üzülmesini istemem, ben cok acılar cektım insanların yuzune bakamıyordum fakat şimdi çok mutluyum, iyiki diyorum . iyi ki varsınız Abdulkadir Göksel. Allah sizin gibi başarılı hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin .

Back