Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

lyraelune

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben 2011 Şubatta Dr. Abdülkadir Göksel bey’e burun ameliyatı oldum. Abdülkadir Göksel bey’e burnumdaki deviasyonun giderilmesi ve burun dışındaki şekil bozukluğunun düzeltilmesi için gittiğimde oldukça tedirgindim ne kadar ameliyat olmaya karar vermiş olsam da kafamda bir sürü soru işareti vardı. Abdülkadir bey sorularıma içtenlikle cevap verdi. Ameliyat öncesi 3 kez görüştük. Abdülkadir bey ‘in muayenehanesine gidip hastaların öncesi ve sonrası fotoğraflarına baktığımda yüzlerine en uygun burnun yapıldığını fark ettim. Fotoğraflarda kendini tekrarlamayan burunlar vardı. Doktor bey gerekli muayeneyi yaptıktan sonra yapılacak operasyon sonrası deviasyonun kaldırılıp , operasyon sonunda çıkacak burnumun kritiğini ve beklentilerimizin aynı doğrultuda olup olmadığını belirledik . Abdülkadir bey işini severek yapan , hastasına değer veren, titiz , hastasını çok iyi dinleyen, el becerisi olan, farklı bir bakış açısına sahip, baktığı zaman her ayrıntıyı görüp olumsuzluğu olumluluğa nasıl çeviririmi çabuk kurgulayıp uygulayan bir doktor. Bunları yaptığı çeşitli operasyonlardan görebiliyorsunuz. Yüz fotoğrafım çekildi bilgisayar üzerinde burun çizimleri yapıldı. Ameliyatım ve ameliyat sonrasındaki iyileşme dönemimde ağrısız bir süreç geçirireceğimi , şişliği en az seviyeye çekeceklerini, (şişlik için hilotherapie maskesi yle) yüzdeki morlukların derecesinin cilt rengine göre değişeceğini söyledi. Abdülkadir beyle ameliyat öncesinde konuştuğum her şeyi birebir yaşadım. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı. Hilotherapie maskesi yardımıyla şişliğim en az seviyedeydi . Estetik yaptıran tanıdığımın yüzünün balon gibi şiştiğini görünce benim yaşamış olduğum yüzümdeki şişlik ; şişlik değildi. Deviasyon sorunum da bu operasyon sonrasında ortadan kaldırılıp yüzüme en uygun ve güzel bir burun yapıldı. Burnum çok güzel ve doğal, yeni tanıştığım hiç kimse burnumdan estetik olduğumu anlamıyor.
Ne amaçla olursa olsun burun ameliyatı planlayan herkesin Abdülkadir bey’le en azından fikir almak amaçlı bile olsa görüşmelerini tavsiye ederim. Sandığım gibi korkulacak bir ameliyat öncesi ve sonrası yaşatmayan Abdülkadir Göksel bey’e teşekkür ederim.

Burun ameliyatı planlayan herkese şimdiden geçmiş olsun…

Merhaba,
Dr.Abdülkadir Göksel'e yaklaşık 2 ay önce burun estetiği ve nefes alma problemi nedeniyle ameliyat oldum. Yıllardır burnumdan rahat nefes alamamama rağmen hep korkup ameliyatımı erteliyordum ve güvenebileceğim bir doktor arayışı içindeydim. Yakınımda Dr.Göksel Bey'e ameliyat olmuş ve sonucunu çok beğendiğim iki arkadaşımın olması bana güç verdi. Doktor Bey'le ilk görüşmeye gittiğimde o kadar sıcak davrandı ve beni rahatlattı ki aslında o zaman kararımı vermiştim. Ameliyat öncesindeki son görüşmede bana ameliyat sırasında ve sonrasında neler yaşayacağımı anlattı ve gerçekten de birebir hepsi doğru çıktı. Ameliyat sonrasında biraz şişlik ve morluğa rağmen hiç ağrım olmadı. Ameliyat sonrasında burundan nefes almanın ne büyük bir rahatlık olduğunu anladım. Birkaç yakın arkadaşım şimdiye kadar gördükleri en iyi estetikli burnun benim burnum olduğunu söyldiler ve ben de aynaya her baktığımda burnumu çok beğeniyorum. ..Rahat nefes almamı sağlayan ve beni güzelleştiren doktoruma çok teşekkür ederim...

Merhaba,
bende yeni üye oldum ve burun estetiği hakkında benimde söylemek istediğim birkaç şey olucak:)amelyat olmaya karar verdiğimde doktor konusunda en doğru kararı vermek istediğim için stres yapmıştım, hatta burda yazan birçok isime de gittim fakat çok doktor dolanmak kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.tam bu arayıştayken,bir arkadaşım burun estetiği oldu ve onunki revizyondu(3.burun amelyatıydı),başka başka doktorlara yaptırmıştı ve çok mutsuzdu ki dr.abdulkadir gökseli buldu.gördüğümde inanamadım muhteşem olmuştu hemen ardından bende gittim,ve 2011 ocakda amelyat oldum,inanılmaz ilgili bir doktor ve çok iyi yönlendirme yapıyor,ben herkese şiddetle tavsiye ediyorum direk dr.göksele gidin nedemek istediğimi anlıcaksınız.ben hiç morarmadım,amelyattan sonrada direk eve geldim zaten.şişliğim de hemen indi çünkü dr.gökselin sayfasına girerseniz görürsünüz amelyat sonrası yüze koyduğu bir maske var o sayede ne şişlik oluyo ne morarma.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

foroğraflarınızı koyarsanız sevinirim.abdulkadir beyin yaptığı burunları hiç görmedim,en azından fikrimiz olur.

çok önemli bir konuyu atladım onu da eklemek istiyorum,
arkadaşlar estetik görüntü kadar sağlıkda çok önemli.dr göksel aynı zaman da kulak burun boğaz doktoruda olduğu için,ben de deviasyon ve sinüzit de vardı hiç abartmıyorum,amelyattan çıktığım an da nefes alabiliyordum ve benim sinüzitten ötürü inanılmaz baş ağrılarım oluyordu artık oda yok:)ben memnun kaldığım her şeyi paylaşmayı seven bir insanım,dr.gökseli de o yüzden herkese öneriyorum.....

Aşağıda paylaşacağım beş - on satır cümlenin,Doktorumuz Göksel Bey'i ve biz hastalarının memnuniyetini ifade etmek için kifayetsiz kalacağını düşünüyor olsam da; bu yorumların ulaşabileceği her bir okuyucu adına görselleştiriyorum:

Yaklaşık sekiz güzel yılımı harcayan - başımdan geçen iki talihsiz,bilinçsiz & gerksiz "Septum Deviasyon" Burun operasyonundan sonra oluşan ciddi sağlık,estetik ve psikolojik sorunlarım; Sayın Doktorum A.Göksel beyefendinin ellerinde bugün itibarıyla son buldu. Benim gibi birçok yakınımın da (EN GEÇ 5 GÜNDE!) hayatını,sağlığını ve en mühimi ruhunu güzelleştiren Nadir İnsan - Eşsiz Doktor ve Güleryüzlü Ekip Arkadaşlarına minnetlerimi ve teşekkürlerimi ifade etmeden olmaz. Siz siz olun: Adının altındaki güvenceye sığınarak,en ufak sağlık probleminizde dahi; RİNO İSTANBUL'un bir kez de olsa kapısını çalın.. Miladınız DR.Göksel'den ÖNCE & DR.Göksel'den SONRA olarak değişsin... Artık benim gibi Gözlerinizden nefes alıp Burnunuzdan gülmeye başlicaksınız Yeni Hayatınızda :) Ne Mutlu Göksel Bey'in Hastası Olana!

ﻯ૯౮ɿն คՆƿ੮૯қﻨռ

Ben de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)

arkadaşlar Dr Emre İlhan ile ilgili birsürü yapılan burun fotolarını gördüm burda fakat Dr. Abdülkadir Gökselin yaptığı burunlardan hiçbirini görmedim. rica etsem paylaşırmısınız benimle

bende burun ameliyatı yaptırmak istiyorum ama kafam çok karıştı gerçekten.Herkezin önerdiği birileri var. Ben neyi öenmesemeliyim (((((((((((((((nasıl akar vereceğim kime yaptıracağıma

bende 27 ağustosta abdülkadir beye ameliyat olucam..ama heyecan fazla...tecrübelerini ve fotonu paylaşırsan sevinirim

bende 27 ağustosta abdülkadir beye ameliyat olucam..ama heyecan fazla...tecrübelerini ve fotonu paylaşırsan sevinirim

Arkadaşlar abdülkadir bey revizyon yapıyor mu yapıyorsa kaça yapıyor.

Bir ricam olacak albüldakir beye ameliyat olan ve resmi olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi? Bakayım fotograflarınıza.

Abdülkadir bey çok hoş bir doktor, samimi geldi bana. Çok da doğal burunlar yapıyor. Ama ben biraz daha kalkık ve kavisli burunları seviyorum o yüzden kararsızım :18: yardımcı olabilecek var mıdır?

Merhaba Arkadaşlar,

Size geçen hafta yaptırdığım burun ve çene ameliyatım ile ilgili tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
33 yaşındayım. Kendimi bildim bileli burnumda eğrilik vardı, ayrıca nefes problemi yaşıyordum. Yıllarca insanların burun ameliyatları ile ilgili söylediklerini dinleyip durduğumuz için herkes gibi ben de fazlasıyla korkuyordum. Nihayet 1 ay önce artık ne olursa olsun diyerek ameliyat olmaya karar verdim. Tesadüfen ismini duyduğum ve araştırdıktan sonra doğru adreste olduğumu anladığım doktorum Abdülkadir Göksel ile tanıştım. Muayene olmaya giderken sadece burnumda deviasyon yapılıp, eğrilik törpülenecek diye düşünüyordum çünkü daha önce görüştüğüm doktor bana sadece bu şekilde bilgi vermişti. Ancak Dr. Abdülkadir bey bana başka bir gerçeği gösterdi. Benim çenemin geriye doğru olması sebebiyle sadece burun ameliyatı yaptığımızda istenilen sonucu alamayacağımızı çekilen fotoğraflardaki çalışmalar üzerinde gördüm ve o anda kesinlikle Abdülkadır beye ameliyat olmam gerektiğine karar verip, hiç vakit kaybetmeden 9 Ocak tarihine ameliyat günü aldım. Geçen hafta pazartesi günü ameliyat oldum ve yarın işe başlıyorum. Ameliyatta burnumun düzeltilmesi yanısıra çeneme küçük bir dolgu yapıldı. Bu dolgu ile çenem, burnum ile aynı seviyeye getirildi... Yani anlayacağınız çenem normale döndü... Bu işlemin bu kadar kolay ve acısız yapılıyor olduğunu bilmiyordum. Şu anda burnumun ve çenemin görüntüsünden ve uyumundan çok memnunum. Başka bir doktora ameliyat olsaydım kesinlikle yeni görüntümden mutlu olmayacaktım. Buna artık daha çok eminim..

Ameliyattan çıktığım günden beri burnumdan nefes alıyorum. Genel olarak hepimizin korktuğu ameliyat sonrası şişlik, morluk ve tampon çıkarımındaki acıdır. Şişlik ve morluklar 3. gün itibariyle çok çok hızlı iyileşiyor. Tamponlu bir ameliyat yapılmadığından tampon çıkarımındaki acı da söz konusu değil. Doktor beyin bana yazdığı ilaçların içerisinde ağrı kesici ilaç da vardı ancak 1 tane bile kullanmadım...
Ağrısız burun ameliyatı olacağımı biliyor olsaydım inanın bugüne kadar beklemezdim. Kendime daha fazla güvenmeye başladım bile...

Ameliyat olmayan arkadaşlarıma hiç beklememelerini öneririm. Zira korkulduğu gibi zor bir ameliyat değil. Tabii Dr. Abdülkadir Göksel yapıyorsa. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Bana ameliyat öncesi muayenelerde bahsettiği süreçleri birebir yaşadım. Kendisi hastanın tam olarak ne istediğini anlayıp, yapılması gereken operasyonu size tüm detaylarıyla aktarıp, kafanızdaki soru işaretlerinin kalkmasını sağlıyor. Ben burun ameliyatı olmak isteyen herkese Dr. Abdülkadir Göksel ile görüşmesini tavsiye ederim.

Sorularınız olursa sorabilirsiniz...

merhaba bende abdülkadir beye muayne oldum.benimde hem burun hemde çenemde sorun varmış.ameliyat sonrası çenede bi sıkıntı oluyormu sargıbezi falan koyuyormu.yani ameliyattan çıkınca çenende ne gibi şeyler oluyor bana anlatırmısın.birde resimlerin vaesa koyabilirmisin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…