merhaba, bende 2012 yılında bilinçsizce yanlış doktor tercihim sonucu çok kötü bir sonuc elde ettim. üstelik ilk ameliyatımdı ve sonu hüsran oldu burnum son derece yamuk ve sivriydi ameliyat sonrası hayata kustum tum sosyal cevremeden kendımı soyutladım, sonra bu böyle gitmez dedim arastırmalarım sonucu abdulkadır göksel bey ile tanıştım ve iyi ki tanışmışım kendisi çok mutevazı guleryuzlu pozitif guven veren bır ınsan ve işinde cok başarılı , kendisi bana yuzumle uyumlu yuzume ortalı kıbar bır burun yaptı ,revizyon ve deviasyon işlemini başarı ile sonuclandırdı, kendisine minnettarım çok mutluyum kendisi ile tanıştıgım için, bu yazıyı yazmamın sebebı ameliyat olacak hastalar Abdulkadir Göksel bey ile muhakkak görüşsün kendisi alanında profesyonel ve ülkemizin sayılı başarılı doktorlarından biri , kimsenin yanlış sesimler yaparak üzülmesini istemem, ben cok acılar cektım insanların yuzune bakamıyordum fakat şimdi çok mutluyum, iyiki diyorum . iyi ki varsınız Abdulkadir Göksel. Allah sizin gibi başarılı hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin .