Ben de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)
Ben de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)
Merhaba Arkadaşlar,
Size geçen hafta yaptırdığım burun ve çene ameliyatım ile ilgili tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
33 yaşındayım. Kendimi bildim bileli burnumda eğrilik vardı, ayrıca nefes problemi yaşıyordum. Yıllarca insanların burun ameliyatları ile ilgili söylediklerini dinleyip durduğumuz için herkes gibi ben de fazlasıyla korkuyordum. Nihayet 1 ay önce artık ne olursa olsun diyerek ameliyat olmaya karar verdim. Tesadüfen ismini duyduğum ve araştırdıktan sonra doğru adreste olduğumu anladığım doktorum Abdülkadir Göksel ile tanıştım. Muayene olmaya giderken sadece burnumda deviasyon yapılıp, eğrilik törpülenecek diye düşünüyordum çünkü daha önce görüştüğüm doktor bana sadece bu şekilde bilgi vermişti. Ancak Dr. Abdülkadir bey bana başka bir gerçeği gösterdi. Benim çenemin geriye doğru olması sebebiyle sadece burun ameliyatı yaptığımızda istenilen sonucu alamayacağımızı çekilen fotoğraflardaki çalışmalar üzerinde gördüm ve o anda kesinlikle Abdülkadır beye ameliyat olmam gerektiğine karar verip, hiç vakit kaybetmeden 9 Ocak tarihine ameliyat günü aldım. Geçen hafta pazartesi günü ameliyat oldum ve yarın işe başlıyorum. Ameliyatta burnumun düzeltilmesi yanısıra çeneme küçük bir dolgu yapıldı. Bu dolgu ile çenem, burnum ile aynı seviyeye getirildi... Yani anlayacağınız çenem normale döndü... Bu işlemin bu kadar kolay ve acısız yapılıyor olduğunu bilmiyordum. Şu anda burnumun ve çenemin görüntüsünden ve uyumundan çok memnunum. Başka bir doktora ameliyat olsaydım kesinlikle yeni görüntümden mutlu olmayacaktım. Buna artık daha çok eminim..
Ameliyattan çıktığım günden beri burnumdan nefes alıyorum. Genel olarak hepimizin korktuğu ameliyat sonrası şişlik, morluk ve tampon çıkarımındaki acıdır. Şişlik ve morluklar 3. gün itibariyle çok çok hızlı iyileşiyor. Tamponlu bir ameliyat yapılmadığından tampon çıkarımındaki acı da söz konusu değil. Doktor beyin bana yazdığı ilaçların içerisinde ağrı kesici ilaç da vardı ancak 1 tane bile kullanmadım...
Ağrısız burun ameliyatı olacağımı biliyor olsaydım inanın bugüne kadar beklemezdim. Kendime daha fazla güvenmeye başladım bile...
Ameliyat olmayan arkadaşlarıma hiç beklememelerini öneririm. Zira korkulduğu gibi zor bir ameliyat değil. Tabii Dr. Abdülkadir Göksel yapıyorsa. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Bana ameliyat öncesi muayenelerde bahsettiği süreçleri birebir yaşadım. Kendisi hastanın tam olarak ne istediğini anlayıp, yapılması gereken operasyonu size tüm detaylarıyla aktarıp, kafanızdaki soru işaretlerinin kalkmasını sağlıyor. Ben burun ameliyatı olmak isteyen herkese Dr. Abdülkadir Göksel ile görüşmesini tavsiye ederim.
Sorularınız olursa sorabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?